Søk i bloggen

Oversett bloggen

Kontakt


30.09.2010 22:33

Jeg har lyst til å lese flere blogger, og hvis du mener at din blogg er til å anbefale; legg igjen en kommentar med adressen og skriv litt om hvorfor du mener jeg burde lese den :-)Kommenter her

38 Kommentarer

30.09.2010 21:03

I dag var jo den siste skoledagen min i MU1A. Det var en kjempeflott dag. Vi hadde dans i første, så var det konsert, etterfulgt av fritimer og ca. en time med norsk. I fritimene var jeg og Kristina og sang og spilte gitar i et øvingsrom, og etterhvert dro vi auditoriet og filmet og tok bilder med mac'en til Kristina. Vi var sammen med blant annet Hugo, Tobias, Silje, Peter og Jonas. Det ble tatt mange bilder:


Ulrik ♥

Kristina og Meg ♥

hihi (a)♥♥ kommer til å savne dere så sykt mye!

(Litt av sunniva) Håkon og meg ♥IsTe grønn!

Kristina og Ulrik

Ole-Edvard!

Haha, Kristina i auditoriet ♥

peent!

Kristina er veldig flink å tegne øyer!Søt Hugo ♥

Lekkert♥

Full konsentrasjon i norsktimen, ja!

Håkon ♥

Sweet!

Line, litt av Adrian, Sunniva, litt av Tobias og Andreas ♥

Klassereglene!

Hugo og Silje ♥

ULRIK ♥haha! cute!

Q: Hatt en fin dag? :-)
Kommenter her

4 Kommentarer

29.09.2010 21:31

Nå har jeg og mamma pakket masse inn i bilen, men har enda masse igjen! Blir godt å få alt på plass hjemme på Bø. Har egentlig ikke fått den følelsen av at jeg ikke skal tilbake hit igjen. Siden det er ferie, føler jeg bare at jeg skal hjem på ferie i en uke, og tilbake til Sortland og MU1A etter det, men neida. Om litt lenger enn en uke begynner jeg på en ny skole og i en ny klasse. Må oppleve første skoledag all over again! Men denne gangen har jeg ivertfall mange av vennene mine på samme skole, så tror det blir litt forskjell :)Q: Liker du å pakke?
Kommenter her

5 Kommentarer

29.09.2010 16:28

haha, ingenting er så morsomt som "thelolcam" når man kjeder seg! For de få av dere som ikke har prøvd det ut; Do it!
Her et par bilder av meg:For de som ikke skjønner det: jeg har ingenting å blogge om, og da må man være kreativ, noe jeg absolutt ikke er, tydeligvis!

Q: Tatt mange morsomme bilder inne på thelolcam.com?
Kommenter her

0 Kommentarer

29.09.2010 09:45

Onsdager er ganske avslappende dager. Slik ser skoledagen ut:

1. Klassenstime
2. Fritime
3. Naturfag
4. Fritime
5. Matte
6. Matte
7. Engelsk
8. Engelsk

Jeg har ikke ord på hvor mye jeg kommer til å savne skolen og klassen! Har blitt kjent med så mange flotte folk her. Men jeg er enda sikker på at jeg har valgt rett! Var pga. av sortland jeg har valgt å flytte hjem, ikke skolen!
I morgen har jeg min siste dag her på Sortland Vidregående - i MU1A. Jeg skal levere inn spanskbøkene allerede idag, og i morgen leverer jeg inn resten, og på fredag skal jeg begynne å pakke alle klærne mine først og fremst, etter det skal jeg hive meg på sykkelen ned til Skolen og ta farvell med mange flotte folk! Gleder meg til du kommer på besøk, Kristina! ♥ og resten av dagen (frem til mamma og ulrik er ferdig på skolen) skal det pakkes, og så retter jeg nesa hjem mot lofoten- for godt!


me@school

trøtt? jaa!

Meg og Kristina ♥

Q: Har du planer for resten av uken?
Kommenter her

0 Kommentarer

28.09.2010 22:05

Jeg har akkurat kommet hjem. Etter skolen kom mamma og hentet meg, og vi kjørte til Stokmarknes. Mamma går på skole sammen med en veldig flink stylist. Jeg ble kjemepfornøyd med håret mitt. Hun klipte håret, stripet det og fikset det etterpå.
Resultatet:
Jeg har lenge hatt planer om å få lyse striper, og jeg valgte rett person til å gjøre det!

