Søk i bloggen

Oversett bloggen

Kontakt


30.09.2011 21:41

Dette har vært en veldig hektisk uke, så jeg er glad for at det er høstferie nå.

Forrige helg var det fotballtur med laget. Da lå vi på hotell på Sortland og spilte en kamp på lørdag og en på søndag. Tapte den første 7-2, og den andre vant vi 8-1. Delte hotellrom med bestejentene: 
 


Helga bestod av kamper, god mat, jentesnakk, bowling og latterkick. 

Denne uken har vært fullstappet med lekser. Har hatt to prøver, to innleveringsoppgaver å skrive ferdig + at jeg har en hel stil og en periode- og øktplan som skal være ferdig før ferien er over.. yay.... 
Får heldigvis god tid til å jobbe med lekser, for i morgen reiser jeg nemmelig til Sverige. Jeg og Therese skal på besøk til en god venninne av oss, og har en sånn ca. 13 timers lang reise foran oss. Vi drar i morgen tidlig med buss til Narvik (dette tar ca. 6,5 timer) og så tar vi tog fra Narvik til Sverige(Luleå for å være helt nøyaktig). Togreisen tar rundt 7 timer, så jeg ser på det som en god mulighet til å få unna litt lekser, øving til bilteori og boklesing. 


Kofferten er nesten ferdigpakket, har bare noen få ting igjen. Det som er igjen er til vask, så håper det blir tørt til i morgen. 

Når jeg har pakket litt til skal jeg ta en dusj, og så er det kveld. Bussen går fra Leknes klokken 08.15 i morgen, så da må jeg opp klokken 06.50... Tidlig... 

Blir i Sverige en hel uke, så gled dere til oppdateringer. Tror dette blir gøy!

Q: Har du høstferie nå? Skal du reise noe steder? 
Kommenter her

0 Kommentarer

23.09.2011 17:15

I dag tenkte jeg å vise dere en jakke jeg fikk av mamma for 2-3 år siden. Den kan brukes til litt finere anledninger, men også hvis du ønsker å se litt pyntet ut i hverdagen. 


Elsker denne dressjakken! Den er fra Voice of Europe, og er kjempedeilig å ha på. 

Q: Har du noe lignende? 
 
Kommenter her

0 Kommentarer

22.09.2011 23:20

Dette er et spørsmål jeg får veldig ofte. Jeg tok piercing i navlen da jeg var 15 år gammel. Skjønner ikke helt hvorfor jeg så absolutt ville ha, kler det overhode ikke, men gjort er gjort. Er blitt så vant med det nå at jeg ikke liker å gå uten. Kjøpte meg noen piercinger på en messe for et par uker siden, ble ganske fornøyd med kjøpene! Kjøpte en til, men den fant jeg ikke akkurat nå. 
Føler egentlig at dette var et veldig meningsløst innlegg, men poster det mest fordi så mange ønsker å se piercingen min.

Q: Har du piercing i navlen?


 
Kommenter her

3 Kommentarer

21.09.2011 18:15

Hadde jo tenkt å legge ut bilder av et klesplagg hver dag i en liten stund fremover. 
I dag tenkte jeg at jeg skulle vise dere to kjoler jeg kjøpte på slag i sommer. De er helt like, bare i forskjellige farger. Tilsammen betalte jeg 180 kr for dem, det kostet altså bare 90 kr for hver. 

Den første kjolen er rosa. Den kjøpte jeg fordi jeg trengte noe å ha på meg i et bryllup jeg var i den 27.august nå i år. Jeg brukte den ikke, men kjøpte den for å ha en kjole i tilfelle jeg ikke fant noe annet å ha på meg.
Her er lyset og skyggene litt redigert. 

Så over til den sorte. Denne likte jeg best, og kjøpte den fordi jeg tenkte at da som jeg hadde penger, var det lurt å kjøpe inn julekjole. Jeg er alltid tidlig ute med å kjøpe julekjole, men får se om jeg blir å bruke denne til jul. Kjenner jeg meg selv rett, så skjer nok ikke det. 


Søsteren min syns det var litt rart og litt for mye med de sløyfenes frampå. Er ikke helt sikker på hva jeg syns. 
Din mening? 

Q: Burde jeg fortsette med dette? 

 
Kommenter her

1 Kommentarer

21.09.2011 10:41

Jeg elsker onsdager. Vi har tre fritimer, og da går tiden før lunsj veldig fort. I dag har jeg ikke noen store planer. Skal trene litt, gjøre litt lekser (som jeg egentlig ikke har) og bare slappe av. Har ikke blogget så mye de siste dagene pga. liten tid. Det har vært noe å gjøre hele tiden, og det frister så lite å blogge når jeg ligger sliten i senga for å sove., beklager for det.
Tro det eller ei, men jeg er skikkelig gira på å blogge nå for tiden, og når jeg kommer hjem skal jeg ta litt bilder sånn at jeg kan fullføre et innlegg jeg begynte å skrive på i går. 

