Søk i bloggen

Oversett bloggen

Kontakt


27.02.2011 01:10

Hadde jo Emilie på besøk ifra fredag til lørdag. Det var veldig koselig! Vi satt på data, fikset oss og tok noen bilder, så på film og spiste godteri + at det ble en hel del snakking. Hun drar desverre hjem idag (sånn hjem til Skiptvet), så igår (fordi klokken er over 24.00) var siste gang jeg så henne på gudene vet hvor lenge.

Her er ivertfall nån av de bildene som ble tatt av meg:

Q: Hva gjorde du på Fredag?
Kommenter her

9 Kommentarer

25.02.2011 11:56

Idag trosset jeg vind og sludd for å komme meg ned til busskuret for å vente på bussen. Idag er været mindre pent. Det blåset og det regner (er litt usikker på om det er veldig våt snø eller om det er vanlig reng), men ivertfall så har det vært ras, slik at bussen ikke gikk i morges. Ble så glad for å bare kunne gå hjem igjen, tiltross for at jeg ble enda mer våt på føttene.
Har sovet helt til nå, og det var godt å gå og legge seg igjen. Nå skal jeg gjøre en del lekser, har matte, samfunnsfag, naturfagsforsøk og geografi.
Ellers er dagens planer å få besøk av Emilie. Hun kommer med en eller annen buss, og skal sove over her til i morgen. Det liker jeg!


Meg og min vakre venninne

Q: Hva er dine planer for idag?
Kommenter her

0 Kommentarer

22.02.2011 09:54

Idag fyller faktisk bloggen min et år. Er stolt over meg selv for å ha holdt ut så lenge. Har jo hatt tre (?) andre blogger, og ble alle slettet etter bare et par månder, men ikke denne. http://sigridmal3n3.blogg.no/ ble egentlig laget fordi Therese, Evelyn og Martine ville at jeg skulle begynne å blogge igjen, vel, jeg er egentlig glad for at jeg gjorde det.


Noen av de første bildene som ble lagt ut på denne bloggen. Savner den vinterferien!
Kommenter her

3 Kommentarer

21.02.2011 21:45

Det er så herlig å si at akkurat nå er livet mitt herlig! Jeg klarer å følge med på skolen, humøret mitt er på topp, jeg er omsvermet av herlige venner, jeg har planene klare, og det er bare tre uker til vinterferie! Nå skal jeg bare få ryddet rommet mitt, så er alt sånn som det skal.


Tommel opp!

Er litt skummelt å skrive dette, fordi jeg har en farlig karma.. men etter en liten "deppe" periode, er det godt at livet føles herlig igjen!
Får se hvor lenge det varer- karma is a bitch!

Q: hvordan har du det?
Kommenter her

1 Kommentarer

21.02.2011 18:16

Eller, egentlig ikke, men klarer du å gjette hva som skjer i morgen? Den som klarer å gjette det skal få linking på bloggen min! hehe, er egentlig ganske teit, men det er jo litt morsomt da, eller ivertfall litt koselig for meg å tenke på.
Et lite tips: du finner svaret i et av mine første innlegg.


<3 Fra Sandra sin bursdag!

Q: Hva tror du skjer i morgen?
Kommenter her

2 Kommentarer

21.02.2011 13:43

Det er nok på tide av jeg rydder rommet mitt.. Det er så rotete at jeg ikke finner noen ting. Før kunne jeg si at jeg hadde system i rotet mitt, vel.. nå er det så rotete at jeg ikke finner norskboken min, jeg finner ikke kameraladeren min og en skrivebok hvor jeg har viktige notater. Just loving it! Håper jeg får tid til å rydde, for jeg har en del lekser idag. Har nemmelig framførelse i samfunnsfag i  morgen, men jeg tror det går bra!

Idag i fritimen min skal jeg på kafé date med min gode venninne, Mariell. Det gleder jeg meg til!


Mariell og meg <3

Q: Hva er dine planer for idag?
Kommenter her

2 Kommentarer

20.02.2011 00:55

Har akkurat kommet hjem ifra bursdagsfeiringen til Sandra. Var kjempekoselig! Vi sang sing star, spilte Alias, tok mange bilder og pratet masse. Sofie har de fleste bildene som ble tatt, på sitt kamera, men jeg tok et par med mitt før det ble fri for strøm, så her kommer noen: 


Looking, ehm.. good? 

Back to the 80's!aww, fininger!Bursdagsbarnet <3

Har et par til, men er alt for trøtt til å legge ut flere.. Tok så unormalt lang tid idag.  


Kommenter her

1 Kommentarer

18.02.2011 12:50

I morgen skal jeg i bursdag til Sandra. Det er en utkledningsbursdag, men jeg er litt usikker på hva jeg skal kle meg ut som. Tror jeg blir å gå for 80'tallsstilen, siden jeg har kjøpt en stygg, lilla, paljettkjole, og nå har jeg en perfekt anledning til å bruke den. Skal til Signe først hvor vi skal fikse hår og sminke, så jeg lurer egentlig bare på om du har et tips til hva jeg kan kle meg ut som?  trenger alle tips jeg kan få. Skal jeg være helt ærlig, så vet jeg ikke om paljetter hører til 80'tallet, så kom med ideer! Dette var det jeg fant om 80'tallsmote. 

