Søk i bloggen

Oversett bloggen

Kontakt


29.03.2011 21:17

Et lite gjesteinnlegg til deg Sigrid! 

Men at du ikke ville gjøre leksen min, da ble jeg lei meg. men jeg bestemte meg for å vente på pappa! så derfor tenkte jeg at hvorfor ikke bare skrive et lite gjesteinnlegg på bloggen din
 
Du er utrolig blid og en fantastisk person, og det skal du ha!  
Siden du nesten skjeldent skriv på bloggen din.. så synes jeg det er kjempe stast med at du får andre til å skrive litt på bloggen din! Det er morsomt å lese om hva andre skriver :p

Og passordet du har på bloggen din, ja gudfader , det var morsomt. kjenner jeg må le når jeg tenker på det!
Eneste du kom på? haha, snakker om oppfinnsom! frøken! :D 

[Siiigriiiid!? jeg vet du er kjempe glad i meg! og du er hjertelig invitert i bursdagen jeg skal feire med boller og brus! eller skal jeg si det slik " rødbrus og bokstadkjeks" :D hihi, morsomt! ]

hihi, eineste jeg vil si er at du er fantastisk og utrolig god person, du er best! 
_________________________________
Jeg heter: Sigrid,Jeg vil: Synge,  Jeg har: Sjokolade, Jeg er redd for: Sofa, Jeg er ikke: stygg, Jeg synger: sjanglete, Jeg er: spesiell, et dyr som jeg ligner på: salamander, Morsmål: Spansk, Jeg elser: Softis
________________________________ 

 

 


Den va så fin! :o

 


Snork snork! Snork! 
Syns jeg hørte små lyder når du duppet av på bussen idag! ;-)
Hilsen hemmelig venn

Loveyou ♥
Kommenter her

1 Kommentarer

28.03.2011 21:55

Jeg fikk veldig lyst til å blogge litt mer i dag, så da tvang jeg min kjære lilleøster med på en liten photoshoot. Jeg sminket og ordnet håret hennes, og etter min mening ble bildene helt nydelige! Du kan bedømme selv:


Ordnet håret hennes to ganger, dette var resultatet etter andre gangen.

Q: Hva synes du om bildene?


Kommenter her

14 Kommentarer

28.03.2011 17:50

Til nå har dette vært en flott mandag. Det er utrolig hva litt sol kan gjør med humøret. Våknet til sol, og den har vært her store deler av dagen, herlig! Idag har jeg faktisk ingen lekser, noe som gjør at jeg får god tid til andre ting. Akkurat nå sitter jeg med gitaren min og spiller litt. Senere i kveld skal jeg lage mat til resten av familien, og så skal jeg ta tidlig kveld.


Nå for tiden skjer det litt "store" ting i livet mitt. Er ikke noe jeg har lyst å fortelle dere om enda, men det er både spennende og skummelt for meg.

Q: Hvordan har din dag vært så langt?

Kommenter her

4 Kommentarer

25.03.2011 00:20

Da jeg var i Bodø kjøpte jeg to par sko. Det var et par vanlige, hvite tøysko fra H&M, og et par blå "wannabe converse". Siden jeg lider av tidenes største bloggtørke, og har mistet mange av leserne mine, tenkte jeg at jeg skulle vise dere som enda leser bloggen min, de nye skoene mine.
"Din sko" - 299 kr

Er veldig glad i sko med sterke farger, så da jeg så disse måtte jeg bare kjøpe dem.

Q: Liker du sko med sterke farger?
Kommenter her

3 Kommentarer

20.03.2011 21:21

Igår var jeg jo på jentekveld hos Signe sammen med Trine, Sandra, Stine og Hanna. Det var utrolig koselig og ikke minst gøy! Vi spiste nachos, så Paranormal activity 2 og John Tucker must die, og (ikke fult så overraskende) satt på facebook. Jeg hadde det kanskje litt for gøy på facebooken til Sandra, men jeg tror hun overlevde.

