Søk i bloggen

Oversett bloggen

Kontakt


31.10.2010 22:55

I morgen er det 1. November, og jeg har bestemt meg for å prøve å gå hele månden uten å spise godteri. Har heldigvis fått familien her hjemme med på det og, så tror det gjør det litt enklere. Det vil si ingen brus, sjokolade, potetgull, smågodt and so on. Har gitt meg selv lov til å spise kake når jeg skal i bursdag til gammeltanten min og i dåpen til fadderbarnet mitt.Q: Skal du og ha en godterfri november?

P.S. Vinneren av fotokonkurransen kommer i løpet av uken, har ikke helt klart å bestemt meg for hvilket bilde jeg likte best...
Kommenter her

2 Kommentarer

30.10.2010 23:08

Nå sitter jeg hos Martine Amalie. Skal overnatte her i natt. Vi har sett film (hairspray), spist pizza og pratet. Veldig koselig. Nå sitter vi her med hver vår pc og hører på musikk.


Meg og Martine ♥ nydelig!

Awesome!

Q: Hva gjør du på en lørdagskveld?
Kommenter her

0 Kommentarer

30.10.2010 19:18

Igår var jeg halloweenklubb på Sørvågen. Først dro jeg og Jonas til Marthine og fikset oss. Da vi kom på klubben fant vi ut at det var veldig få som hadde fikset seg sånn som oss:
Deilig.no

Meg og Marthine.

På klubben var det dansekonkurranse, som jeg desverre måtte delta på, Christine vant.


Marthine vant prisen for best kostyme, noe som var fortjent.


Jeg traff på veldig mange koselig folk, det ble dansing sammen med Marthine store deler av kvelden og jeg hadde det veldig koselig.

Sindre, Marthine, Jimmy og Meg.

Dansing.

Vet ikke helt hva vi gjorde her..

Meg og Solgunn.

Christine, Annca, meg og Marthine.

Jonas og meg.

Tok bildene hos Lise Mari og Marthine.


Da klubben var ferdig dro vi hjem til Marthine. Pappa skulle komme å hente meg og Jonas, men før det fikk vi litt kveldsmat. Marthine var så søt at hun laget grøt og tomatsuppe (siden jeg ikke liker grøt), mens jeg og Jonas var oppe og fjernet sminken.

omg... how beautiful.

Søtinger.

Bestevenn ♥

Q: Vært på noe halloweenklubb/fest?
Kommenter her

7 Kommentarer

29.10.2010 10:46

I kveld klokken 24.00 avslutter jeg fotokonkurransen jeg har på bloggen min akkurat nå. Meld deg på nå!
Vinneren får en vurdering av bloggen sin.

Idag skal jeg på Halloweenklubb på Sørvågen sammen med Marthine og Solgunn, det blir bra. Har ikke noe kostyme så jeg må mikse litt klær og sminke. Kan jo vise dere resultatet i kveld.

Nydelig bilde av meg og Marthine! haha, døøøør! Ble forresten tatt i vinterferien.

Q: Skal du gå halloween i år?
Kommenter her

4 Kommentarer

28.10.2010 23:59

Nå skal jeg snart ta kveld. Følte bare for å blogge litt først. Jeg har veldig liten blogglyst nå for tiden, men prøver så godt jeg kan og komme med et innlegg nå og da. Har jeg ikke noe å blogge om, lar jeg heller vær å blogge. Er ofte lei av hele bloggen og får bare lyst til å slette den, eller ta en lang bloggpause, men jeg vet at hvis jeg tar en bloggpause mister jeg leserne mine litt etter litt, og det er kjipt. Av og til har jeg dager hvor jeg virkelig har lyst til å blogge. Da kan det godt hende at det kommer både 3-4 innlegg i løpet av en hel dag, men nå er det ikke sånn. Hvis jeg sletter bloggen min og en av de dagene hvor jeg brenner etter å skrive til dere kommer, så kan jeg ikke blogge, og det er like kjipt. Har opplevd det før..


Men nå tar jeg kveld! Natta kjære lesere.


