Søk i bloggen

Oversett bloggen

Kontakt


31.03.2012 22:33

Selv har jeg en iPhone 4 som jeg er veldig fornøyd med! 
Elsker at jeg kan bytte deksler så ofte jeg vil, og at det finnes så mange forskjellige. Vet om flere som har problemer med å finne deksler til sin mobil, men det finnes så mange forskjellige til iPhone 4 og 4S. Love it!
heh.. klarte desverre å få en ripe over hele skjermen bare to uker etter at jeg kjøpte den. Litt kjipt, men den er heldigvis ikke i veien når jeg bruker telefonen. 

Q: Hvilken telefon har du? 
Kommenter her

2 Kommentarer

31.03.2012 13:08

heh.. skulle vær flink blogger i går å lage en "jeg misliker" videoblogg, meeeen.. da jeg akkurat hadde begynt ble alt bare tull, og resultatet endte i en videoblogg med bare tull. Overtrøtt sa du? oh yes.. 


 
eheee.. jaa.. er vell ikke så mye mer å si.. Elsker den søte latteren til Therese innimellom! 
Kommenter her

0 Kommentarer

30.03.2012 18:01

Har meldt meg på en konkurranse om å vinne en iPad 2, konkurransen finner du HER
Bli med du og da :-)


Q: Er du med? 
 
Kommenter her

0 Kommentarer

29.03.2012 21:10

Nå er det godt å tenke på at det bare er én skoledag igjen før jeg tar påskeferie,ååh!! skal bli så godt!! 
Nå som alle leksene er unnagjort, kan jeg slappe ekstra godt av. Derfor var det deilig med en liten tur sammen med småsøsknene mine og hunden vår. Tok faktisk med kameraet (flink blogger!!!), så her kommer litt bilder fra turen:Q: Er du like gira på påskeferie som jeg? 
Kommenter her

5 Kommentarer

28.03.2012 21:48

I morgen har vi historieprøve. Skal lese litt nøye gjennom alt stoffet nå, og så håper jeg på å få bruke to timer av skoledagen i morgen til en liten gjennomgang og oppsummering sammen med de andre jentene. Funker best på den måten syns jeg. Er alltid like spendt før hver historieprøve. Jeg er ikke akkurat kjent for å være den som følger mest med i timene, så alt jeg lærer er det jeg leser meg til selv (eller får forklart av vennene mine noen timer før prøven). Vi får se hvordan det går. Alt jeg vet akkurat nå er at jeg er veldig (!!!!!) klar for påskeferie på fredag. Vi har hatt helt sykt med lekser denne uken; to innleveringer, en prøve, en gloseprøve, oppgaver i både internasjonal engelsk og spansk. Er heldigvis ferdig med alt nå (bortsett fra denne prøven her da).. 


Historie er et av di kjedeligste fagene vi har på skolen.   

Men nok skolesnakk... Hva er dine planer for påskeferien?  
Kommenter her

2 Kommentarer

28.03.2012 08:38

Da har jeg endelig fått fikset litt på designet mitt. Ida hjalp meg, og det er jeg veldig glad for.
Du burde besøke bloggen hennes, den er veldig bra!  

Det var godt med en forandring, så får vi se hvor lang tid det tar før jeg blir lei igjen. heh 
Kommenter her

1 Kommentarer

27.03.2012 23:47

Ida skal fikse et nytt design til meg, så da må jeg legge ut bilder til ny header. 
Kommenter her

0 Kommentarer

27.03.2012 22:58

Var sammen med lillebror på kaia og tok litt bilder i dag. Her er resultatet. 

hehe, heldig med det over!

Slenger med et av min kjære lillebror også. 


Q: Liker du å ta bilder? 
Kommenter her

1 Kommentarer

27.03.2012 21:08

FØRST: 
Hør på denne, bare for å komme i litt humør. 


I dag fikk jeg skoene jeg bestilte på fredag. Har lenge vurdert å kjøpe meg nye joggesko, men har liksom ikke hatt økonomi til det, men her om dagen så ble det hull i mine gamle, og da fant jeg ut at det va på tide. 
Bestile et par fra Ellos (faktisk) til 299 kr. Er neppe noe kjempegod kvalitet, men de får funke fram til sommeren.  Q; Kjøpt deg nye sko i det siste? 
Kommenter her

1 Kommentarer

27.03.2012 14:51

Akkurat nå sitter jeg på skolen sammen med Sandra, min lille due. Hun skal snart stikke hjem mens jeg skal være så flink å ha én time matte. Vi trenger egentlig ikke, men jeg gjør det frivillig bare fordi jeg har så lyst (egentlig bare fordi jeg ikke kommer meg hjem noe tidligere uansett). 
Vi har akkurat hatt to timer markedsføring der vi egentlig ikke har gjort så mye, bare snakket om regninger og softanalyser. Interessant? I know right... 

Fear makes strangers of people who would be friends, heldigvis var ikke det et problem for meg og deg! 
 

