Søk i bloggen

Oversett bloggen

Kontakt


25.02.2012 22:34

Jeg og min gode venninne har i en lengre periode filmet forskjellige videoer, og jeg har redigert sammen mange til episoder av et show vi liker å kalle S&S^show. Til nå har vi 3 episoder, og dette er på en måte episode 1. 
Denne ble filmet på en av våre mange jentekvelder.

Sjekk den ut!! 


Merket at jeg hadde tatt litt feil av teksten her, ja.. 
Kommenter her

1 Kommentarer

25.02.2012 19:42

Akkurat nå sitter jeg og venter på at vi skal kjøre til Stamsund. Jeg skal ta hurtigruten til Bodø sammen med mamma og de to småsøskene mine. Deilig med vinterferie <3
Vi skal bo et par dager hos storesøsteren min. Da blir det badeland og shopping. Gleder meg :-)
Er helt utrolig at jeg er ferdigpakket, for vanligvis løper jeg rundt som en gal rett før vi drar, for å finne alt jeg trenger. 
Nå må jeg stikke! 
 
Q: har du vinterferie sånn som meg?  
Kommenter her

1 Kommentarer

23.02.2012 22:23

I dag er lillesøsteren min 14 år. 14 år og fjortis. Heldigvis er hun ikke like fjortis som andre på hennes alder (og eldre og yngre da såklart) og det liker jeg! 
Haha, tiden går så sykt fort! Føles som om det var i går jeg terget deg med at du ble 9, da du egentlig ble 11, og nå er du 14.


Gratulerer med dagen, kjære deg  
Håper du har hatt en fin dag, for det fortjener du virkelig! Du er så snill og god hele tiden, og jeg kunne ikke bedt om en bedre lillesøster enn deg! Du fortjener kun det beste, og jeg ønsker deg alt godt for all tid 
Jeg er så utrolig glad i deg, lille snupp!
Stor klem fra lilledadda 


Vet du ikke likte dette bildet, men jeg syns det er herlig   
Kommenter her

0 Kommentarer

22.02.2012 23:22

Haha, fant akkurat ut at bloggen min er 2 år i dag. Jippi. Hipp, Hipp, Hurra! not
Det har vært to år med veldig variert blogging. Av og til har jeg vært veldig flink, og andre ganger..... veeeell... 
La oss ikke prata om sist nevnte!

Her er to av de første bildene jeg la ut på denne bloggen:haha, dette føles så utrolig lenge siden! det er det jo forsåvidt også, men liksom.. vanskelig å forklare. 

Dette var det første innlegget mitt:
http://sigridmal3n3.blogg.no/1266871406_jeg_ble_overtalt.html 

I morgen skal jeg feire lillesøsteren min sin fjortisdag (hun blir 14 for de som ikke skjønte det), og da kan det godt være at jeg blåser et lite lys for bloggen min. Utrolig at jeg har holdt ut så lenge, heh. 

Q; Hvor lenge har du hatt din blogg? 
 
Kommenter her

1 Kommentarer

22.02.2012 23:06

.. There was this løøvley guurl. Neida, men denne kjære bloggeieren har vært så bedårende av seg og spurt om jeg ville være den beste å poste et gjesteinnlegg på bloggen, and so I did!

 

Nå skal jeg fortelle dere om Sigrid. Hun er en slik en bestevenn som får ut det beste av deg, man kan virkelig være seg selv fult ut. Slipper å tenke at det kan jeg ikke gjøre, for da driter jeg meg bare ut. Sigrid er helt unik og spesiell on a good way.