Q: Har du noen tips til hva jeg kan blogge om?
Kommenter her

0 Kommentarer

28.10.2010 19:03

Idag er det OD (operasjon dagsverk). Det er en dag i året hvor alle de ungdommene som vil og som går på ungdomsskolen/ vidregående kan finne seg et sted og arbeide for en viss pengesum. Pengene går til land og folk som trenger det. Idag vasket jeg hos min farmor og tjente 300 kr, det føles godt å hjelpe trengende land.
(Kort og dårlig forklaring på hva OD er, men tror egentlig de fleste vet det)

En annen ting som også føltes godt var å sove til klokken 11.30. Da våknet jeg av meg selv og var mer eller mindre lys våken. Var godt å slippe å tenke på å slå på alarmen igår da jeg la meg.

Har akkurat vært i dusjen, så nå har jeg verdens, fineste hårfrisyre:

Jeg bare elsker å vise dere de styggeste bildene av meg. Skulle lese i geografiboka og håret var i veien, og dette var da min løsning.

Q: Deltatt på Od i år? Hvor jobbet du?
Kommenter her

0 Kommentarer

27.10.2010 23:57

Tenkte jeg skulle skrive litt om hva synging betyr for meg.

Noe av det beste jeg vet er å synge. Da jeg søkte på Musikk, Dans og Drama i vinter, var det i håp om å utvikle stemmen min, lære meg piano og gitar, for så å prøve å nå lengre.. Jeg vet det høres veldig usansynlig ut, men jeg kommer til å prøve så hardt jeg kan for å nå langt. Nå tenker dere kanskje:
- åhærregud! den jenta har alt for høye tanker om seg selv.
Men nei, det har jeg ikke. Jeg velger å prøve meg fram pga. god respons fra andre. Jeg får ofte kommentarer som "ååh! jeg får frysninger når du synger!" og "Du er så sykt flink å synge". Det er klart man får lyst å prøve seg da.. Ja, kanskje når jeg ikke langt, og det tror jeg ikke heller, men jeg skal prøve! Jeg kommer ikke til å gi meg med det første.
Å synge er noe jeg alltid har likt og jeg har alltid likt å stå på scenen og vise hva jeg kan. Når jeg synger føler jeg at jeg gjør det eneste jeg faktisk kan. Jeg kan synge, det kan alle (alle er kanskje ikke like flinke, men alle kan synge), jeg føler at dette er noe jeg mestrer.
Da jeg sluttet på MDD var jeg redd, redd for å ikke få den utviklingen jeg trenger, men jeg gir meg ikke. Nå går jeg i kor, og har planer om å melde meg på privattimer på Ramberg etter jul.


Siden jeg ikke har noe annet å vise dere, får dere kose dere med denne filmen! Vet jeg har lagt den ut før, men følte at jeg måtte ha en video/et opptak med, så denne får funke..

Q: Liker du å synge?
Kommenter her

6 Kommentarer

27.10.2010 20:57

Jeg har opp til flere bestevenner og alle betyr like mye for meg, men den jeg har kjent lengst og som sikkert kjenner meg best, er nok Therese. Vi har kjent hverandre siden vi var små, bare et par dager etter at hun ble født faktisk. Vi er søskenbarn som de fleste av dere sikkert vet, og av og til er det sykt godt å ha et søskenbarn som sin bestevenn.
Jeg skal ikke late som om vi aldri har kranglet før, for det har vi. Mange ganger. De fleste kranglene/diskusjonene vi hadde var vel mest om barbie/bratz og hvem som skulle ha hvilke klær osv.. Kan egentlig bare huske en gang vi var skikkelig uvenner, og det varte i ca. 2 månder, og det var bare pga. en misforståelse og fordi jeg var så sta.
Det er lenge siden vi har kranglet nå. Det er jo klart at vi diskuterer litt av og til, men det er som regelt bare om småting.


Jeg har verdens peneste bestevenn!

