Søk i bloggen

Oversett bloggen

Kontakt


15.02.2012 20:14

Det var et spørsmål jeg ofte spurte meg selv for omtrent et år siden. Hadde ingen plasser å gjøre av dem, og de ble liggende i skuffer og surre seg sammen til et eneste stort kaos. Det var da jeg fikk idéen om å lage mitt eget "smykkestativ". 
Har kanskje blogget om det før, men tenkte jeg kunne nevne det en gang til, fordi dette er et stort problem hos veldig mange jenter.


Det er veldig enkelt, og alt du trenger er en stokk (i den fargen og lengden du ønsker), og så fester du noe til å holde den oppe med i/på veggen. Jeg har brukt slike som brukes for å holde gardinstenger oppe.
Når jeg får tid har jeg planer om å male stokken sort, så den står til resten av rommet mitt. 

Heldigvis for meg fikk jeg to utrolig nyttige (og ikke minst fine) smykkestativ i julegave. Dette gjorde at jeg kunne få min kjære far til å kutte av litt på lengden på stokken, slik at den ikke tok så veldig stor plass, og så brukte jeg smykkestativet til de små smykkene og øredobber + litt armbånd og ringer. 
Veldig fornøyd! Er mye lettere å holde oversikt over hvilke smykker man har på denne måten! 

Hvordan oppeholder du smykkene dine? 


^meg akkurat nå! 
Holder på å gjøre lekser (måtte fikse enda en rapport til markedsføringen....) og så skal jeg begynne å lese på en historieprøve som vi har i morgen. 

Q; Har du mye lekser?  


Skrevet 15.02.2012, 20:14 i BloggKommentarer

16.02.2012, kl.15:36

jeg bruker også en stokk, skal male den i svart da :D

17.02.2012, kl.22:12

har så lyst på det der selv! er så kjekt å ha (a)


Legg igjen en hilsen


Navn:

Mail:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette er et gratisdesign laget av http://meeretea.blogg.nohits