Søk i bloggen

Oversett bloggen

Kontakt


25.07.2011 00:35


 


Kommenter her

1 Kommentarer

23.07.2011 20:35

Jeg prøvde å skrive et innlegg igår ang . det som har skjedd, men jeg hadde ikke ord, har enda ikke ord.. Vet ikke hva jeg skal skrive. Er så uvirkelig, så trist, så forferdelig og jeg kan ikke sette ord på det. 92 stykker bekreftet død så langt (85 på Utøya og 7 i eksplosjonen i oslo)..
Leser om hvordan folk på Utøya unnslapp, hvordan de så andre ligge død og hva de opplevde, følelsesmessig og hva de gjorde og så. Det er helt forferdelig.. Tårene renner, og tankene mine går til de skaddde, de pårørende og de døde. 
22.Juli-2011 kommer alltid til å bli husket.. 
Kommenter her

0 Kommentarer

22.07.2011 22:02.. har sommerferien min bestått av jobbing, være med venner, trening og avslappning. Jeg har hatt en ganske fin sommer så langt. Liker meg veldig godt der jeg jobber, så det at jeg jobber stortsett hver dag har ikke ødelagt ferien min. Snarere tvert i mot faktisk. Det eneste negative er at jeg ikke får nyte den varme sola som har vært her nesten hver dag denne sommeren. Kan ikke huske sist vi hadde så mye sol i løpet av et år. Er faktisk så varmt at når vi har uteservering, håper vi på en liten bris slik at vi slipper å være så varm. 

Siden sist har jeg også klippet pannelugg og kjøpt meg extensions. Var litt for langt, så jeg skal bestille en frisørtime for å klippe både det og mitt ordentlige hår i august en gang. 
 

Litt pannelugg bilder:
Q: hatt en fin sommerferie så langt? :)


Kommenter her

0 Kommentarer

04.07.2011 21:00

En av favorittfargene mine er lilla, og der jeg jobber selger de didriksons klær for en billig penge. Vi får rester fra sørlandet en plass (?) og de selges mye billigere enn de egentlig koster. 
Da jeg gikk forbi Sport 1 rett for et par uker siden så jeg en skikkelig fin, lilla didrikonsjakke. Jeg sa til mamma at hun måtte holde av en lilla, litt lang jakke om den kom i butikken. Hun fortalte meg på lørdag at det va kommet en og jeg måtte komme å se på den. Det var akkurat samme jakke som jeg hadde sett på sport 1, og det var heldigvis min størrelse.  
 


Veldig fornøyd så langt. Den er skikkelig god å ha på og!

Jakke nr. to kjøpte jeg i dag. Jeg gikk innom butikken før jeg skulle på jobb, for å gi mamma bilnøklene, og tittet tilfeldigvis innom avdelingen med didriksonsklær. Det hang en jakke i en litt mørkere, men like fin, lillafarge. Det var en litt annen type, men jeg likte den så godt at jeg måtte kjøpe den og. 


Denne var kortere og i et litt annet stoff, men jeg likte den veldig godt. 

Det kostet 599 for hver av jakkene, og jeg har brukt ca. 1200 til sammen. Jeg har sett litt etter den ordinære prisen, og den ligger rundt ca. 1000 kr for hver jakke. Da har jeg spart en del penger, og det liker jeg. 

Q: Hva syns du? Kjøpt deg noen ny jakke i det siste? :-)
Kommenter her

4 Kommentarer
hits