Når jeg tenker på det er jeg og Therese lik på veldig mange måter. Ikke sånn utseendemessig altså, men ellers. Hvis det skjer noe og jeg tenker på en ting, så skjønner hun med en gang hva jeg tenker på, som regelt er det noe gøy, og da sitter vi og ler for oss selv. Vi har som oftest samme mening om ting, noe som gjør det ekstra lett å prate med henne. Jeg forteller alt til hennes, nettopp fordi jeg stoler så utrolig mye på henne.


Jeg elsker deg ♥

Selv om vi ikke møtes så veldig ofte pga. skole og lekser, så betyr du så alt for mye for meg. Det må du bare huske på! ♥

Q: Er du bestevenn med søskenbarnet ditt?
Kommenter her

7 Kommentarer

27.10.2010 17:25

Idag klokken 18.00 er det fotballavsluttning, men siden pappa må være på Ramberg klokken 17.30, må vi dra nå snart. Har ikke pyntet meg noe serlig, har bare på meg en tights og en litt penere topp.


Meg akkurat nå.

Lurer egentlig på hvordan ting bli til neste år. Kommer det til å bli jentelag her i Flakstad, når begynner treningene, skal jeg fortsette, hva skjer liksom? Jeg tror jeg kommer til å fortsette hvis det blir lag, for fotball er noe jeg virkelig elsker.

Q: Liker du fotball?
Kommenter her

0 Kommentarer

26.10.2010 20:52

Er en del påmeldte på fotokonkurransen, og det er kommet inn mange fine bilder, men kanskje har du et bilde som du mener er litt spesielt? Meld deg på her! Den avsluttes på Fredag.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Idag hadde vi internasjonal dag på skolen vår. Jeg kom på andre valget mitt, så endte opp på foto. Først var jeg litt negativ til det, men jeg hadde det veldig morsomt, og er glad for at jeg kom på foto. Jeg var på gruppe med Mathilde, Regine, Sigrid og Anja. Jeg synes vi fikk et veldig bra bilde.
Tok litt bilder ifra bloggen til Mathilde:

Det var ikke det vi brukte, men lignet veldig!

Haha! stakkars. Hun måtte ligge ute i kulden uten sko og sokker..

Vi fikk 2 timer fri, før alle samlet seg i Lekneshallen for framvisning av det de forskjellige gruppene hadde jobbet med. Det var bla. afrikansk dans, Blandakor, Mannskor, Linedance, kunst osv..Q: Har du hatt internasjonal dag idag?
Kommenter her

5 Kommentarer

25.10.2010 23:24

Jeg har jo en fotokonkurranse oppe og går, og blir glad hvis du melder deg på. Du kan lese om konkurransen og melde deg på her! Velg ut dine beste bilder, så kanskje du får en vurdering av meg :-)


Kommenter her

0 Kommentarer

25.10.2010 20:18

Jeg og mine to småsøsken har akkurat gjort noe hemmelig, som vi gleder oss til å vise til folk. En vakker dag skal jeg fortelle dere hva, men det blir ikke enda (er egentlig ikke så spesielt..)

Meg, Meg og atter meg!

Har forresten en ny favorittsang: When I look at you av Miley CyrusQ: Liker du denne sangen?
Kommenter her

2 Kommentarer

24.10.2010 15:42

* Det hørtes veldig bra ut!

I går da Martine, Malin og Anders var dratt var jo jeg, Therese, Henriette og Kristina igjen på senteret. Vi hadde et par timer å slå ihjel, og for å få farten til å gå kom jeg på noe litt gøy vi kunne gjøre. Jeg foreslo først at vi skulle dra inn en og en på coop, og kjøpe en eller annen form for gave til en av de som var der. Altså; Therese ville starte og kunne velge om hun ville kjøpe en gave til enten meg, Henriette eller Kristina. Ikke en alt for dyr gave og noe hun trodde den hun valgte ville sette pris på/like. Vi fant ut at Kristina og Henriette kunne dra inn sammen og kjøpe noe til meg og Therese, så gikk vi inn etterpå og kjøpte noe til dem. Vi pakket faktisk inn gavene og.

