Søk i bloggen

Oversett bloggen

Kontakt


27.04.2011 09:20

I dag var jeg så heldig at jeg fikk sove litt lengre enn jeg pleier. På mandager, tirsdager og onsdager begynner jeg ikke før ti på halv ti på skolen, og i dag skulle mamma til Leknes, så da kunne jeg sitte på med henne. Er godt å kunne sove litt ekstra om morgenen. Ikke nok med det, men i morges tok jeg meg ekstra god tid til å lage frokost og skolemat. Jeg lagde meg omelett til frokost og en salat til lunsj. Så langt føles dagen ganske herlig. Elsker å ha god tid om morgenen, føle at jeg har gjort noe produktivt + at jeg har trening i dag, og da blir dagen komplett. Senere i dag tenkte jeg at jeg skulle lage et innlegg om den siste dagen min hos Emilie. Siv hadde invitert til grilling hos hennes. Det var kjempekoselig og jeg ble kjent med flere hyggelige folk. 

Q: Hva er dine planer for dagen? 

 
Kommenter her

1 Kommentarer

21.04.2011 19:02

Jeg har lenge sett etter en jakke som er brukbar nå som våren er her/nærmer seg, og som jeg kan bruke på kalde sommerdager. Jeg fant en på H&M til 299, og er veldig fornøyd med kjøpet.  
Q: Hva syns du? 

Kommenter her

9 Kommentarer

21.04.2011 14:57

- Jeg egentlig har krøller? (eller ivertfall noe som skal ligne på det....) 

- Jeg ikke liker bær? Jeg liker ingen typer bær, og når folk sier; jordbær dyppet i smeltet sjokolade er så godt! , tenker jeg automatisk; æsj...  

- Jeg er ikke noe nøye på hvordan jeg ser ut. Altså, det går jo selfølgelig en grense, men jeg kan godt dra på skolen uten sminke, håret i en ball på hodet og ei stor joggebukse og en stor genser.

- Jeg har insektforbi! Hater alt som kan kalles og ligner på insekter.

- Jeg brukte å være en av de høyeste og sterkeste i den gamle klassen? Da vi begynte i ungdomsskolen gikk det fort over og i 10'ende var jeg en av de laveste og svakeste.

- Jeg trener på friskhuset opp til 3-4 ganger i uken?  

- Jeg har ekstremt dårlig humor, og ler av de dommeste tingene? 

- Jeg en gang brukte 10 timer på å vaske et rom der jeg vasker? 20 minutter av disse 10 timene var pause.

-  Jeg holder på å tøye meg ned i begge spagatene? Er nesten nede i jentespagaten, og har bare litt igjen før jeg er nede i guttespagaten. 

- Jeg er veldig kresen på mat? Når jeg tenker meg om er det veldig mye jeg ikke liker..

- Jeg er en pappajente? Min pappa har alltid vært den beste, sterkeste, smarteste osv. 

- Jeg er en person man kan stole på? Du kan si noe til meg uten at hele verden får vite det! Har ingen interesse av å dele det noen forteller meg med noen andre. 

Her er litt uinteressante fakta om meg. Visste du noe av dette? Noe vi har til felles? 


Min er lengre enn din!


Visste du at jeg er ekstremt pen på dette bilde?????  
Kommenter her

2 Kommentarer

20.04.2011 16:51

Akkurat nå ligger jeg ute i sola og soler meg. Har et mål, og det er at jeg skal kunne skryte litt av brunfargen min når jeg kommer hjem til venner og familie, hehe (a) Har fått litt farge da. 


Sool!

Elsker å ligge og sole meg! (tror jeg klarte å få "å" og "og" rikitg i den setninga??) 
Senere i dag skal vi trene litt, og så skal vi dra å spille volleyball sammen med litt folk, blir sikkert veldig koselig! 

