Søk i bloggen

Oversett bloggen

Kontakt


22.01.2012 23:53

Hele denne uken har vi jentene planlagt overraskelsesbursdag for Sofie, og i går møttes vi alle litt tidligere hos Trine for å fikse alt klart til bursdagsfeiringen. Vi hengte opp et langt "banner" hvor det stod; Gratulerer med overstått, vi hadde kake, brus, potetgull og etterhvert fikset vi også fruktsalat + at vi alle hadde kjøpt gaver til henne. 

Da sofie kom gikk Trine ned for å ta i mot henne, mens vi stod oppe i tv-stuen i mørket. Da Sofie kom inn døren slo Trine på lyset, og alle jentene på rommet ropte; Surprise!!
Hahaha, dere skulle sett uttrykket til Sofie. Hun skjønte ingenting, og det ble et øyeblikk med stillhet, før Trine og Sandra forklarte hva som faktisk foregikk, haha.. alt som kom fra sofie var; eg har ikkje bursdag..? 

Greia er at Sofie egentlig hadde bursdag den 15 juli (ehm, ja.. litt sent ute..), men hun feiret den aldri, selv om hun har snakket lenge om å gjøre det. Vi andre blei av å vente, så vi tok saken i egne hender. Bedre sent enn aldri.


Trine hadde lagd tidenes beste ostekake!! 

Det ble tatt mange bilder, men de fleste var med min iPhone, så kvaliteten er ikke den beste, men tenkte å dele noen med dere uansett;

 

                                              <--- Sofie . Malin --->

Hadde en veldig koselig kveld, og ikke minst morsom! Jeg, Sandra og Malin hadde mannekeng oppvisning for resten av gjengen. Vi kledde på oss mange av Trine sine klær, og satte sammen forskjellige antrekk. Flinke!
Utover kvelden ble det også chatroulette.no, hehehehee

Q: Vært med å fikset til en overraskelsesbursdag for en god venninne før? 

Kommenter her

1 Kommentarer

20.01.2012 15:20

Har vært hos frisøren i dag, slik ble resultatet;Kommenter her

4 Kommentarer

13.01.2012 12:34

Lite blogging, skyldes liten tid. Har trent hver dag denne uken, samtidig som jeg har lekser som skal gjøres og venner jeg skal være sammen med, så tiden har vært veldig knapp. Er litt lei av å være hjemme halv 10 neste hver kveld, så blogglysten har vært liten. 
Nå som det er helg skal jeg virkelig slappe av (etter at jeg har vært på zumba, og hatt litt egentrening), og da kommer det flere innlegg. Lover
hehehehe, så pen.

 
Kommenter her

0 Kommentarer

10.01.2012 12:16

Dette skulle egentlig postes i går, men fikk ikke gjort det.. 
Kommenter her

1 Kommentarer

08.01.2012 18:03

video:vinner av konkurranse

Ja, som dere ser på videoen over så er vinneren av konkurransen denne jenta.  
Kommenter her

0 Kommentarer

08.01.2012 16:07

Hmm.. Måtte tenke meg godt om da jeg så at det var snakk om min favorittfilm. Er egentlig veldig usikker, så jeg legger ut to bilder av to forskjellige filmer. 


Dette er en av de fineste filmene jeg vet <3Haha, blir aldri lei av denne filmen! 

Q; Hva er din favorittfilm? 
 
Kommenter her

2 Kommentarer

06.01.2012 22:07

Legger ut et bilde av forsiden; 


og et bilde av baksiden; 


Min kjære iPhone 4 som jeg elsker så høyt! Digger dekslet også!

Q; Hvilken telefon har du?  
Kommenter her

1 Kommentarer

06.01.2012 12:47

hei søte duer. Jeg er Sigrid sin utrolig kule og beste venn. Den beste vennen hun noen gang har hatt i løpet av sine 17 år (eller i de årene vi har kjent hverandre).  Hun har alltid likt meg, fra dag en. Kan ikke beskrive hvordan det var når hun begynte i klassen. Hun startet rett og slett tredje verdenskrig ved å løpe og skrike rundt i klasserommet første skoledag. Ikke rart hun fikk mange stygge og rare blikk. Hadde aldri møtt en jente som henne. Hun var en blanding av løver og aper, altså helt spesiell. 

 

Når man først har blitt kjent med Sigrid så finner man ut hvordan hun virkelig er, en tulling, men det er jeg og, bare ikke like ille som henne. Så vi har det gøy i hverandres selskap. Kan fortelle at vi har en ganske intim humor. Nå for tiden ler vi av EMOLILL!!!  Måtte bare få det med på bloggen. Hun liker å være sammen med meg, helt utrolig hvor glad hun faktisk er i meg. Noe dere kanskje ikke viste om denne jenta er at man skulle tro at hun var forelsket i meg. Ler av alt jeg sier og smiler til meg i timene. Ikke rart jeg begynner å lure på legningen til jenta. Men jeg syns hun er søt for det om.

 

Men helt ærlig så elsker jeg humoren til Sigrid, for den er like bra som min. Selv om vi ikke har kjent hverandre så lenge, så føles det som om vi har kjent hverandre i evigheter. Hun er utrolig herlig jente, med en flott personlighet! Sigrid, vi kommer til å være gode venner lenge, det vet jeg! Utrolig masse glad i deg, bestevenn<3

 

Looooove Sandra (wenche)
Kommenter her

2 Kommentarer

05.01.2012 21:16

Dag 2- Et bilde av meg selv, som jeg ikke har tatt selv; 


Dette bildet ble tatt av Sofie litt før sommerferien i fjord. 
 