 

Hun er den jenta som man ikke vil miste, en venn som man ikke gir slipp på. En fantastisk venn som man vil ha livet ut! Du er ei flott jente, Sigrid ♥ ♥ 

 

Lots of love from your great friend, Sandra♥ 
Kommenter her

2 Kommentarer

21.02.2012 20:23

Sjekk ut denne flinke jenta: 


Så utrolig fint!
Kommenter her

0 Kommentarer

20.02.2012 19:05

Nå har jeg endelig litt tid til å blogge. Det har vært så og si fult kjør helt siden fredag, og nå skal jeg vise dere bilder fra helgas jentekveld. Det var egentlig utrolig herlig å sove lenge på lørdagen, for de to siste helgene har jeg tatt 10 bussen til leknes, og dermed ikke fått sovet så lenge. Jeg kom meg opp litt senere enn planlagt, og måtte forte meg med fiksing og pakking. Jeg dro en tur sammen med Therese på UKM for å se på Oda som skulle synge, før det bar videre til Sofie på jentekveld. 

Vi koste oss med taco, kake, godteri, film og sang.

Like a boss

 

De fleste bildene jeg har er av meg og sofie, heh 
Mat ble det selfølgelig masse av!!


Meg og mæli   Etter at vi hadde spist kom også Trine! Hun har forresten helt syke krøller   

Det var overnatting, og da vi våknet på søndagen spiste vi felles frokost, og så på tv sammen før vi én etter én ble hentet. Da jeg hadde vært hjemme i knappe 60 minutter spurte Therese om jeg ville komme til henne, og tiltross for masse lekser, så dro jeg dit og var der i et par timer. Da jeg kom hjem igjen var det bare å begynne med engelskleksa mi. Satt i 4 timer i strekk og skrev og leste engelsk. 


Q; Hva gjorde du i helga? 

 
Kommenter her

0 Kommentarer

17.02.2012 22:32

Nå er sangvideoen ferdig opplastet. Enjoy! 

 
Kommenter her

6 Kommentarer

17.02.2012 21:21

Akkurat nå holder jeg på å laste opp en sangvideo til dere. Jeg har lenge sagt til en venninne av meg at jeg skal lage en video der jeg synger hele "someone like you" av Adele, og i dag tenkte jeg at jeg faktisk skulle gjøre det. Har ikke vært så nøye som jeg vanligvis pleier å være, for da må alt være helt perfekt. Det kan ikke være én eneste sur tone, og jeg er nødt til å like det litt selv. Den jeg holder på å laste opp nå er overhode ikke av "beste kvalitet" hvis dere skjønner, men i dag tenkte jeg at det ikke gjorde noe. Alt kan ikke være perfekt! :) 

Om dere vil se noen av mine tideligere sangvideoer kan dere gå inn her 

Og bare for å gjøre det litt lettere for dere, slenger jeg inn en video her: 

Håper dere sjekker ut min youtubekanal :) 

Jeg elsker å høre på nye sangvideoer, og blir alltid glad hvis det er noen som virkelig kan synge. Hadde blitt veldig glad om noen av dere kunne langt ved en link til en veldig bra sangvideo i kommentarfeltet. 

Q; Har du en sangvideo du har lyst til å dele med meg?
Kommenter her

3 Kommentarer

17.02.2012 15:10No man is worth your tears, and the one who is, won't make you cry 
Kommenter her

4 Kommentarer

17.02.2012 01:16

I dag har jeg hatt en relativt avslappende dag. Har hatt en ganske chill skoledag, etterfulgt av litt shopping and stuff på senteret. Emilie ble med meg hjem etter skolen, og etter en herlig, liten powernap kom Therese på besøk. Vi har kost oss med ansiktsmaske, frukt dyppet i smeltet sjokolade og film. 
Vi så Bring it on- in it to win it. Den var egentlig ganske bra, så om du liker jentefilmer og ikke har sett denne, så anbefaler jeg deg å se den. 

 
De ville ikke bli tatt bilde av!?

^følte meg fin her'a gitt

Ååh, dette er så NAM!beste  

Q; Har du sjokoladefontene? 

 
Kommenter her

5 Kommentarer

15.02.2012 20:14

Det var et spørsmål jeg ofte spurte meg selv for omtrent et år siden. Hadde ingen plasser å gjøre av dem, og de ble liggende i skuffer og surre seg sammen til et eneste stort kaos. Det var da jeg fikk idéen om å lage mitt eget "smykkestativ". 
Har kanskje blogget om det før, men tenkte jeg kunne nevne det en gang til, fordi dette er et stort problem hos veldig mange jenter.


