Søk i bloggen

Oversett bloggen

Kontakt


28.02.2010 16:25

Er litt rart å tenke på sånn egentlig. For noen uker siden tenkte jeg liksom: jeg har god tid til å tenke på hvilken skole jeg skal søke på. Vel, tiden gikk alt for fort, og jeg begynte å stresse med å søke.
Har heldigvis søkt nå! Lurer du på hva jeg har søkt? vel, jeg kan jo si at jeg har søkt på Musikk, Dans og Drama på Sortland. Håper jeg har gode nok karakterer til å komme inn. Men da jeg leste på noe greier i går, fant jeg ut at vi kanskje må på sånne: opptaksprøver, eller noe sånt. Det høres så skummelt ut! :s

Q: Har du søkt?
Hva har du søkt på?
Angrer du på det du søkte på? (
hvis du har gått på vidregående en stund nå)


- Sigrid
Kommenter her

11 Kommentarer

28.02.2010 13:27

Nå skal jeg skifte og kle på meg, og så skal jeg og Therese ut og gå på ski!
Det frister så utrolig mye å bare hive på seg skiene, og gå en lang tur!


Mitt ski outfit! not.

Q: hva skal du gjøre i dag ?

- SigridKommenter her

2 Kommentarer

27.02.2010 23:06

Min tante er veldig flink til å lage våtter med mønster, og i dag var vi på sånn strikkekafe ting, og jeg fant et par som hun skulle selge. Jeg fortalte pappa at jeg hadde lyst på dem, men han sa bare at jeg kunne ønske meg et par i bursdagsgave. (HALLO! jeg har bursdag i Mai, så da får jeg ikke bruk for dem) Uansett: Nå nettopp kom mor (for de som ikke skjønte det, er det kallenavnet på farmoren min) på besøk, og guess what?
Hun har kjøpt dem til meg! (L)Det ble dårlige bilder, det var fordi jeg ga opp etter å ha prøvd å legge ut et bra bilde i en halvtime!

Hva syns du om dem?


vakkert bilde!
- Sigrid
Kommenter her

4 Kommentarer

27.02.2010 19:33

I dag var jeg og Therese sammen med tante på skitur! Lenge siden jeg har ledd sånn.
Fordi jeg, i følge min pappa, har blitt så mye lengre siden i fjord (noe som ikke er sant, desverre), så har jeg nå fått Linn sine ski, og Kristine har fått mine. Det var de værste skiene jeg har brukt. Vi gikk oppover fjellet og jeg skled bakover hele tiden! Har aldri vært så irritert før! MEN: på nedturen brydde jeg meg ikke, fordi da var det bare gøy! Jeg og Therese datt, datt enda en gang, enda en gang, og enda en gang! Det som var litt komisk var at jeg liksom skulle prøve å kjøre først en gang, and guess what? jeg kjørte over en stor sten, som da blir det man kaller et hopp, og forsvant for Therese. Da hun kom over kanten der jeg forsvant så lo hun så hun måtte sett seg ned! Der lå nemmelig jeg som en og annen klump full av snø! haha! (a)
- Jeg må få si at jeg ante ikke at det var noe hopp der! Trodde det gikk rett ned!


Det kommer flere bilder i morgen. Jeg skal nemmelig få hjelp hos Ulrik ( http://ukristoffersen.blogg.no/ ), til å lage en film av alle bildene + noen videoklipp :)

Q: Har du en morsom skitur eller noen artige tur historier du vil dele? (a)
Prøvd ut skiene dine enda?


# Sigrid-Malene
Kommenter her

14 Kommentarer

27.02.2010 12:27

Ute er det masse snø. Dette passer meg perfekt, fordi jeg elsker snø! Av og til blir det for kaldt, men da er det bare å kle på seg varme klær. Liker du snøen?
 "Timeplanen" i dag viser at jeg og Therese skal ut å gå på ski (L) Therese er da min bestevenn, søskenbarn og nabo!
Det skal faktisk bli litt morsomt å gå på vanlige ski igjen. Bruker dem nemmelig aldri, bortsett fra på skoleturer, med andre ord- en gang i året?


Snø [L] (bilde fra google.no)


Sigrid og Therese, Loveyou!


xoxo- Sigrid
Kommenter her

4 Kommentarer

26.02.2010 17:58

Fergeturen hjem i går, gikk sånn ok. Jeg ble veldig sjøsyk, og var sjeleglad når Tor Anton holdt meg med selskap. Jeg lå på gulvet stortsett hele turen, og følte meg som crap!
Blir du ofte sjøsyk, eller?

