Søk i bloggen

Oversett bloggen

Kontakt


28.06.2011 23:23

Har mange bilder fra fotoshooten sammen med Sofie, og siden jeg ikke har så mye annet å blogge om (jeg blogger aldri lengre), så deler jeg heller noen flere bilder med dere. Vet at det kanskje ikke er så interessant å lese om/se på, men jeg skal prøve å få bloggingen opp å gå igjen. Må bare finne litt inspirasjon først :-)  


Da var det nok bilder i dette innlegget ivertfall! 
Har hatt en helt grei sommerferie så langt. Dagene går med til å jobbe, være med venner og slappe av. Har hatt fri i dag, og det er deilig. Skal jobbe hele sommerferien, så blir ikke noe reising på meg. 
Er det noen av dere som skal jobbe i ferien? Skal du reise noen steder? isåfall; hvor? 

Kommenter her

2 Kommentarer

18.06.2011 21:59

Da jeg var hos Sofie etter skolen på torsdagen, dro vi ut for å ta litt bilder. Det var hun som tok alle bildene, så det blir bare bilder av meg, ikke av henne. Her er litt av resultatet:  

Så til det bildet som jeg syns ble best: 

Sofie som har redigert.  

Q: Likte du noen av bildene? isåfall; hvilket likte du best? 


Kommenter her

26 Kommentarer

13.06.2011 01:59

I går feiret jeg bursdagen min som jeg egentlig hadde den 11 mai. Grunnen til at jeg ventet så lenge med å feire var fordi det skjedde så mye i mai + at jeg ville vente til det ble litt varmere i luften. Hadde en veldig koselig bursdagsfeiring sammen med noen av de nærmeste vennene mine. Vi grillet, pratet, lo, noen badet og noen av oss tok mange bilder. 


Unn, Sandra, meg og Stine. 

<3

Vi planket litt

Trine, Sofie og meg. 

Hadde en veldig fin (forsinket) bursdagsfeiring, og selv om noen av de jeg virkelig ønsket skulle være der, ikke kom pga. spesielle årsaker, hadde jeg det topp! Håper og tror at de andre koste seg like mye som meg. Kunne ikke tenkt meg til å feire den på noen annen måte. 

Q: Vært i bursdag i det siste? 

 
Kommenter her

3 Kommentarer

09.06.2011 16:31

Ja, som du sikker har skjønt er været her i Lofoten fantastisk i dag. Her jeg bor er det 27, 5 grader, og ellers i Lofoten er det alt fra 25 til nesten 40 grader. Det er helt sykt, og det er noe som skjer veldig sjeldent, heller aldri.
Etter to timer naturfag fikk klassen dra hjem. Jeg var hjemme i hal 12 tiden, og gikk rett ut på altanen og la meg i sola. Der lå jeg i nesten to timer, før jeg dro med meg lillebroren min og naboene for å bade. Vannet var veldig kaldt, men det var herlig å bade uansett.


Sandra og sol <3 Vi var å gikk tur i naturfagstimene, og før jeg tok bussen hjem dro jeg, sandra, signe, sofie og trine på mix og kjøpte is.
Senere i dag er det kamp mot stålbrott. Lurer på hvordan det blir å gå.

Q: Har dere fint vær ?
Kommenter her

2 Kommentarer

07.06.2011 17:35

Har dere fått med dere at Julia Nyland, en av Norges største bloggere, har fått ny blogg?  Hun blogger nå via blogit.no. Er stor fan av bloggen hennes, og blir aboslutt å følge henne her: http://julianyland.com/
Det burde dere også gjøre!


Bilde tatt fra http://julianyland.com/

Q: Fått med deg dette?

Kommenter her

0 Kommentarer
hits