Jeg kjøpte til Kristina og hun til meg. I den første gaven hennes fikk hun en Bergenemelk sjokolade og en hårspray. Av henne fikk jeg:og verdens søteste kort:
Så søtt! ♥ ♥
Therese fikk en pose med noe smågodt og et veldig søtt kort hos Henriette. Jeg og Therese kjøpte det samme. Så Henriette fikk også en Bergenemelk og hårspray.

Da de hadde åpnet gavene sine og vi våre, fant vi ut at vi skulle gjør det igjen, bare at nå skulle prisen være under 10 kr. Henriette og Kristina gikk inn først og vi etter. Denne gangen kjøpte jeg smarties og en sånn klubbe ting og Therese kjøpte Ifa. Da vi skulle åpne gavene våre var vi veldig spendt for de hadde nemmelig pyntet gaven med ballonger. Haha! For å si det sånn: Vi forlangte en ny gave og sendte dem inn igjen. Vi fikk nemmelig:


En bok med tunfisk hver! *puke*
Da de kom ut igjen og ga oss:

Mentos ♥  Var skuffelsen over tunfisken glemt!

For oss var jo dette veldig morsomt. Var egentlig flaut samtidig med tanke på at vi måtte dra til samme fyren og kjøpe tingene, og hensikten var jo at vi skulle bli overrasket, så vi kunne ikke se mot butikken mens de andre var inne. En gang gjorde jeg og Therese det, så Henriette måtte be fyren om å vente litt og så si til oss at vi ikke måtte se. Haha! døør!

Hadde en utrolig flott dag i går, det må jeg bare innrømme. Nå er Kristina dratt og det liker jeg ikke.. Men det blir ikke lenge til jeg ser henne igjen! ♥

Q: Gjorde du noe morsomt i går?
Kommenter her

5 Kommentarer

24.10.2010 00:35

I går kom Kristina til meg! Var sykt godt å se henne igjen ♥
Idag dro vi til Leknes for å se på fotballkamper. Da kampene var ferdig dro vi på milano og spiste sammen med Malin, Anders, Martine, Therese og Henriette. Det var koselig ♥ Jeg, Kristina, Therese og Henriette hadde det sykt gøy på senteret etterpå! Forteller i morgen, nå skal vi jamme litt! kanskje det kommer en liten film?


♥ ♥ ♥ ♥ ♥
Kommenter her

2 Kommentarer

22.10.2010 10:38

Tenkte jeg skulle ha en liten fotokonkurranse. For å melde deg på og vise meg bildet/bildene, gjør du slik:
1. Skriver et innlegg på bloggen din hvor du forteller om konkurransen på bloggen min og legger ut bildet/evt. bildene om du har flere, som du vil ha med.
2. Skriver en kommentar i dette innlegget, hvor du legger ved linken til det innlegget.

Det er ingen tema.

Håper at så mange som mulig vil delta! Jeg skal trekke 1,2 og 3 plass.
1. plass får vurdering av bloggen sin.
2. plass får 10 linkinger på bloggen min.
3. plass får 5 linkinger.
Kommenter her

17 Kommentarer

21.10.2010 21:46

Her om dagen la Marthine plutselig en tegning på pulten min:


Haha! Hun sa hun hadde kjedet seg, og jeg synes den va søt, jeg :') Spesielt "Til min bestevenn Sigrid Malene♥".
Liker å føle at folk ser på meg som en god venn, og at folk tar seg tid til sånt. Hun kunne jo ha tegnet den til hvem som helst. Er utrolig glad for at jeg har blitt så god venn med Marthine de siste par måndene. Setter veldig stor pris på at hun er der for meg ♥

Q: Fått noe søtt av noen i det siste? :-)
Kommenter her

2 Kommentarer

21.10.2010 20:54

Jeg elsker kosedressen min. Helt seriøst. Den er så sykt god å ha på seg etter at man har vært i dusjen og spesielt når jeg står opp om morgenen og det er kaldt i rommet.
Nå som jeg sitter og skriver norskstil mens jeg hører på musikk, er det ekstra godt å ha den på. Den er så varm og god.


Må vel kanskje konsentrere meg litt mer!