Noen som har lagt merke til at picasa har fått nye funksjoner? Jeg likte det! 
 
Q; Har du en homie du liker å henge med?  
Kommenter her

2 Kommentarer

18.03.2012 18:36

Haha! Vi skulle jo ta fly til bodø, dra på bankett og kose oss med prisutdeling og god mat, dra på hotellrommet og slappe av, sove og så stå opp tidlig på tirsdag. 
Flyet gikk ikke, så vi endte opp med å kjøre rundt. Det tok ca. 5 timer, og da vi endelig var kommet frem til Bodø (da hadde vi også stoppet på en bensinstasjon og skiftet til finklær) var banketten så og si akkurat ferdig. Vi fikk heldigvis mat + at vi fikk gleden av at vår bedrift vant tredjeplassen for beste forretningsplan. Kan love dere at stemingen var høy i bilen da vi fikk beskjeden! 
Avslappning på hotellrommet ble det mye av, og tirsdagen stod vi i en stand i flere timer i glasshuset. Skal ærlig innrømme at jeg var veldig lei i slutten.
Før vi fikk dra var det prisutdeling. Vår bedrift vant ingenteng helt før i slutten. Da skulle de tre beste ungdomsbedriftene kåres. Juryen hadde gått rundt til de forskjellige standene, grillet hver enkel av oss med spørsmål, og hver bedrift hadde holdt et foredrag på 4 minutter. Bli Sett UB ble kåret til den tredje, beste ungdomsbedriften i Nordland- 2012! Vi hadde virkelig ikke sett dette for oss, og jeg var faktisk på tur til å dra akkurat i det de ropte opp vår bedrift. 
Det som var utrolig kult var at andre og første plass også gikk til to av de andre ungdomsbedriftene fra vår skole. Dere kan tro vi fikk mye skryt av rektoren på skolen dagen etter.


1. plass- Ub skyn // 2. plass- Cupcake Madness // 3. plass- Bli Sett UB

Slik så standen vår ut. Ble ikke helt som vi hadde tenkt, men, men! 


Her står jeg sammen med søsteren min og prater om produktet vårt. På siden av oss ser dere medlemmene i ungdomsbedriften Cupcake Madness, de ble den andre, beste ungdomsbedriften. 


Som dere kanskje ser, så ble lærern vår veldig fornøyd med at elevene som stod på scenen da de tre beste ungdomsbedriftene hadde blitt kåret, var hans(han i blå jakke som jubler). Spesielt fornøyd var han nok fordi at noen av hans elver vant prisen og ble kåret til den beste ungdomsbedriften i Nordland- 2012. 


Q; Deltok du på fylkesmessa 2012? 

 
Kommenter her

1 Kommentarer

18.03.2012 17:54

Dette er første gang jeg har brukt mikrofonen som jeg fikk i julegave! Er utrolig fornøyd med den! Nå mangler jeg bare litt utstyr for å få lyden enda bedre. Gleder meg til jeg har penger til å kjøpe det. 

Her covrer jeg "Make you feel my love" av Adele. Den er så nydelig at jeg ikke klarte å la vær! Q: Liker du denne sangen?  
Kommenter her

3 Kommentarer

11.03.2012 13:24

Hele denne uken har vi i Bli sett UB  jobbet hardere enn noen gang for å bli ferdig med produktet vårt.
Vi har stått i flere timer på intersport og trykt refleks på luer, fikset mange flyers (måtte klippe over 300 av dem for hand) og brukt over 2 timer på å fikse logoen som vi skal henge opp. 
I morgen setter vi kursen mot Bodø og fylkesmessa. Etter masse stress var vi endelig ferdig med alt på fredag, og vi kunne nesten senke skulderene helt. 
Nå gjenstår det bare å kjøpe bårrelås på mandagen, skrive ut de tre rapportene våre, sette oss på flyet og komme oss trygt fram til Bodø.
Tirsdag må vi også sette opp standen vår. Det kan bli spennende og se hvordan den kommer til å se ut tilslutt. 
Jeg gleder meg ihvertfall masse til å dra til Bodø med de herlige personene i Bli sett UB.  

Du kan gå inn på hjemmesiden vår her
^De tre medlemmene i vår bedrift. Vanja, meg og Karoline. 

Her er to bilder av vårt endelige produkt: 

^framsiden

^baksiden

Q: Skal du/eller har du vært på fylkesmessa i Bodø? 
 
Kommenter her

0 Kommentarer

10.03.2012 21:52

En i klassen min fikset en ny header til meg. Skal brukes midlertidig, bare fordi jeg var så lei av den gamle. Trengte noe nytt, så jeg skal prøve å finne noen til å fikse designet mitt ordentlig. Noen som melder seg frivillig? (a) 


Var litt barnslig da, menmen! haha! passer vell ganske fint til min personlighet. 

Q: Er du flink til å fikse design? 
 
Kommenter her

1 Kommentarer
hits