Dette va første gang jeg så Paranormal activity 2, og den var helt ok. Jeg mener at film nr. 1 var bedre. Skvatt ikke en gang mens vi så nr. 2, men såklart, enkelte ting er jo litt ekkle, men jeg var ikke halvparten så redd etter å ha sett denne filmen, som jeg var etter at jeg hadde sett nr. 1.
Har du sett Paranormal activity 2? Hva syns du om den?


Har lånt bildene av Sandra:

Trine og meg

Signe og Stine

Hanna

Wenche og Petter (internt)

Meg og Stine

Har tenkt å dele en status fra facebook med dere, bare for å vise dere hva vi holdt på med. Er ikke sikkert dere skjønner humoren vår, men akkurat der og da, så lo vi mye.

Ingen tvil om at dette var en utrolig fin avsluttning på vinterferien!

Q: Hvordan tilbrakte du lørdagskvelden din?
Kommenter her

1 Kommentarer

19.03.2011 15:52

Akkurat nå sitter jeg sammen med min lillesøster og slapper av med en ansiktsmaske. Er lenge siden jeg har hatt det på, og det er like deilig hver gang.

Senere idag skal jeg på håndballkamp, og så blir det jentekveld hos Signe sammen med herlige folk etter det. Det gleder jeg meg veldig til.
Er litt trist at vinterferien er over snart, og at jeg må sitte inne med lekser i hele morgen, men jeg har hatt en utrolig bra ferie, og kan ikke tenke meg en bedre måte å avslutte den på enn en jentekveld.


Min lillesøster og meg!

heh!


Q: Har du hatt en fin vinterferie?
Kommenter her

1 Kommentarer

18.03.2011 02:43

Jeg satt og søkte på folk som sang og spilte Saybia- I surrender, og kom over denne videoen:


Min mening er at han var/er sykt flink! 

Q: Hva synes du?
Kommenter her

2 Kommentarer

17.03.2011 02:22

Nå er jeg endelig kommet hjem ifra Bodø, ikke misforstå, det var en herlig tur, men jeg har alltid holdt meg til "borte bra, men hjemme best".

Jeg har null blogglyst for tiden. Det er egentlig veldig dumt for jeg har mye nytt å vise og fortelle dere. Dere tenker sikkert: Er det ikke bare å vise oss/fortelle oss det da?
Vel.. Nei. Jeg har kjøpt mye nytt mens jeg var i Bodø, men jeg kjenner ingen plasser at jeg gidder å ta bilde av det..
På tirsdagen var jeg på konsert med bl.a. A1, Hans ifra x-faktor og rapperen Sirius. Filmet en del videoer som jeg tenkte å legge ut så dere kunne se, men kjenner ingen plasser at jeg gidder det heller. Blogglysten kommer vel snart, og da håper jeg på flere lesere, ser at statistikken har blitt veeldig lav i det siste.


Bodø city, Bodø by!
Kommenter her

0 Kommentarer

14.03.2011 20:38

men det får så være, jeg ler ivertfall like mye hver gang. Er kanskje litt fordi jeg og Sandra bruker å ha det sykt gøy sammen bare ved å etterligne dem, haha!Q: Hva syns du om denne? Liker du den, eller synes du den er teit?
Kommenter her

3 Kommentarer

14.03.2011 15:21

Idag er det mandag, og på en måte starten på vinterferien vår. Jeg nyter hvert sekund her i Bodø, og har det egentlig ikke så ille som jeg liker å tro. Igår satt jeg inne en hel dag, nettopp fordi jeg bor hos min storesøster. Hun var på jobb, hun hun bor sammen med var på jobb, og de hadde ingen ekstra nøkkel, ergo: jeg kunne ikke låse døren om jeg dro ut. Jeg ringte de som muligens kunne finne på noe med meg, men de hadde ikke mulighet. Søndagen min ble altså tilbrakt inne med data og film.