Q: Hva skal du i dag da? :) 
Kommenter her

5 Kommentarer

19.04.2011 21:14

I går og i dag har jeg vært i Oslo på shopping. Har ikke kjøpt så veldig mye til meg selv, men har kjøpt en del bygaver til familien. Håper de blir fornøyd med gavene, legger alltid mye tid til bygaver slik at de skal bli ekstra fornøyd. 
Har hatt så sykt pent vær de siste dagene, og i går var det ca. 30-35 grader i sola. Da jeg og Emilie var litt lei av shopping, satte vi kursen til slottsparken. Her brettet vi opp singlettene og lå og solte oss i ca. 2 timer, herlig! 


Her ligger jeg og nyter det pene været i slottsparken. 


Tok forresten tog for første gang!!! *stolt* Emilie poserer på operaen. 

(Nydelig bilde...) Voknet til sol i morges også, og i dag tok vi turen til Oslo for å møte gudmoren min, veldig koselig! 

Q: Har dere godt vær? :) 
Kommenter her

2 Kommentarer

16.04.2011 18:23

Har jo vært en tur i Sverige i dag på shopping. Kjøpte ikke så masse, men kan jo vise bilder av det jeg kjøpte: 


Cubus- 149,-

BikBok- 200,-

3 for 2 - 100,- 

Og best av alt:

hehe! 

Akkurat nå gleder jeg meg til grilling i kveld! Skal snart ut å hoppe på trampolinen og så skal vi å ta solarium, herlig! 

Q: Hva har du gjort i dag?  
Kommenter her

2 Kommentarer

15.04.2011 16:53

Nå sitter jeg og Emilie bare og chiller. Ble med henne på skolen i dag, noe som var koselig, men slitsomt. Ble sent før vi sovnet i går, så jeg var veldig trøtt i morges, men jeg overlevde som dere sikkert har forstått. 
Planene for resten av dagen ser slik ut:
- Chille
- Fikse oss litt
- Ut å finne på noe med et par av vennene til Emilie
Smil til verden så smiler verden til deg! 

I morgen drar vi til Sverige på shopping. Gjett hvem som gleder seg til det? Jo; jeg! hihi. Før Sverige blir det litt Zumba og solarium (?), så det tror jeg kan bli en veldig fin dag. 

Q: Godt å få påskeferie? 
Lagt noen planer? 


 
Kommenter her

3 Kommentarer

14.04.2011 23:33

Akkurat nå sitter jeg hos Emilie og tar livet med ro.

Etter fire timer på fergen (som jeg tilbrakte i drømmeland) måtte jeg vente i Bodø sammen med søsteren min, på jobben hennes, på at flyet skulle gå. Der ventet jeg i ca. 3 timer før jeg satte kursen til flyplassen. Flyet mitt skulle egentlig gå klokken 15.20, men var forsinket og skulle ikke gå før klokken 16.00. Det var egentlig greit, men akkurat da klokken ble 16.00 fikk jeg en melding om at flyet var forsinket ti minutter til. Da vi endelig slapp inn i flyet måtte vi vente der i ca. 20 minutter. Stakkars Emilie og faren hennes! De måtte vente en time ekstra på meg. 
Ikke nok med at flyet var forsinket, men jeg måtte vente i 20 minutter på bagasjen også. Etter en lang kjøretur kom vi endelig fram til Emilie og dem. Vi lagde taco og etter det stakk vi og tok solarium, deilig!

I morgen skal jeg bli med henne på skolen, det kan bli interessant! 

 
Var ute og leverte pizza sammen med Linn-Eirin! 

Om du noen gang er i Bodø så bestill pizza herifra! Den er sykt god! 
Saklig..

Q; Opplevd å måtte vente 2 timer på et forsinket fly?  
Kommenter her

2 Kommentarer

13.04.2011 23:46

Da var man sånn ca. ferdigpakket og nå gleder jeg meg bare til å reise til Oslo i morgen og til å se min kjære venninne, Emilie igjen!

Har hatt en chill dag med nynorsktentamen, kos på Peppes Pizza sammen med noen jenter ifra klassen (det tok forresten syykt lang tid å få maten sin der..), litt lekser, trening og nå pakking. Har bare et par småting igjen (telefon, iPod, kamera, ladere og litt sånt).

Har forresten startet å spille fotball igjen. Sykt godt! Gleder meg til sesongstart med kamper og turneringer nå. 