Toppiece! ♥

Q:Har du noe form for kosedress? :-)
Kommenter her

1 Kommentarer

21.10.2010 09:28

Igår var jeg jo som sakt på besøk ho Marthine sammen med Solgunn og Ina. Vi hadde det veldig koselig, men tiden gikk alt for fort! Marthine laget hjemmelaget pizza og brownies til oss, det var utrolig godt!


Marthine sin pizza! Den var seriøst sykt god. En av di beste jeg har smakt.

Brownies ♥ Ble sykt mett, ja. 

Marthine ♥ Stjal forresten bildene ifra bloggen hennes.

Fin meg!

Ina ♥

Jeg, Solgunn og Ina satt også litt på data, men da Hotel cæsar begynte, satt vi alle limt til tv-skjærmen! Tror vi alle var ganske enige om at hun der Hermine er en ****@@@***@@@@**. Ååh! Ble så sint!!!

Jeg og Solgunn tok 9 bussen hjem, og så snill som Marthine og Ina er, fulgte de oss ned til "bussholdeplassen".

Vi må gjenta dette flere ganger! ♥

Q: Gjorde du noe koselig/morsomt igår?
Kommenter her

0 Kommentarer

20.10.2010 22:45

I dag har jeg hatt en chill dag! Har vært hos Marthine sammen med Solgunn og Ina + at jeg ble med spanskgruppen for å se film i de to siste. Forteller mer i morgen, for nå må jeg skrive norskstil!


Kommenter her

0 Kommentarer

19.10.2010 20:51

Wow! Det må være så gøy for dere å lese om mine lekser og alt jeg gjør om dagene (lekser), men jeg skal prøve å skrape sammen noe gøy for dere nå snart. Lover!

Har akkurat gjort naturfagen (et helt kapittel faktisk), og skal skrive litt på stilen min i kveld tror jeg. Norsken gjør jeg i morgen hos Marthine, og geografi gjør jeg på Torsdag. Fine planer! I know! Er så lei av å lese om ioner, kjemiske reaksjoner and so on, akkurat nå..Q: Hva vil du jeg skal blogge om?
Kommenter her

3 Kommentarer

19.10.2010 17:31

Kan jo informere om at det ikke gikk så veldig bra på prøven idag, og at jeg faktisk fikk 4 på matteprøven min! Er sykt fornøyd!! Hadde forventet 2..

Vi har sykt med lekser, så når klokken blir 18.00 skal jeg sett meg ned med Naturfag, Geografi, norsk og så skal jeg skrive litt på stilen min til Fredag.
I morgen etter skolen skal jeg til Marthine sammen med Ina og kanskje Solgunn. Det blir kjempekoselig! Blir som da vi gikk i 10'ende og det er noe jeg savner utrolig mye.. Kjenner magen min danser bare ved tanken på morgendagen! ♥

Over til overskriften: I helga kommer kanskje verdens beste Kristina!!!! ♥♥♥ Jeg savner henne som en gal, og gleder meg sykt mye til hun kommer hit. Planen var egentlig at hun skulle komme en helg i november, men plutselig fikk jeg en melding ifra henne hvor det stod at det passet bedre denne helga, og da ble jeg kjempeglad!


Vakker ♥


Leksene må vi alltid gjøre!

Q: Skjer det noe morsomt i helga? :-)
Kommenter her

0 Kommentarer

19.10.2010 10:18

Klokken 11 skal vi på en konsert her på Leknes. Det er noen folk som skal fortelle litt om vold og etter det skal de ha en liten konsert for oss. Tror det blir bra! Etter det er det rett tilbake til skolen for å fullføre resten av skoledagen, som vil si: en lang samfunnsfagprøve. Gruer meg.. Kan nesten ingenteng.


Helt tilfeldig bilde. Nå har vi engelsk i ti minutter, så nå skal jeg være effektiv å lese!

Q: Har du prøve i dag?
Kommenter her

1 Kommentarer

18.10.2010 19:29

Akkurat nå burde jeg egentlig ha sittet nede i min gode seng og lest på samfunnsfagprøven til i morgen. På prøven får vi spørsmål fra de fem kapittlene de andre har jobbet med, jeg har jo såklart lest dem og gjort oppgavene, men føler at jeg har mistet en del gjennomgåing..
Har hodepine allerede, så tror ikke dette kommer til å gå spesielt bra, nei..