Q: Hva syns du om resultatet?
Kommenter her

8 Kommentarer

28.09.2010 12:13

Ja, som de fleste sikkert har skjønt, har jeg endelig klart å bestemme meg for hva jeg skal gjøre. Jeg har vært usikker på valget av MDD siden få uker før jeg skulle flytte. Da jeg flyttet hit ble alt egentlig værre. Jeg trivdes ikke på skolen, ikke på hybelen og jeg kjente bare en person her. Nå er ting på skolen blitt veldig bra, men jeg har det ikke så veldig mye bedre. De første dagene var værst! jeg var for det meste alene på hybelen, og hadde veldig lett for å begynne å gråte om kveldene. Det gikk heldigvis over med tiden, men forje uke kjente jeg det igjen. Jeg kjente at jeg ikke trivdes, tårene bare rant og det var da jeg bestemte meg for å prate med rådgiveren. Hun ringte til Leknes og spurte om det var ledig plass i B klassen på studiespesialisering (?)/ allmenn. Jeg kjenner jo ikke så mange på allmenn akkurat, men i B klassen går Marthine, og det er derfor jeg ønsker å gå der. Det som er positivt med det hele er at jeg får sett vennene mine hver dag, jeg kan få hjelp med alle leksene, istedet for å måtte ringe hjem til pappa og forklare mattestykkene over telefon, jeg kan begynne å spille fotball igjen, jeg kan dra hjem og slipper da å betale masse penger og: (ikke viktig, men noe jeg ønsker å gjøre) jeg kan begynne å trene på friskhuset- uten å måtte gjøre det alene!
Kommer selfølgelig til å savne de vennene jeg har fått her, jeg lærer meg ikke å lese av arket når det kommer til noter og sånt, men å fortsette å utvikle stemmen, det SKAL jeg! Piano og gitar har jeg planer om å lære meg selv.

Så Friends and Family: det hele er bestemt. På Fredag flytter jeg hjem til Lofoten, ihåp om at jeg har tatt det riktige valget. Det har vært sykt vanskelig! Har vært så usikker, men jeg kjente rett og slett at jeg ikke orket mer..


Kommer så  til å savne timene sammen med Kristina! Har hatt det sykt gøy!

Q: Måttet ta et slikt valg før?
Kommenter her

9 Kommentarer

27.09.2010 20:53

nei, ikke helt! Jeg tok nettopp på meg de nye skoene jeg fikk av min kjære mamma idag, for å ta bilde til bloggen. Eller det vil si; jeg tok på meg en av dem. Jeg får ikke på meg sko på den andre foten. Det gjør for vondt, samtidig som jeg går med ankelstøtte.
men over til bildene jeg tok av den ene skoen min:


Har fått meg nye sko til vinteren! UGS (uggs??). Er jo ikke ekte da, men de er veldig gode å ha på :-)

litt mer syt: det var sykt vodt å måtte stå på den andre foten!!!!!!
Hva gjør man ikke for bloggen sin?

Anyways;
Q: Har du UGS, eller noe lignende ivertfall?
Kommenter her

4 Kommentarer

27.09.2010 20:31

Vi har fått en norsklekse til torsdag. Vi har fått et ord hver som vi skal kombinere noe med. Det kan være et bilde, et dikt/tekst osv. Jeg har valgt å redigere et bilde og skrive ordet: Tillit. som da var det ordet jeg fikk.
Her er en liten smakebit:


Var jo hjemme i helgen, og da fikk jeg Kristine til å ta noen bilder av meg og Therese. Er ganske fornøyd med resultatet. Bildet over er ikke det jeg kommer til å bruke, men dere ser ivertfall sånn ca. hva jeg har tenkt.

Q: Liker du å fikse slike ting?
Kommenter her

2 Kommentarer

26.09.2010 15:22

Har ikke blogget i helga fordi jeg har vært opptatt. På fredag da jeg kom hjem var det rett i fiksinga, så til Solgunn og så på blikjent fest på Leknes. Det var helt ok! Var nok ikke som jeg hadde forventet, men det er nå så.