Idag skal jeg på friskhuset sammen med en del folk, så skal jeg på milano for å spise sammen med Vanja (bildet under) og kanskje Marthine. Gleder meg! 

<3 
Gleder meg til to timer gym med styrketrening, etterfulgt av 2 timer på friskhuset! 

Q: Hva skal du idag?


Kommenter her

2 Kommentarer

16.02.2011 22:30

Nå kommer et par bilder av dagens outfit. Har desverre ingen til å ta bilde av meg, og heller ikke noen passende plass til å ha kameraet på selvutløsning.


Den nye buksa mi-cubus // Singlet-cubus // Cardigan(?) dunno..


tjaaa, hva er vel bedre enn bilder i speilet?

Prøvde på den selvutløser greia, men faila litt.. Bare elsker min feite arm <3<3
Gleder meg til at treningen begynner å vises!

Q: Hva syns du om den nye buksa mi? Kjøpte den på Cubus i går.

Kommenter her

6 Kommentarer

16.02.2011 21:13

Vel, akkurat nå kommer det ikke spesielt mye positivt! Jeg har sittet med geografiboken siden klokken halv 7. Jeg har lest og tatt notater pga. at vi har prøve på fredag. Jeg har brukt lang tid på 17 sider, og trodde jeg så lyset i tunnelen, men desverre er det 20 sider til... Kan noen være så snill å skyte meg? ... 
Tar meg en litt for lang pause nå, men etter at jeg har lagt ut dette innlegget skal jeg lese alle de 20 sidene, og ta litt notater + øve til spansk-gloseprøve i morgen. Gleder meg!


Denne jenta er ikke lei, nei.. 

Av og til blir jeg overrasket over min egen skjønnhet! 

Igjen: jeg overrasker stadig meg selv! 

Og bare for å være ekstra usaklig:

De nye øredobbene mine som jeg kjøpte på Lupin for 59 kr. 

Btw; den skyt meg greia, var kødd, og jeg er klar over at man ikke skal tulle med slikt, men det passet så bra inn på en måte. 
Følte bare at jeg måtte skrive det så ikke noen av dere raser av dere i kommentarfeltet med "hvordan kan du skrive noe slikt? er du klar over at det faktisk er folk som tenker på å skyte seg selv". 

Q: Hatt en fin onsdagskveld?

Btw: tenkte jeg skulle legge ut dagens outfit senere, om noen var interessert?
Kommenter her

3 Kommentarer

16.02.2011 11:25

I spørsmålsrunden var det jo noen som lurte på hvilke blogger jeg leser, så jeg tenkte jeg skulle legge ut linker i dette innlegget: 

http://mathildenerland.blogg.no/
http://tcmn.blogg.no/
http://tuvaw.blogg.no/
http://thesskristine.blogg.no/
http://marthinemt.blogg.no/
http://ramerica.blogg.no/
http://majaiwisconsin.blogg.no/
http://tommylife.blogg.no/
http://thegiant.blogg.no/
http://lis3mari.blogg.no/
http://julianyl.blogg.no/
http://t0njepms.blogg.no/
http://annais.blogg.no/
http://haawt.blogg.no/

Tror jeg har fått med alle. Dette er de bloggene jeg er innom stortsett hver dag. Du burde ta deg tid til å sjekke ut et par av dem! 

Akkurat nå er jeg på skolen, og tanken på at jeg er ferdig ti på to, er herlig! Desverre må jeg bruke mine to herlige fritimer til å øve på geografiprøven vi skal ha på fredag.....

Unn, meg og Marthine en skoledag før jul <3 

Q: Leser du noen av de samme bloggene som meg?

 
Kommenter her

1 Kommentarer

15.02.2011 16:50

Hey alle fans! Idag etter skolen tok jeg og Marthine turen innom senteret og cubus. Det er jo salg overalt så vi tenkte vi skulle se om vi fant noe. Jeg fant bare en bukse, en singlet, et par gode sokker og en mascara. Ble ganske fornøyd med resultatet, men siden buksen kostet 300 kr, har jeg bestemt meg for at mamma skal få ta inn kortet mitt til jeg skal til Bodø i vinterferien. Heh! 

Skal legge ut bilder senere, for nå skal jeg først spise, så skal jeg stikke på friskhuset å trene sammen Marthine og Sandra. Gleder meg! 


Marthine og Meg! 

Q: Hva skal du gjøre idag?
Kommenter her

2 Kommentarer

14.02.2011 15:22

Egentlig bryr jeg meg ikke om valentine's day, men tenkte jeg kunne ønske dere som liker denne dagen en "happy valentine's Day". Håper dagen din blir fylt med kjærlighet, roser, hjerter, romantisk middag og søte ord. Jeg for min del får som alle andre dager, hjemmelagd middag og ingen roser. Det va trist... 