Kommenter her

2 Kommentarer

05.01.2012 13:28

I dag fikk vi tilbake rettslæreprøven vi hadde den 1. Desember, og som du sikkert allerede har skjønt, så fikk jeg en sekser! Veldig fornøyd, fordi jeg skrev  så utrolig mye, heh. Det var tre spørsmål og jeg skrev åtte sider.  hehehehe, bare tulla. fikk 2.  
Neida, er bare speilvendt. Min første sekser (om vi ser bort fra den jeg fikk på en gloseprøve) <3

Q; får du ofte seksere?  
Kommenter her

1 Kommentarer

05.01.2012 00:37

Meld dere på en konkurranse her, og vær med i trekningen om å vinne en valfri almanakk, der du kan designe selv, og velge selv hva du vil ha på den. 


Hadde blitt veldig glad om det var jeg som vant ihvertfall!
Kommenter her

1 Kommentarer

04.01.2012 10:56

Day 01 - A photo of yourself, which is one year or older

Day 02 - A photo of yourself, not taken by you

Day 03 - A photo of your cellphone

Day 04 - A photo of your favourite movie

Day 05 - A photo of your self today

Day 06 - A photo of your favorite celebrity 

Day 07 - A photo of your handwriting

Day 08 - A print screen photo you have taken yourself

Day 09 - A photo of your pets

Day 10 - A photo of your current wishlist 

Dere skjønner tegninga?
___________________________________________________________________________________________
 
Day 01 - A photo of yourself, which is one year or older 


ja... Hva kan jeg si....? Dette ble tatt i 2009 tror jeg..
Trøster meg med at det finnes verre bilder av meg fra den tiden, men tenkte jeg skulle spare dere for dem. 
Kommenter her

4 Kommentarer

03.01.2012 23:07

Husk å meld dere på konkurransen min! Trykk deg inn på linken under, les, og bli med! 
http://sigridmal3n3.blogg.no/1325349421_trenger_du_en_ny_mask.html  

______________________________________________________________________________________
Har hatt en utrolig herlig treningsøkt i dag. Jeg og Sandra meldte oss på en Zumbatime, og siden den begynte klokken 19.00, hadde vi god tid til annen trening først. Vi løftet vekter, sprang på tredemølla, brukte en sånn romaskin ganske lenge, og så var det en zumbatime som varte i 60 minutter, etterfulgt av situps. Til sammen var vi og trente i fire timer, og jeg skal nå legge med med god samvittighet!  


God natt <3

Q; Hva har du gjort i dag? 
 
Kommenter her

0 Kommentarer

03.01.2012 15:22

Etter skolen stikker jeg og Sandra på friskhuset. Vi har bestemt oss for å være flinke å trene i dag, og skal bruke tiden vår godt. Vi skal se om det er noen ledige gruppetimer, og i såfall så melder vi oss på én, samtidig som vi trener etter vårt eget program. Gleder meg utrolig mye til å kommer i gang med treningen igjen. Har vært utrolig sløv de siste ukene, og har planer om å bli like flink som jeg var for et år siden. Da trente jeg 4-5 ganger i uken, og det føltes alltid like herlig. 


Haha! loveyou <3
 
Kommenter her

5 Kommentarer

02.01.2012 11:26

Skrev jo i forrige innlegg at jeg skulle legge meg litt tidligere enn vanlig, for å prøve å få døgnrytmen på plass. Tok en stund før jeg sovnet, men jeg kom meg ihvertfall opp litt tidligere enn vanlig. Hele ferien har jeg kunnet sove helt til klokken 3 og 4, mens i dag... da var jeg våken klokken 08.30.. 
Skjønner ikke helt at det er mulig, men jeg fikk ikke sove igjen, og siden da har jeg bare ligget i sengen min og slappet av.  Nå spiser jeg frokost mens jeg venter på at en episode av serien The killing skal bli ferdig nedlastet. Har sett bare 3 episoder til nå, og gleder meg til å se resten! Utrolig spennende. 

Q; Sett en episode av The killing før ? 
Kommenter her

1 Kommentarer

01.01.2012 23:50

Holder på å redigere en video der jeg forteller dere om de tingene jeg misliker veldig sterkt. Er ikke helt sikker på om den kommer ut i morgen eller tirsdag, men det vil tiden vise. 

Akkurat nå er jeg veldig klar for å ta kveld. Skolen begynner jo på tirsdag, så derfor må jeg prøve å få døgnrytmen min litt i orden før i morgen kveld. Flere enn meg som sliter med at døgnrytmen alltid blir ødelagt i juleferien? 
Nå skal det bli godt å komme tilbake til skolen. Savner å være sammen med Sandra hver dag <3
Kommenter her

1 Kommentarer

01.01.2012 16:13

Jeg og Sandra hadde sånn må gjøre- video for en evighet siden. På den tiden var vi avhengig av at en venninne av meg redigerte videoen, og siden hun bor et helt annet sted i Norge, måtte jeg sende noen av klippene via hotmail. 
I går fant jeg de filmene som aldri var blitt tatt med, og redigerte sammen disse veldig fort.

Dette var resultatet av må gjøre- del 1:
 
Haha, den var en del bedre enn min da...

Her er resultatet av må gjøre- del 2;
 
Haha, legg merke til at Sandra spytter masse vann i fanget mitt! 
Siden det er nyttår osv, har jeg lagt med noen bildet i slutten av videoen, bare fordi jeg ville oppsummere noen av tingene jeg og Sandra har gjort sammen.  
Kommenter her

4 Kommentarer
hits