I går da jeg stod opp dro jeg for å se på kamp på Ramberg. Kvelden ble tilbrakt sammen med Bjørn-Erlend i et par timer, og Martine og Malin til i halv 12 tiden. Jeg, Martine og Malin laget brownies og spiste det sammen med is. Var kjempekoselig!

I dag har jeg vært og spilt kamp! Kjenner at jeg trenger å trene opp kondisen.. Jeg har vært sykt kvalm siden jeg stod opp i dag, så formen har ikke vært på det beste nei.. Vi tapte desverre 7-1.. og ikke nok med det, men:


Jeg vet ikke helt hva som skjedde, men det var/er sykt vondt!
Om du ikke ser det så har jeg is på foten...

Q: Gjort noe gøy i helga?
Kommenter her

0 Kommentarer

23.09.2010 21:19

haha, Solgunn er seriøst en av mine beste venner. no kidding! Ikke bare har hun hjulpet meg med spansken, men hun har også hørt på min fatale historie.. neida, men hun har faktisk gitt meg litt råd ang. en privat sak, og innrømmet at hun savner meg! Vi har pratet i over 1 time, og selv om jeg vet at jeg må legge på sånn at pappa kan ringe meg å hjelpe meg med matten, så vil jeg ikke! Savner hennes sykt mye!


Peent


Q: Har du en god venninne som du savner?
Kommenter her

4 Kommentarer

23.09.2010 18:28

Gikk inn for å se hvordan plass jeg var på på topplista over bloggerne i min kommune. Overraskende nok var jeg på 2 plass. Er litt morsomt da :-)Nå skal jeg ta matteleksene fatt! Skal jobbe litt med oppgaver til prøven i morgen. I 8 tiden får jeg en telefon ifra Solgunn. Hun skal hjelpe meg med spansken + at jeg skal plage henne litt med mine "problemer".

Q: Mye lekser?
Kommenter her

5 Kommentarer

23.09.2010 13:09

I går etter skolen dro jeg og Kristina til Ulrik og stekte pizza. Vi jentene tok oppvasken, mens vi hørte på musikk. Tror det er lenge siden jeg har ledd så mye som jeg gjorde i går! Var veldig snilt av Ulrik å hjelpe meg med musikklære leksene også!
Det var konsert på rødskolen klokken 19.30, noe som var hovedgrunnen til at Kristina ble igjen på Sortland.
Konserten var syk! Captain obvious (som er et band ifra 3MU(A?) ), og vanligivs ville jeg ikke likt slik musikk, men med øreproppene på plass, og folket som var det, var det hele kjempegøy!


Ulrik fant den perfekte plassen å sitte!

Kristina! ♥

Ulrik og Kristina! oppdatering av facebook og tv'seeing!Captain obvious!

Så ble det selfølgelig tatt litt bilder av folka:

Kristina og Tobias! ♥

Steffen, Kristina, Tobias, Håkon og Edvard!

Så søtt!

Silje og Tobias!

haha, vi lo så sykt masse av alle disse fine bildene!

haha, cute!

Kristina, Edvard, meg og Tobias ♥

Du kan tro vi lo når vi så dette bildet!!!

Musikkfolk!

Ulrik, Edvard og Steffen!

Bildene jeg tok av "Like rats from a sinking ship", har jeg ikke lagt inn på pc'en enda, men har store planer om å lage et lite innlegg senere i dag, og da kommer det bilder.

Fikk forresten 6 på min første spanskprøve. ble sykt glad! Fant også ut at vi har en i morgen, men jeg var ikke i de to siste spansktimene siden jeg dro hjem til Lofoten, og jeg har ikke fått det arket som resten av klassen har fått.. Det suger litt, men jeg skal nok klare å jobbe meg opp etter en dårlig karakter! håper jeg..

Q: Hva gjorde du i går?

Kommenter her

0 Kommentarer

21.09.2010 20:31

Typisk sant; her hadde jeg gledet meg til private practice, men neida; det er ikke i dag...
jaja, tidligere kveld på meg!

Men jeg tenkte jeg skulle prøve ut en ting (kan faktisk ikke tro at jeg gjør dette). Tenkte jeg skulle la dere skrive setninger til meg på bokmål, og så skal jeg vise dere hvor flink (host*host*), jeg er til å prate som sørlendinger.. Har ikke helt bestemt meg om jeg skal gjennomføre dette, men tenkte jeg skulle dele idén med dere, så: Hva syns du om det?