Dagen idag er mye bedre. Sola skinner, og Linn-Eirin fant ut at de hadde en ekstranøkkel, så jeg har vært ute og gått meg en liten tur i det fine vinterværet. Nå har jeg akkurat spist nudler, og sitter her god og mett. Hva som skjer resten av dagen vet jeg ikke helt. Tror vi skulle dra ut å spise eller lage noe mat her når Linn er ferdig på jobb, så får se. Kanskje jeg slår på en film, og koser meg med den.

Bildene som kommer nå er bilder som ble tatt av kjedsomhet, bare en liten advarsel!
LOL

Dagens speilbilde:


Som du sikkert allerede har skjønt så kjeder jeg meg, meen, denne mandagen er fortsatt herlig, og jeg nyter den!

Q: Hva er dine planer for dagen? Har dere sol?
Kommenter her

1 Kommentarer

13.03.2011 14:01

Først vil jeg bare si at jeg storkoser meg her i Bodø. Hadde en fantastisk tur hit, med boblebad og badstue ombord i hurtigruten, og igår ble det mye shopping. Marthine har alle bildene som er blitt tatt på sitt kamera, så jeg skal legge dem ut når jeg får dem av henne.

Fikk en utfordring av Mariell istad, som jeg tenkte jeg skulle ta:

Jeg utfordrer deg!! :D

Dag en:

Bruk bare sminke fra ett "billigmerke." Eksempler: H&M, Nille osv.

Ta ett bilde med en gang du har påført sminken og ett bilde på kvelden før du tar av sminken. Til slutt lager du en video hvor du forteller kort om hva du syntes om kvalitet og holdbarhet.

Dag to:

Denne dagen skal du bare bruke sminke fra de merkene du bruker til vanlig. Gjør som på dag en, ta ett bilde morgen og kveld, og til slutt lager du en video og forteller kort hva du syntes om kvalitet og holdbarhet.

Dag tre:

Nå skal du lage en video hvor du gir en helthetsvurdering av sminken du brukte på dag en og to. Fortell hva du helst ville gått med til vanlig, og hvorfor.

Utfordre tre bloggere til og gjøre det samme!

Orker ikke å utfordre tre andre blogger da, men føl deg fri til å gjøre det samme som meg. Vet ikke helt når jeg skal prøve dette ut, men det blir forhåpentligvis veldig snart!


Legger ut et bilde som ble tatt av meg da koret var i Finland for et par år siden.

Q: Har du vinterferie?
Kommenter her

1 Kommentarer

11.03.2011 08:57

Idag er siste skoledag før vi får vinterferie. Jeg har ventet på denne dagen siden vi begynte på skolen etter jul, og nå er den endelig her. Er så skolelei at det er til å spy av!

Idag reiser jeg til Bodø til min storesøster. Gleder meg veldig mye til å bare komme meg litt bort ifra Lofoten. Reiser med hurtigruten i kveld, og er framme i Bodø i 2 tiden i natt. I morgen blir det shopping og andre morsomheter. Gleder meg!

Ifjord tok jeg også turen til Bodø i vinterferien, bare at da dro jeg sammen med Stian og Marthine, her kommer noen bilder ifra turen vår:

Stian og meg <3Marthine og Stian <3

<3
Q: Har du også vinterferie i neste uke, eller har du hatt?
Hva er planene dine for vinterferien? Hvis du allerede har hatt, gjorde du noe morsomt?


Kommenter her

3 Kommentarer

04.03.2011 21:09

Akkurat nå sitter jeg sammen med Therese og Henriette, mine to vakre venninner! Vi har spist grønnsaker og dipp, og nå sitter vi på hver vår pc (bortsett fra Henriette som bare har iPod) mens vi prater og ser på tv. Vi skal sove hos Therese i natt, og så blir det Leknes i morgen tidlig for å se kamp på Leknes.


<3<3

Ser at det er veldig lenge siden jeg har blogget, og det er rett og slett fordi jeg ikke har noe blogglyst + at jeg har hatt det veldig travelt. Har vært på jobb de to siste dagene + en del lekser som skal gjøres, men jeg håper på mer blogging framover.


Q: Hva har din uke bestått av?


 
Kommenter her

0 Kommentarer
hits