Vi fikk litt trøstemat på Peppes siden vi måtte vente i over en time på å få maten, hihi. 

Pizzaen til Sofie, Hanna og Trine. Min, Signe og Sandra sin var ivertfall veldig god! 
Tok disse bildene på bloggen til Sofie forresten. 

Nå skal jeg pakke den siste håndbaggasjen, så er det kveld og opp tidlig i morgen for å rekke 7 ferga som går ifra moskenes. Snakkes når jeg er kommet frem til Emilie! 


Sooo happy! Tidlig ferie er forresten digg det og! 

Q: Hva skal du i påskeferien? 

 
Kommenter her

1 Kommentarer

10.04.2011 12:54

hey, hey, hallo! 
Da skal jeg og min kjære venninne Sandra ha en må-gjøre video. Send inn mange forslag til hva vi kan gjøre, for da blir vi veldig glad. Håper på mange gode idéer. 


xoxo Wenche og Petter
Kommenter her

16 Kommentarer

09.04.2011 14:30

Forrige helg hadde jeg besøk av Signe og Sandra fra lørdag til søndag, fordi vi skulle jobbe med lekser. Det ble ikke spesielt mye leksegjøring før søndagen, og vi er enda ikke ferdig med det lille prosjektet vårt *ops*. Skal være levert inn i dag, så må vel hive meg rundt å gjøre min del av oppgaven snart. 
Uansett; her kommer litt bilder ifra forrige helg:


Vet ikke om noen av dere så videoen av dem der de sang og lagde bevegelser til sangen "don't worry, be happy"? 
Jeg har fjærnet den fra youtube for å være snille med dem, men bildet ovenfor ble tatt da Sandra gjorde en liten bevegelse til akkurat de ordene i sangen (don't worry, be happy). 

Haha, søøt! 

aww, søt signe! 

Strike a pose and look like an idiot- That's me! 


Sandraa <3

I går var jeg på "jente"kveld hos Henriette. Det var veldig koselig. Håper på å få nån bilder hos Henriette slik at jeg kan dele dem med dere. 

Q: Gjorde du noe gøy i går? 
Kommenter her

1 Kommentarer

07.04.2011 23:47

"I don't like your girlfriend!" Er en setning som jeg synger en del på akkurat nå. Vet ikke helt hvorfor en gang. random..
Har øvd på prøve helt siden jeg kom hjem ifra skolen idag (om man ser bort ifra at jeg spiste mat og sovnet av en times tid) og er dritt lei! 
Begynte sånn smått allerede på tirsdagen, og har holdt på siden da. Kan egentlig ingenting av stoffet, men krysser fingrene for at jeg har litt flaks med oppgavene (noe jeg forresten vet at jeg ikke kommer til å ha).
Har prøve i morgen for de som ikke forstod det.. 

I morgen har en av mine beste venninner bursdag, og siden hun og min andre besteveninne skal dra på klassetur på søndag (?), så skal vi ha en jentekveld hos bursdagsbarnet i morgen. Jeg gleder meg veldig. Er alltid så bra å være sammen med dem! 


<3 

Nå skal jeg ta kveld. Kjenner at jeg har fått blogglysten tilbake så kanskje det kommer til å bli litt mer trafikk her inne nå! Håper på det! Blir så flau over min dårlige blogging... 
 Q: Skal du noe gøy i morgen? :-) 
Kommenter her

1 Kommentarer

05.04.2011 18:09

Lenge siden jeg har blogget nå. Gidder ikke finne på nå unnskyldning, for det er rett og slett fordi jeg ikke har hatt noe blogglyst.!

Tenkte jeg skulle fortelle dere at jeg skal til Oslo i påsken. Jeg skal på besøk til min bestevenninne Emilie, og gleder meg noe sykt! Jeg reiser den 14. April med fergen fra Moskenes og videre med fly fra Bodø til Oslo. Skal være der i 10 dager og tror det blir veldig bra! 

Q: Skal du noen steder i påsken? 


fint tryne <3<3

 
Kommenter her

1 Kommentarer
hits