Bilde: random!! lol
Kommenter her

3 Kommentarer

21.09.2010 20:14

I dag er det tirsdag, noe som betyr: tv2 kveld!
I dag hadde jeg planer om å legge meg tidlig. klokken 20.00 faktisk, men så kom jeg på: i dag må jeg se fortsettelsen på private practice. Sist episode var jo så trist! Tårene rant!


love

Er jo også Greys anatomy i dag, noe jeg også må se. Liker begge seriene veldig godt!


Q: Ser du på greys anatomy og/eller private practice?
Kommenter her

3 Kommentarer

21.09.2010 15:45

video:video6


Her et bilde så dere skjønner bedre hva jeg tenkte ang. tattoo'en:

Er ikke helt slik jeg har tenkt da..
Kommenter her

0 Kommentarer

21.09.2010 15:29

video:video2

Er dårlig kvalitet pga. at jeg filmet med webben.

Huff.. Som sakt så gremmes jeg. Og jeg er derfor nødt til å legge til litt tekset her.
På spørsmålet om jeg syns jeg selv er bimbo, er svaret enda nei, men: jeg fikk det til å høres ut som om jeg syns alle som bruker utringet topp er bimbo, det gjør jeg altså ikke! Det jeg mente var at jeg ikke så for meg en bimbo uten utringet, om du skjønner? jeg har heller ikke noe i mot bimboer..
Og til de som jeg nevnte som mine beste venner. Før jeg skulle svare på spørsmålene satt jeg og Therese og pratet om akkurat det. Jeg ser på de jeg nevnet som mine beste venner fordi det er de som har vært der for meg i det siste! Det er de som har holdt kontakten, de som prater til meg storsett hver dag, de som forteller meg at de savner meg, de som spør om vi ikke kan finne på noe når jeg kommer hjem osv.. Er utrolig glad for at dere gjør det!
Forresten: Det er Amanda som har fikset bloggen min! Bloggen hennes:
http://ma9.blogg.no/

Her er bloggene jeg er innom hver dag (får ikke til link greia):
http://tuvaw.blogg.no/
http://tcmn.blogg.no/
http://julianyl.blogg.no/
http://ramerica.blogg.no/
http://majaiwisconsin.blogg.no/
http://emili3kristin.blogg.no/
http://anncabanka.blogg.no/
http://thesskristine.blogg.no/
http://lis3mari.blogg.no/
http://voe.blogg.no/
http://marthinemt.blogg.no/

- tror det er alle.
Kommenter her

4 Kommentarer

21.09.2010 00:36

Svarte på spørsmålene i stad, men gremmes over svarene mine.. var bare crap.. men,men, legger ut videoene imorgen ivertfall!
Nå er det natt, for i morgen i 11 tiden drar jeg tilbake til Sortland.. desverre.. Hver gang jeg skal tilbake, kjenner jeg hvor liten lyst jeg egentlig har til å dra!  Har hørt om mange som har fortlat om hvordan de syns det var å bo på hybel for første gang (eldre folk da selfølgelig), og de hadde det akkurat likt, så når jeg tenker på det, blir det faktisk litt bedre..
Q: Bor du på hybel, og kjenner at du ikke har lyst å dra tilbake når du har vært hjemme?


Nå har jeg faktisk fått til å lagt musikk inn på iPoden min! Tok evigheter å laste ned både iTunes og noe quick greier, men det var verdt det!

Sa noen trøtt?

Jeg skulle være så flink å gjøre lekser istad, men fikk ikke til! Jeg gleder meg til jeg virkelig kan det med noter og sånt.. Heldigvis skal Ulrik hjelpe meg imorgen!
Når jeg ikke fikk leksene til, tok jeg turen til mor og far! Mor synes det var så koselig at jeg kom innom før jeg dro, noe som gjorde at jeg fikk enda mindre lyst til å dra.. Heldigvis er det bare snakk om 4 dager, før jeg kan sette kursen hjem igjen! Gleder meg allerede!
Baggen er ferdigpakket, og nå er alt som trengs: søvn!
Kommenter her

0 Kommentarer

20.09.2010 17:48

I dag hadde jeg store planer om å få gjort litt lekser før jeg tok bussen til Leknes. Det skjedde ikke. Jeg får bare ta leksene fatt i kveld! Jeg har en så snill mamma som kjørte meg, så slapp jeg å bruke 60 kr på buss, en vei.
Jeg kjøpte meg iPod touch (32 GB) idag, og har big plans om å legge inn masse musikk senere, men tviler på at det blir å skje. Henger så etter på slike ting! Min første iPod, som ble kjøpt bare fordi telefonen min er på reprasjon, og jeg trenger musikk når jeg reiser til og fra Sortland..