I dag tok jeg bussen til Leknes, hvor mamma ventet på meg. Vi dro for å spise og var innom litt butikker.
Vi leverte bilen inn på reprasjon, eller noe sånt, der skal den være i ca. en uke, and guess what?
Vi har fått en ganske så flott bil med oss hjem. Det er en blå sportsbil lignende ting. Har ikke så mye peiling på biler, men ME LIKE!


Det ble et veldig dårlig bilde.


xoxo- SigridKommenter her

1 Kommentarer

25.02.2010 14:06

Det er jo en del som har stripete gensrer. Jeg har selv 3 stykker, men nå lurer jeg på: 
Men hva syns du? Svar helt ærlig! :)Hot or Not?


- SigridKommenter her

12 Kommentarer

25.02.2010 13:13

I dag reiser jeg og Stian hjem. Enten tar vi fergen klokken halv 5 (da reiser vi sammen med Martine og Evelyn), eller hurtigruten klokken kvart på 3 (da reiser vi sammen med bare Evelyn).
Jeg kjenner at jeg gleder meg til å komme hjem. Har hatt det så utrolig bra her i Bodø, men det er som man sier: Borte bra, men hjemme best! 
Akkurat nå er vi midt i pakkingen, heldigvis for meg startet jeg tidlig, så jeg er snart ferdig.


La oss si det slik, dette var selfølgelig etter at kofferten var ferdig pakket, før det, så den ikke ut! 


Stian har full kontroll, and guess what? Han lovet å lage frokost til meg i går, så nå:

- Har han hentet bollene i frysern!

Q: Er du enig i det ordtaket: Borte bra, men hjemme best?


Sigrid og Martine på Kino - Avatar i 3D. 
xoxo!
 Kommenter her

6 Kommentarer

25.02.2010 00:48

Jeg, Martine og Evelyn (http://m4j.blogg.no/ - http://eveelyn.blogg.no/) hadde jo photoshoot her om dagen. Jeg legger ut en god del av bildene nå, men dette er ikke over halvparten en gang!

http://m4j.blogg.no/ - du er flott :*

http://eveelyn.blogg.no/ - du er nydelig! :*

Og her er noen av meg:

Hva syns du ?
Kommenter her

15 Kommentarer

24.02.2010 23:58


Jeg drev bare og søkte på youtube av ren kjedsomhet. Da fant jeg denne sange, og jeg likte den egentlig.
Den er av Ashley Tisdale, og tror den heter noe som: It's allright.
Hva syns du? 
Kommenter her

6 Kommentarer

24.02.2010 17:27

ja.. heldig som jeg er skal jeg på spa nå. Har egentlig veldig dårlig tid, men tenkte jeg skulle fortelle dere hvor bra det er å være i Bodø, her kan du du liksom dra hvor som helst på en måte.
men desverre for meg er det nok bedre å være hjemme i Lofoten akkurat nå! Der er det nemmelig så mye snø at mamma kjørte bilen sin fast, og kunne ikke dra på jobb. Jeg elsker å leke i snøen!
men nå skal vi dra! snakkes :*


HadeeKommenter her

0 Kommentarer

24.02.2010 13:08

Nå har jeg akkurat vært i dusjen- Deilig! Uansett. Bildene fra photoshooten i går kommer mest sannsynlig ut i dag. Det er Martine og Evelyn (http://m4j.blogg.no/ / http://eveelyn.blogg.no/) som har bildene hos seg, og jeg får dem i dag, håper jeg! Det ble egentlig veldig mange fine bilder!
Nå strax skal jeg, Stian og Kristian (som er kjæresten til Linn) dra på Pizzabakern for å kjøpe pizza. Linn jobber der og hun ville vi skulle komme dit slik at vi alle kunne spise sammen. Det blir vel koselig!

