Søk i bloggen

Oversett bloggen

Kontakt


31.08.2010 18:48

haha! noe av det beste jeg vet er å finne litt gamlere bilder på enten facebook, nettby eller noe annet nettsted! Det er på en måte gøy å se hvordan man har forandret seg på egentlig ganske kort tid.
Bare for å gi et eksempel:


Dette bildet ble tatt for ca. 2 år siden. Som du ser er trutmunnen på plass!
Dette bildet ble tatt en fredags etter middag. Jeg husker denne helga veldig godt! Jeg og solgunn skulle overnatte hos Annca, og her hadde jeg akkurat fikset meg til klubb på Sørvågen. Etter klubben dro vi tilbake hit, og på lørdagen ble det spist masse godteri mens vi så to filmer. Søndagen måtte vi opp tidlig- vi skulle nemmelig i kirken!

Q: Har du noen gamle bilder av deg selv?Kommenter her

4 Kommentarer

31.08.2010 17:53

I dag hadde jeg min andre sangtime. Det gikk utrolig bra! Fikk testet ut stemmen min på mange forskjellige måter. Vi testet faktisk ut mine lyse toner. Klarte å få stemmen overraskende høyt opp.
Har forresten en kjempehyggelig sanglærer. Hun er utrolig grei og pratsom! Hun ga meg i lekse til neste gang å øve på en ganske kjent sang:


- Lyden var desverre litt rar på slutten der..
Elsker denne sangen, så det passet meg bra at det var den jeg fikk!

I dag hadde vi to fritimer så jeg fikk ned i "byen" sammen med Ulrik. Vi hentet mattebøkene våre og så dro jeg og bestilte(er det det det heter?) en frisørtime på/hos Nikita(?). Etter det gikk vi bare litt rundt, mens vi ventet på at spansktimene skulle begynne. Jeg var innom skoringen for å kjøpe meg et par Converse sko, men de hadde desverre ikke min størrelse. Etter det gikk vi inn på en butikk med merkeklær og sånt. Her fant jeg meg et par Lacoste sko:De kostet egentlig 1000 kr, men det var 50% avslag på alle skoene i butikken, så jeg betalte bare 500.

Nå skal jeg kose meg videre med sangen + at jeg skal øve litt på gitaren, før jeg stikker til Ulrik med en genser han kjøpte tidligere i dag :-)
Q: Hva skal du gjøre i dag?Kommenter her

5 Kommentarer
hits