Idag har jeg på meg en topp ifra Lupin - 250 kr
en dongeribukse/tights ifra H&M - 149 kr

Liker toppen utrolig godt!

Q: Har du iPod?
Kommenter her

1 Kommentarer

20.09.2010 02:13

Jeg har forelsket meg, rett og slett! Filmen "the last song" må være en av de søteste/fineste filmene jeg har sett, samtidig som den var utrolig trist. Jeg gråt som en liten unge første gang jeg så den. Jeg anbefaler alle dere som ikke har sett den, til å se den! Ivertfall hvis du er sånn som meg og liker litt romantiske filmer, og hvis du liker triste filmer.

Q: Har du sett filmen "The last song"?
Hva syns du om den?
Kommenter her

14 Kommentarer

19.09.2010 22:50

Jeg har jo en spørsmålsrunde oppe og går, og i morgen blir spørsmålene besvart. Svarene kommer i en videoblogg såklart, men kommer ikke ut på bloggen før tirsdag, for da har jeg internett til å legge ut videoer på bloggen.

http://sigridmal3n3.blogg.no/1284311143_sprsmlsrunde.html
- kopier deg inn på siden over, og send inn spørsmål!Kommenter her

0 Kommentarer

17.09.2010 22:32

Er akkurat kommet hjem. Har hatt fulle dager siden jeg kom hjem, jeg! Onsdagen var jeg på Leknes, og da jeg kom hjem måtte jeg skifte og dra til Ramberg. Jeg spilte kamp sammen med jentelaget, og det var herlig! vant 15-1.

I går var jeg på Ramberg hos Bjørn-Erlend (søskenbarnet mitt) på besøk en liten tur, før vi dro på fotballbanen og så småguttene spille kamp mot Gravdal. De tapte 9-3, eller noe sånt... Etter kampen ble jeg igjen på banen og spilte litt fotball.

Idag har jeg vært på Leknes stortsett hele dagen. Satt på mamma i halv 2 tiden, og var på Leknes klokken 2. Der traff jeg på mange kjente! Spesielt godt var det å møte Tor-Øyvind! Han har jeg ikke sett siden midten av august så..
Etter å ha sittet en liten stund på sentret sammen med mange folk, tok jeg turen til Milano sammen med Marthine, Vanja, Therese, Solgunn og Henriette! Ventetiden ble unormalt lang, men det var koselig. Etter det dro vi til hallen for å se kamp! Leknes mot Laukvika. Vi ble fort lei og dro ned til Leknes igjen! Der satt vi i en time og ventet på bussen.

Nå sitter jeg hjemme. Imorgen skal jeg på jobb ifra 2 til ?? (en gang om kvelden), så blir nok ikke noe blogging!
Takk til dere som gadd å lese denne laaange teksten.. veldig kjedelig, men bloggingen skal komme seg når jeg kommer meg til Sortland! lover!


Q: Hva har du gjort idag?
Kommenter her

2 Kommentarer

14.09.2010 14:22

Nå er alt bortsett fra pc'en min pakket ned! Gleder meg til å komme hjem!Jeg skal sitte på Ulrik og broren hannes om jeg ikke tar helt feil, så jeg må stikke ned til skolen nå snart!
Har sykt med bagasje siden jeg må ha med meg alle skolebøkerne (altså to sekker), gitaren + baggen og en pose med en jakke og et par sko. Snakker om...


Følte for å legge ut et superfint bilde av Ulrik og meg!
men nå skal jeg stikke! Blogges!