Q: Hva skal du i dag?


xoxo- Sigrid (morgentryne)
Kommenter her

4 Kommentarer

24.02.2010 02:15

video:cimg0032

Jaha? tenker du kanskje? vell for å si det slik: Stian likte denne filmen veldig godt (sikkert fordi jeg så helt lost ut og han skikkelig "kul"?) uansett, og han sa jeg måtte legge den ut. Jaja! tenkte jeg. De fleste vet jo at jeg er litt spesiell. Enjoy, ellns. Men vi vet jo at Stian er enda mer spesiell. Dette er Ordenlige Angelsen folk! Som stian hele tiden sier; ANGELSENPOWER!!!!!!!!!!!!!!!!! <3<3Kommenter her

19 Kommentarer

24.02.2010 00:38

I den lille tiden jeg har vært i Bodø, har jeg sett filmen Avatar 2 ganger. Den første gangen hadde jeg aldri sett filmen før, men søsteren min sa at den var kjempe bra, og dro meg med. Jeg, Stian, Linn og Morten dro for å se filmen, og jeg var veldig fornøyd! Jeg satt med frysninger gjennom stort sett hele filmen, og var vell nært ved å gape av de kule 3D animasjonene, eller noen sånt. I dag dro jeg sammen med Martine og Evelyn, og hadde like mye frysninger som sist gang.
Jeg rett og slett elsker filmen. Det eneste som var negativt var at i begynnelsen forsto jeg meg ikke på den, og det at filmen varer i hele 3 timer var nok litt negativt..


Jeg kan rett og slett si; Jeg anbefaler deg å se den!
Terningskast: 5 :)

Q: Har du sett filmen? Har du lyst å se den?
Hva syns du?

xoxo- SigridKommenter her

12 Kommentarer

23.02.2010 11:26

Jeg våknet for ca. en halvtime siden av at telefonen ringte. Så trøtt som jeg var gadd jeg ikke å ta den! (a)
Akkurat nå sitter jeg bare her i sofaen, sulten som en stokken gris..
Mine planer for dagen ser slik ut:
- Fikse meg (spise, pakke klær og litt sånt)
- Ta bussen, klokken 13.00, til Sentrum (der skal vi møte Trond Arne og Isabelle) 
- Etter jeg har vært der en liten stund, så skal jeg prøve å forstå meg på bussrute tingen som henger i hvert busskur- jeg klarer det ALDRI! 
- Men når jeg har fått hjelp til å finne ut når bussen går, så skal jeg dra på besøk til Martine og Evelyn, og vi skal ta bilder, og jeg regner med at det blir en del bilder også! 


Fordi jeg er så glad i mine små venner! <3 Besøk; 
 http://m4j.blogg.no/  og http://eveelyn.blogg.no/

Q: Hva skal du gjøre i dag?

men nå skal jeg spise!  

xoxo- Sigrid
Kommenter her

2 Kommentarer

23.02.2010 00:27

Akkurat nå sitter jeg og Stian og spiser pølse med brød og hører på musikk.Hvis du lurer, så er jeg og Stian søskenbarn, og jeg ser vel på han som en av mine bestevenner! HALLO! han har laget varm mat til meg!! <3


YOO Stian<3 takk for din snillhet (a)


Det er dette man kaller et pent bilde, ikke sant? :)
- det var en spøk! dere kommer nok til å få se mange stygge bilder av meg på denne bloggen. Det er fordi jeg elsker å legge ut bilder jeg ser helt mongo ut på, ellns..

Q: Liker du pølser i brød?


xoxo- Sigrid (a)Kommenter her

4 Kommentarer

22.02.2010 22:25

Lørdags morgen presset jeg og Stian oss opp klokken 06.00, vi ble kjørt til fergen av den søte mormoren til stian, og møtte Marthine der. Vi skulle egentlig reise sammen med Martine og Evelyn også, men de foretrakk heller å reise med luksus(hurtigruten) sammen med Markus!
Det var en veldig hyggelig tur over havet. De fire timene gikk veldig fort, vi både sov, tok bilder og danset.
Her kommer bilder:


Meg, Marthine og Stian = Minst- mellomst-størst!

hehe- vakkert!

YO!

Q: har du noen gang tatt ferge? (a)


xoxo- SigridKommenter her

9 Kommentarer

22.02.2010 21:43

Jeg ble overtalt av Martine aka http://m4j.blogg.no/, Evelyn og Therese, til å lage enda en ny blogg.
Akkuart nå så er jeg i Bodø. Er på besøk hos min storesøster, og akkurat nå har vi besøk av Evelyn og Martine.Party people! <3


xoxo- SigridKommenter her

8 Kommentarer
hits