Hadde ikke facebook og msn vært så mye mer fristende så hadde jeg nok vært i gang meg lesingen allerede, men akk nei!

Q: Hatt fem kapittel å lese på til en prøve før?

Kommenter her

3 Kommentarer

18.10.2010 12:53

Eller ikke! Nå har jeg naturfag.. yay! Fikk faktisk 5 på forsøket mitt, meget fornøyd. Naturfag betyr for meg: Facebook, msn og nå som jeg faktisk kom meg meg inn; blogg, thelolcam og it's learning (mamma; jeg følger faktisk med at the same time!) Ja, jeg følger faktisk med også, men siden jeg er av den typen som liker å lese om stoffet, og læreren vår forteller oss akkurat det samme som står i boken, så jobber jeg heller med det i fritimen min i siste!


Elegant!

jeg har ikke ord for hvor vakker jeg er! (håper alle skjønner at jeg spøker når jeg sier sånt!!!!!!!!!)

Q: Liker du naturfag?
Kommenter her

0 Kommentarer

17.10.2010 21:02

Da var jeg akkurat kommet hjem! Har vært på Sortland og sett guttekamp, og Flakstad gikk av med seier: 5-0! awesome! Var egentlig kjempekoselig å se kamp, og kampen var spennende. Det var en morsom tur hjem og. Det ble spilt musikk stortsett hele veien, og tiltross for at jeg var sykt trøtt, satt jeg og sang med.. ehee (a)


Vakkert!
Nå skal jeg gjøre spanskleksene mine, før jeg tar kveld!

Q; Gjort noe gøy i dag?
Kommenter her

4 Kommentarer

16.10.2010 23:59

Idag dro jeg og så guttekamp. De vant 7-3 eller noe sånt, og da kampen var ferdig dro jeg hjem.
Alt har gått i ett idag egentlig. Jeg har aldri i mitt liv skrevet en sang før (altså en sang hvor jeg har lagt til melodi), men idag prøvde jeg meg, and guess what!? den ble sykt dårlig.. haha! Vi skal i bursdag til gammeltanten min og i gave ønsker hun seg underholdning, så jeg skrev en sang om/til henne da.. Har ikke planer om å spille den! Etter det måtte vi legge sammen klær og så kjørte vi for å hente mamma. På Leknes dro hele familien på Milano og spiste, det var veldig koselig ♥  Siden jeg kom hjem har jeg sittet med leksene, og nå skal jeg snart ta kveld! Skal på guttekamp på Sortland i morgen, og taxien kjører klokken 11.
Godnatt alle sammen! ♥


Legger ved et bilde av meg og Kristina ♥ Hun har faktisk bursdag idag! Gratulerer med dagen, søta! ♥ Savner deg kjempemasse!!

Q: Skrevet en veldig dårlig sang før?
Gjort noe morsomt idag?
Kommenter her

0 Kommentarer

16.10.2010 12:16

Nå hasteblogger jeg! Skal dra til Ramberg å se kamp nå straks! Den startet klokken 12.00, så vi må skynde oss!

Blogger mer senere!
Kommenter her

0 Kommentarer

15.10.2010 22:29

Akkurat nå sitter jeg hos min kjære bestevenninne, Ina! Hun har faktisk bursdag idag. Hun blir 16 år og kan endelig gjøre det med lyset på (i) - måtte bare ta den siden alle andre gjør det (a)

Jeg har kjent Ina siden vi gikk i første klasse, og ja, vi har hatt våre uenigheter, men hun er virkelig en av mine beste venner nå!


Gratulerer med dagen, søta mi! ♥  Elsker deg!

Q: Kjenner du noen som har bursdag idag?