Q: hva skal du i dag?
Kommenter her

1 Kommentarer

14.09.2010 11:32

I dag begynner høstferien vår. Vi fikk 2 uker (?) før andre skoler fordi vi skal flytte inn i en helt ny skole. Lærerne valgte å legge høstferien vår nå, sånn at de kunne flytte inn og ordne på den nye skolen.
Om knappe 2 timer (?) er jeg på tur hjem. Jeg skal gå av i Svolvær for å dra på besøk til Vanja. Der blir jeg til halv 8 bussen går til Leknes. Er vel hjemme på Bø i halv 10 tiden, og der venter varm mat og en koselig familie som savner meg masse! (må jo få lov å overdrive litt)


Haha, pent bilde av meg og min familie som ble tatt på konfirmasjonsdagen min 3. mai- 2009.
Kommenter her

2 Kommentarer

13.09.2010 18:44

Jeg har akkurat fått besøk av Line og Lisa. Kjempesøte jenter! Vi skal steke pizza og se en film litt senere. Filmen vi skal se er:


Jeg er den eneste som har sett den før, og det passet bra at de ikke hadde sett den, for det er den eneste filmen jeg har..

Yay! Vi ser tøffe musikkfolk! Bortsett fra Lisa, som desverre byttet over til allmen idag..

Q: Sett filmen?Kommenter her

1 Kommentarer

13.09.2010 14:31

Jeg begynner å bli syk. Halsen er helt sår + at jeg er tett. Vi hadde samspill istad og jeg ble den som fant overstemmer og understemmer. Det gjorde ikke ting bedre for å si det sånn... Nå skal jeg ned å dø av pinlighet.. har nemmelig gitar nå strax, og jeg kan ikke sangene...Q: Hva skal du i dag?Kommenter her

0 Kommentarer

12.09.2010 19:05

Jeg tenkte jeg skulle ha en spørsmålsrunde. Spør om hva du vil, så skal jeg prøve å svare så godt som mulig!
Kommenter her

15 Kommentarer

12.09.2010 16:04

Huff.. hater å sitte for meg selv.. Det er ivertfall ille nå. Ingen av oss ønsket at de skulle dra, men de måtte jo pga. skolen..
Heldigvis drar jeg hjem med hal 4 bussen på tirsdag. Vår høstferie begynner nemmelig på onsdag, og for å si det sånn; jeg skal hjem!

Jeg sitter her og håper på at guttelaget/A-laget (som er å spiller kamp på Andenes), skal stoppe på Esso her på Sortland slik at jeg kan prate litt med enkelte av dem! (aner ikke hvilket lag som spiller jeg). Det hadde vært koselig, men tviler faktisk på at det blir å skje. Det er ment to be at jeg skal være ensom idag! Kjenner det på meg.
Nei! nå er det på tide å slutte å synes synd på meg selv! Tenkte jeg skulle dra ut å jogge litt senere, men får se hva foten min sier. Har nemmelig fått et klikk i høyre foten, og det er så sykt vondt!

Q: Har du planer for denne grå søndagen? (her regner det)Kommenter her

0 Kommentarer

12.09.2010 14:03

Bildene fra fredagen:
På fredagen kom de, og vi dro på milano og spiste på kvelden.


Fant ut at det  var ment to be at de reiste med MF Sigrid

På milano

Marthine! ♥

Vanja! ♥

Jeg var så dødelig mett, samtidig som foten min var klikk!

Lørdagen:
Da var det shopping, matlaging, fiksing og ut i byen og spise kvelds!


Satt oss ned for å slappe litt av under shoppingen.

Mens de andre prøvde klær, måtte jeg ha litt tidsfordriv (a)

Marthine prøvde klær! ♥Marthine og Vanja.

Vanja laget middag til oss. Det var veldig godt!Marthine laget brownies med sjokoladebiter!

Tidsfordriv (a)


Marthine sminket vanja. Du ser resultet på de to bildene ovenfor.

Her fikset hun meg, og på bildene under ser du resultatet:
Marthine og meg! ♥ klar for å dra ut!

Vi var og spiste på Napoli.

Marthine ♥

Vanja ♥

Maten, sykt god, men du kan tro vi ble mett!

Looking good når jeg spiser!

Da vi kom hjem skifter jeg til et litt mer avslappende antrekk!

Marthine sin sminke på bildet ovenfor.

Søta ♥

Love you! ♥

Hadde en fantastisk flott lørdag!