Men over til overskriften. Dagens outfit er ikke noe spesielt, men tenkte å dele det med dere uansett. 

Sko- H&M, dongeritights-cubus, singlett- Gina tricot, fleecegenser- kjøpt i nusfjord. 

Trøtt i trynet, ja! 

Q: Hva er dine planer for dagen? :) 

 
Kommenter her

2 Kommentarer

19.09.2011 09:12

Akkurat nå sitter jeg på skolen. Vi har fri nå fram til klokken 09.20, så det er deilig å bare sitte her å lade opp til en lang skoledag. Har lang dag i dag så er ikke ferdig før klokken hal 4. Det er litt slitsomt, men dagene går veldig fort, så det går bra. 


Meg akkura nå! Dette var et veldig "pent" bilde!!

Ha en fin dag folkens :-)  
Kommenter her

0 Kommentarer

18.09.2011 23:17

Nå for tiden er livet herlig. Har verdens beste venner, lite lekser på skolen og tid til å gjøre hva jeg vil. 
Det eneste minuset må være at jeg har fått beskjed om å holde meg i ro i ukene framover, det betyr null trening, noe jeg overhode ikke liker. 
Men det jeg tenkte å skrive litt om nå er mine herlig venner. Har ikke ord som beskriver hvor mange herlige folk jeg har i livet mitt for tiden. De stiller alltid opp, de hjelper meg, de tar vare på meg og trøster meg, de inviterer meg med på alle slags morsomme kvelder og hendelser og jeg føler meg nå, mer enn noen gang før, som en del av noe. 


Grillkveld hos Sandra på fredagen, herligste kvelden på lenge! 


Nevnte jeg at jeg alltid er "heldig" med startbilde? uff.


<3 

Q: Hvordan har du det for tiden? 
 
Kommenter her

3 Kommentarer

18.09.2011 19:22

I dag har jeg tilbrakt dagen min på Ramberg. Jeg dro først for å se kamp, og så dro jeg sammen med søskenbarna og småsøskene mine for å spise is. Nå har jeg vært hjemme en stund, og har for det meste slappet av og spilt litt gitar. 

Først var jeg slik:


Så satte jeg meg ned for å spille gitar:


Så ble jeg lei av å aldri få til så da kjedet jeg meg, og ble slik: 


og litt sånn her:


Men så ble jeg trøtt og da ble jeg sånn her: 


Så fikk jeg en god idé, og endte til slutt opp slik: 


Har tenkt litt på å ha det slik at jeg hver dag publiserer bilder av noe fra klesskapet mitt, bare for å ha noe å blogge om liksom. Får se om jeg gjør det eller ikke. Hva syns du om det? :) 
Kommenter her

1 Kommentarer

17.09.2011 23:21

Jeg har holdt på med rommet mitt helt siden i femtiden i dag. Har vært mye frem og tilbake med både kjoleprøving, billettbestilling (til hva skal jeg fortelle dere om en annen dag), spising, tulling og gitarspilling. Nå er jeg endelig ferdig, og godt er det. Ble ganske fornøyd, og det er godt å ha et rent og ryddig rom. 
Har tent litt lys og nå sitter jeg og slapper av med musikk. Kan ikke bli stort bedre :-) 

Før:
Etter:


Q: Hva har du gjort i dag? Hva syns du var best? 

 
Kommenter her

7 Kommentarer

17.09.2011 19:20

Kjøpte for en liten stund siden en kjole på Nelly.com. Den var ikke så alt for dyr og heldigvis var det rett størrelse. Var redd den ikke skulle passe, fordi jeg aldri har bestilt noen kjole der fra før, så var usikker på størrelsene. 
Det er en enkel, men veldig fin kjole, og du finner den her. Veldig mange andre som også har den, men det får bare være. 

Hva syns du? Har du en slik kjole? 

.  
Kommenter her

3 Kommentarer

17.09.2011 15:39

Akkurat nå føler jeg meg veldig opplagt! Er så deilig å få sove lenge i helgene etter fem, tunge dager på skolen. Denne uken har vært ekstra tung for meg, med tanke på at jeg skadet foten min på trening og måtte gå på krykker i et par dager.. Det var et slit og jeg håper jeg aldri må se de krykkene igjen. Dette kom i tillegg til lite søvn og lekser, så jeg var glad da jeg kunne gå på foten igjen! 

Planene for i dag er egentlig bare å rydde og fikse på rommet mitt. Er utrolig lenge siden sist jeg rundvaska rommet mitt skikkelig, så det skal bli deilig når alt er ferdig.  


Søt liten lapp som absolutt måtte være med på bildet, ja. 


Hva er dine planer for i dag? 

 
Kommenter her

4 Kommentarer

17.09.2011 13:43

Haha, er alltid like "heldig" med startbilde...
Anyways; Hope you like it! :-) 
Kommenter her

22 Kommentarer
hits