Det er veldig enkelt, og alt du trenger er en stokk (i den fargen og lengden du ønsker), og så fester du noe til å holde den oppe med i/på veggen. Jeg har brukt slike som brukes for å holde gardinstenger oppe.
Når jeg får tid har jeg planer om å male stokken sort, så den står til resten av rommet mitt. 

Heldigvis for meg fikk jeg to utrolig nyttige (og ikke minst fine) smykkestativ i julegave. Dette gjorde at jeg kunne få min kjære far til å kutte av litt på lengden på stokken, slik at den ikke tok så veldig stor plass, og så brukte jeg smykkestativet til de små smykkene og øredobber + litt armbånd og ringer. 
Veldig fornøyd! Er mye lettere å holde oversikt over hvilke smykker man har på denne måten! 

Hvordan oppeholder du smykkene dine? 


^meg akkurat nå! 
Holder på å gjøre lekser (måtte fikse enda en rapport til markedsføringen....) og så skal jeg begynne å lese på en historieprøve som vi har i morgen. 

Q; Har du mye lekser?  
Kommenter her

2 Kommentarer

14.02.2012 23:18

I dag er det jo valentinsdag. Jeg har egentlig ikke gjor noe annet enn å vært på treningssenteret og laget cupcakes sammen med min lillesøster. 

Siden jeg følte meg så forever alone fordi neste alle andre fikk roser, sjokolade, bamser og søte kort, brukte jeg litt penger på meg selv. Kjøpte meg faktisk et speilreflekskamera. Etter å ha hatt bloggen min i nesten to år, har jeg endelig skaffet meg et bra kamera. Nå ser framtiden lys ut på bloggfronten. 


Canon eos 1100 DDe var faktisk veldig gode 

Ellers har jeg brukt ettermiddagen til lekser. Har et fag på skolen som kalles for markedsføring, og vi har tre rapporter som skal være ferdig til i morgen (ja, da snakker vi om lange rapporter på ca. 12 sider i hver). Jeg er nesten ferdig, og føler meg veldig fornøyd med resultatet. 


Dette er da det bildet vi har valgt til forsidebilde, bare med litt andre effekter. 

Q; Hva har du gjort på valentinsdagen? Fått roser, sjokolade, bamser og kort? 
Kommenter her

3 Kommentarer

11.02.2012 22:27

I dag har en av mine beste venninner, Sandra, bursdag. Hun er endelig blitt 18 år. Dagen de fleste ungdommer venter på, er endelig kommet for henne. 
Kjære Petter, treningsbuddy, Sandra  Jeg håper du har hatt en fantastisk bra 18'års dag, få fortjener det så mye som deg!  Jeg ville bare gratulere deg masse med dagen, og si at jeg er utrolig glad i deg! 

En dag uten deg er virkelig ikke det samme. Trenger vår latter, vår humor og våre morsomheter i hverdagen min, for uten det blir den ikke komplett.
Du er best, og fortjener akkurat det; kun det beste! Håper du koser deg de siste 93 minuttene som er igjen av bursdagen din!!


HAHA! fant dette bildet, og bare måtte legge det ut. 


I kinda love you   


 

 
Kommenter her

2 Kommentarer

10.02.2012 22:33

Har tenkt lenge på å farge håret mørkere. Er lei av den litt lyse fargen jeg har nå. 

Bildene over ble tatt for omtrent et og et halvt år siden. Savner hårfargen litt, men samtidig er jeg veldig usikker. 

 
Kommenter her

1 Kommentarer

07.02.2012 13:45

Hadde jentekveld med de beste i helgen. Trenger ikke å si så mye mer, for et bilde sier mer enn 1000 ord.God stemning^følte meg ekstremt pen på det bildet


You make me happy, that's why I love you - jeg har de beste vennene.
Kommenter her

6 Kommentarer
hits