Søndag:
Nå holder Marthine og Vanja på å gjøre seg klar til take of. De drar ifra meg med bussen i halv 4 tiden :-( Dette gleder ikke mitt hjerte! Men vi har fått noe bra ut av dagen da. Vi har tatt ansiktsmaske, sett på tv, slappet av og snakket så klart!

Marthine søta! ♥

Fint!!

Her slappes det av!

Meg og Marthine! ♥

Har hatt en fantastisk flott helg, og gleder meg til vi skal gjenta dette! ♥
Nå skal jeg fikse meg litt, før jeg stikker ned til bussen sammen med dem.......... :-(

Q: Hatt en fin helg? Hva har du gjort i helgen da?

Kommenter her

4 Kommentarer

11.09.2010 17:23

Nå sitter jeg godt planta i stolen på rommet mitt, mens jeg kjenner en god duft som kommer ifra kjøkkenet. Vanja lager gryterett.
Vi har jo vært på shopping idag, og det ble kjøpt en del. Greit, jeg hadde planlagt å kjøpe mye mer, men fant liksom ikke så mye. Tilsammen kjøpte vi selfølgelig ganske masse, og jeg har en lang bakke hjem, så når vi hadde kjøpt inn middag og snop til i kveld, fant vi ut at Taxi hjem var den rette løsningen:


(a)


Her kommer bilder av mine innkjøp:

Ansiktsrens fra Lindex.

Pinset fra H&M

Ansiktsmaske fra Lindex

2 fondations fra Lindex og H&M

Sminkeputer (?) og vippetang fra Cubus

Ny bluse fra BikbokTopp fra H&M

Jakke fra Lindex:


Er fornøyd med det lille jeg kjøpte. Q: Hva syns du?

Kommer et innlegg senere i kveld eller i morgen av shoppingsrunden, det som skjer i kveld and so on!Kommenter her

13 Kommentarer

10.09.2010 23:45

Jeg skal bare poste et lite innlegg før vi tar kveld.
Det kommer et mer utfyllende innlegg i morgen, og da kommer det bilder ifra dagens happening og morgendagens happening!
For i morgen blir det shopping!

Night!

Kommenter her

0 Kommentarer

10.09.2010 18:53

Nå tar jeg en velfjortjent pause ifra alt som har noe med vasking og rydding og gjøre!
Pussig at rett etter jeg hadde skrevet det, gikk jeg og hengte opp klær og satte på en vaskemaskin..

Men uansett; nå er det totalt laidback frem til jeg får en melding om at bussen er på tur over brua, for da skal jeg hive meg rundt, og dra ned for å møte mine søte venner. Har jeg sakt at jeg gleder meg?

Slik så rommet ut når jeg hadde plasert stortsett alt som stod på gulvet, i sengen og på skrivebordet:

And now:syns det ser mye bedre ut nå!
Har også vasket badet og kjøkkenet. Flink!? JA!
Uansett så er jeg sykt lei av vasking nå!!!!!!!!

Q: Vasket til helgen i dag? Likte du å vaske?Kommenter her

2 Kommentarer

09.09.2010 22:37

Som du sikkert allerede har skjønt, så har jeg vært ute og jogget. Var sykt godt (sånn bortsett fra sting i siden da)!
Nå skal jeg gå i dusjen, fikse litt på et natufagsforsøk, og så skal jeg legge meg! Kjenner hodepinen stige, og ønsker ikke hodepine i morgen for å si det sånn!


Hodepine forsvinn er du snill!

Q: Jogger du ofte?Kommenter her

0 Kommentarer

09.09.2010 18:02

Som sakt så får jeg jo besøk av to gode venner i morgen!
Marthine og Vanja ankommer Sortland i 7 tiden i morgen, og det gleder mitt hjerte veldig mye! Vet ikke helt hva vi kommer til å ta oss til, men noe sier meg at vi kommer til å tilbringe lite tid foran pc'en, og mer tid ute!
Noe jeg vet for sikkert er at på Lørdagen blir det SHOPPING! koste hva det koste vil..
For å ikke utelate noe kommer min kjære bestevenn på Lørdag! Blir kjempegodt å få være sammen med han igjen!
Nå skal jeg se reprisen av Hotel cæsar, før jeg prøver meg på spanskleksene til imorgen!


