Søk i bloggen

Oversett bloggen

Kontakt


18.03.2012 18:36

Haha! Vi skulle jo ta fly til bodø, dra på bankett og kose oss med prisutdeling og god mat, dra på hotellrommet og slappe av, sove og så stå opp tidlig på tirsdag. 
Flyet gikk ikke, så vi endte opp med å kjøre rundt. Det tok ca. 5 timer, og da vi endelig var kommet frem til Bodø (da hadde vi også stoppet på en bensinstasjon og skiftet til finklær) var banketten så og si akkurat ferdig. Vi fikk heldigvis mat + at vi fikk gleden av at vår bedrift vant tredjeplassen for beste forretningsplan. Kan love dere at stemingen var høy i bilen da vi fikk beskjeden! 
Avslappning på hotellrommet ble det mye av, og tirsdagen stod vi i en stand i flere timer i glasshuset. Skal ærlig innrømme at jeg var veldig lei i slutten.
Før vi fikk dra var det prisutdeling. Vår bedrift vant ingenteng helt før i slutten. Da skulle de tre beste ungdomsbedriftene kåres. Juryen hadde gått rundt til de forskjellige standene, grillet hver enkel av oss med spørsmål, og hver bedrift hadde holdt et foredrag på 4 minutter. Bli Sett UB ble kåret til den tredje, beste ungdomsbedriften i Nordland- 2012! Vi hadde virkelig ikke sett dette for oss, og jeg var faktisk på tur til å dra akkurat i det de ropte opp vår bedrift. 
Det som var utrolig kult var at andre og første plass også gikk til to av de andre ungdomsbedriftene fra vår skole. Dere kan tro vi fikk mye skryt av rektoren på skolen dagen etter.


1. plass- Ub skyn // 2. plass- Cupcake Madness // 3. plass- Bli Sett UB

Slik så standen vår ut. Ble ikke helt som vi hadde tenkt, men, men! 


Her står jeg sammen med søsteren min og prater om produktet vårt. På siden av oss ser dere medlemmene i ungdomsbedriften Cupcake Madness, de ble den andre, beste ungdomsbedriften. 


Som dere kanskje ser, så ble lærern vår veldig fornøyd med at elevene som stod på scenen da de tre beste ungdomsbedriftene hadde blitt kåret, var hans(han i blå jakke som jubler). Spesielt fornøyd var han nok fordi at noen av hans elver vant prisen og ble kåret til den beste ungdomsbedriften i Nordland- 2012. 


Q; Deltok du på fylkesmessa 2012? 

 


Skrevet 18.03.2012, 18:36 i BloggKommentarer

27.03.2012, kl.09:00

Gratulerer så mye!!


Legg igjen en hilsen


Navn:

Mail:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette er et gratisdesign laget av http://meeretea.blogg.nohits