Idag da vi kom på skolen hadde guttene i klassen pyntet klasserommet. Da vi endelig slapp inn var det hengt opp hjerteballonger , det var bilde av et stort hjerte på tavla, det var skrevet med stor skrift på tavla: HAPPY VALENTINE'S DAY!, det var hengt opp papirhjerter + at alle fikk et sjokoladehjerte og et lite hjertekort, hvor det stod navn og "Happy Valentine's day". Ikke nok med det, men læreren hadde tatt med roser som stod på katetret og det var telys på alle pultene. Veldig søtt! 


På bildet over ser dere en del av klassen + noen av ballongene som guttene hadde pyntet med. 

En del av klassen, men de du i hovedsak ser her er Mathilde og Martin fremst, Sandra og litt av Marthine bak Martin, Unn, Meg og Anders, Marte, Solveig, Hanna, Trine og litt av Stine Mari.

søta <3

Tavla og roser. Valgte å dekke til læreren min, fordi jeg ikke vet helt om han setter så veldig pris på å bli lagt ut bilde av. 

Q: Fått noe fint på valentins dagen så langt?

- Tok bildene på facebookprofilen til Daniel
Kommenter her

3 Kommentarer

09.02.2011 17:08

Jeg og Marthine lagde jo en reklamefilm i norsken. Hadde det utrolig gøy den dagen vi skulle fikse Ann-Carin, filme og ta bilder. Har ingen av bildene som ble tatt, men tenkte jeg skulle vise dere filmen vår. Marthine står for redigering. 

Syns den ble bra, jeg.
Kommenter her

0 Kommentarer

08.02.2011 21:25

Tenkte jeg skulle dele en ny sangvideo med dere. Håper dere er så snill at dere overser den dårlige starten i første sang... Takk for det!Tenkte jeg skulle legge ut resultatet av reklamen til Marthine og meg senere idag, hvis jeg har fått tak i noen bilder. Jeg hadde det ivertfall veldig gøy med å lage den!
Kommenter her

15 Kommentarer

07.02.2011 11:21

Svarte på spørsmålsrunden for en stund siden, men har ikke fått lagt den ut før nå. Har prøvd å svare så godt som mulig, og håper dere fikk svar på det dere lurte på.

*Desverre så gikk det ikke ant å legge ut filmen, så dere får bare klikke dere inn her og se på svarene om dere gidder*

Btw; til et av de første spørsmålene hvor Sandra sa jeg måtte laga musikkvideo, så tenkte jeg såklart på sangvideo.Har vært dårlig med blogging i det siste, og det er fordi jeg ikke har noe spesielt bloggmotivasjon. Jeg føler at jeg ikke har noe å dele med dere. Hadde også blitt glad om dere hadde giddet å tatt dere tid til å kommentere innleggene mine mens dere først er innom bloggen og leser :)
Kommenter her

1 Kommentarer

03.02.2011 19:46

Idag har jeg vært i lofothallen i forbindelse med skolen, på you-messa eller noe sånt. Har hatt en ganske bra dag. Vi ble tvunget til å være der oppe i fire timer.. Vi gikk rundt og så på de samme standene i fire timer.. Var veldig lei tilslutt, men hadde koselige folk til å holde meg med selskap.
Da vi endelig kunne dra, satte vi (jeg, Marthine, Solgunn og Anders) kursen til Milano for å få oss noe å spise. Vi hadde gått lenge uten ordentlig mat, så det var godt å endelig få noe å spise. (Vi har ikke kommet oss inn i den "vær sunn og tren masse" perioden vår, noe som skyldes at jeg ikke har fått skaffet årskort på friskhuset enda...)


Meg og Marthine mens vi ventet på Solgunn. Her var hun endelig kommet og hun måtte ta bilde av oss.


heh.. tok et bilde da vi gikk til Milano.

Anders og Marthine på milano.

Anders.

Solgunn prøvde å gjemme seg unna, det var synd at hun ikke klarte det så bra da.


Q: Hva har du gjort idag? Vært på You-messa?
Kommenter her

2 Kommentarer

02.02.2011 19:25

Har vært hos Marthine siden igår, og skal bli her til i morgen og. Igår ble det null blogging pga. at vi holdt på med et prosjekt til norsken. Vi skal lage en reklame, og vi har bestemt oss for at vi skal lage en film. Da vi hadde fikset alt til reklamen dro vi på friskhuset for å trene. Kjenner at jeg gleder meg til å kjøpe årskort (siden det blir billigst) i morgen.
Akkurat nå spiser vi fruktsalat. Idag er Solgunn her og, og senere skal vi spise kylling wraps sammen med Anders. Fruktsalaten var forresten sykt god. Marthine er flink!


Pent!!

Q: Har du gjort noe interessant de siste dagene?
Kommenter her

2 Kommentarer
hits