Slenger med et bilde av musikkfolka på Morildkamp på Melbu.

Kan jo også få si at bussturen hjem var noe av det koseligste! Kristina hadde med gitaren sin, så det ble spilling og synging hele veien! kjempekoselig! + at Morild bestod av noen kjempesøte jenter!


*Hjerte*

Q: Opplevd noe koselig i det siste?
Kommenter her

6 Kommentarer

08.09.2010 16:26

Nå skal jeg snart dra å se fotballkamp! Morild vs Melbu. Heier såklart på Morild!

__________________________________________________________________________________________

I dag hadde vi en engelsk kartleggingsprøve. Det gikk ikke spesielt bra, men men...
Det skjer ikke så mye for tiden, så har ikke så mye å blogge om, men i helgen kommer jeg sterkere tilbake! Det kan jeg nesten love dere!!!!


Adios!
Tror forresten det gikk helt ok på spanskprøven i går! Var jo min første, så vi får se.Kommenter her

0 Kommentarer

07.09.2010 23:06

Etter 10-15 minutter med øving kom Ulrik brakende inn på øvingsrommet. Etter å ha vist meg sitt flotte verk på piano, spurte han om jeg ble med i byen for å kjøpe slush. Det kunne jeg jo ikke si nei til, så notene ble lagt vekk.
Etter at vi hadde vært på mix, dro vi til hybelen hans. Der så vi kamp : Norge-Portugal. Liker at Norge vant 1-0!

Litt over 22.00 dro jeg hjem. Mamma hadde laget mat til oss! naam! Men nå er jeg faktisk veldig trøtt, så jeg skal prøve å få litt søvn! I morgen blir det fotballkamp på Melbu. Morild-Melbu! Blir bra! gleder meg til å se på!


Et veldig søtt bilde av meg og Lisa. (en kjempegrei jente i klassen). Vi tok macen til Mona på skolen i dag!

Yay!

Q: Hva har du gjort i dag?Kommenter her

0 Kommentarer

07.09.2010 20:05

Nå skal jeg straks hive meg på sykkelen for å dra ned til skolen å øve.
Kjenner at jeg liker å lære meg piano, er egentlig sykt gøy! Snakkes senere!Q: Spiller du piano, eller holder du på å lære deg det?Kommenter her

2 Kommentarer

06.09.2010 23:35

Jeg har jo gått på kor i 10 år, og vi har jo hatt en del konserter. Her får dere et opptak av oss når korork opptrodde på en konsert i begynnelsen av sommeren. Vi sang og spilte vår stolthet: Sjursveinvisa!


Kommenter her

0 Kommentarer

06.09.2010 21:29

Huff, i morgen har vi vår første spanskprøve.. allikavell gidder jeg ikke å øve i kveld. Tror vi har to timer fri i morgen så da øver jeg bare hardt da!!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nå har jeg akkurat vært på butikken sammen med mamma.Vi har kjøpt inn litt tørkepapir + at hun har fylt opp det tomme kjøleskapet mitt. Nå er det så stappet at jeg ikke aner hvor jeg skal se når jeg åpner det. Hun har også vært så snill å vaske dusjen min i dag!!! That's awesome!

Har ikke så mye å blogge om i dag, så kan jo bare fortelle dere at jeg får besøkav Marthine og Vanja i helgen. Det vil si at på lørdagen finner du oss nede i byen, for da er det full shopping! Gleder meg sykt! ♥


Mariell, Vanja, Meg og Marthine!

Q: Har du planer for helgen?Kommenter her

0 Kommentarer

05.09.2010 22:41

Her kommer sykt mange bilder ifra bursdagen! Er så mye lettere å legge dem ut her i stedetfor å måtte sende alle til solgunn over mail eller msn, hadde tatt evigheter...


Heile gjængen - ho solgunn

mat

Let the party begin!Jeg og Solgunn startet partyet litt før alle de andre

Love you!

Vakkert!

Så fin vi er!

Vi var også veldig sunne!Mariell sa jeg var grisk!? :o

Her danses det!NYDELIG!Noen som begynner å bli trøtt?

Vanja fikk latteranfall!

Vanja tar oppvasken!

Og der tok vi kveld!

Q: Vært i en morsom bursdag i det siste?

Kommenter her

2 Kommentarer
hits