Kommenter her

2 Kommentarer

15.10.2010 19:45

Som da jeg stod opp idag morges.. Da alarmen ringte lå jeg seriøst i koma, og gjorde som jeg alltid gjør, jeg slo den av. Heldigvis for meg har jeg en pappa som vekker meg i sju tiden, så jeg rakk bussen til skolen.. heldigvis..
Vi hadde matteprøve idag, og gjett hva? Jeg er sikker på at jeg får 2! Gjorde det så sykt dårlig! Masse av oppgavene inneholdt stoff jeg ikke har vært igjennom, men det er vel sånn det er når man bytter skole etter 2 måneder?  Jeg er enda dødelig trøtt og har hatt vondt i hodet i hele dag.. Har også vært på jobb, noe som er grunnen til at jeg ikke har blogget før nå.. Prøver hardt å få til å blogge på skolen, men internettet er så dårlig at jeg ikke kommer meg inn på blogg.no.. snakker om..


Har ikke tatt noe bilder, rett og slett fordi jeg ikke klarer.. Lenge leve trøttheten!
Så derfor slenger jeg med et bilde som Therese la ut på facebook i går. Dette er da Therese, meg og Stian (søskenbarna mine og meg), da vi feiret 17. Mai en gang for ganske mange år siden.

Q: Har du noen mindre pene bilder fra du var liten?
Gjort noe morsomt idag?
Kommenter her

3 Kommentarer

14.10.2010 20:58

Jeg har aldri vært noe fan av boblejakker, men ifjord vinter var det så sykt kaldt at jeg ikke klart mer av mine tynne Marin Alpin jakker! Jeg fikk med meg mamma til Leknes for å kjøpe en god og varm jakke, og endte opp med denne:


Greit nok at man ser diger ut i den, men den er så god å ha på at jeg ikke bryr meg.

Den har hengt i skapet mitt i en god stund nå, men på tirsdagen tok jeg den fram, og jeg angrer ikke. Hver morgen er det så sykt kaldt at det ikke frister noe å gå ut. Det er da denne er god å ha! "Pelsen" på hetten er også utrolig god!

Q: Har du en boblejakke?
Kommenter her

4 Kommentarer

14.10.2010 18:22

Akkurat nå syns jeg at jeg er flink! Skulle egentlig ha sittet oppe i stua med den haugen med lekser som jeg må gjøre til i morgen, men i stedet sitter jeg her, på rommet mitt og blogger. Smart? nei, overhode ikke, men jeg tenker på folk som for eksempel Therese; hun klarer seg ikke uten bloggingen min (a) hihi, iluIdag har jeg på meg en grå bukse ifra Cubus og en rosa topp ifra Vero Moda.
Bildene blir utydelige fordi jeg ikke har noe personlig fotograf / fin selvutløser plass!

I går fikk jeg besøk av Solgunn, men før det ryddet jeg faktisk litt på rommet!
Nå ser det slik ut:

Flink meg! Har forresten big plans om å få hengt opp det speilet snart!

Senere kommer det et innlegg hvor jeg viser en ting jeg ikke kunne klart meg uten! Ikke nå ivertfall..

Q: Klarer du å gjette hva det er?
Kommenter her

7 Kommentarer

13.10.2010 21:27

Har hatt så uren hud i det siste at jeg følte at det var på sin plass med en ordentlig ansiktsskrubb og ansiktsmaske!


Dette er ansiktsskrubben jeg brukte. Vet ikke helt om den er noe bra, har bare brukt den to ganger.


Deilig med ansiktsmaske! Jeg bruker sånn gjørmeansiktsmaske ifra Vita!

Q: tar du ofte ansiktsmaske?
Kommenter her

5 Kommentarer

13.10.2010 18:04

Dagens outfit:Cardigan ting: Fikk av bestemor
Singlett 1: Gina tricot
Singlett 2: Cubus
Bukse: Cubus

Planen var at når jeg kom til skolen skulle jeg åpne cardigan eller ta den av, men pga. kulde valgte jeg å ha den lukket/på!

.... fant fort ut at jeg er glad jeg beholdt den på/lukket!

Forsov meg i mårrest, så fikk ikke ordnet meg på håret eller i trynet!

Nå tenker jeg at jeg hiver meg rundt og begynner på leksene til i morgen og litt av leksene til fredag!

Q: Har du mye lekser?

Kommenter her

3 Kommentarer

13.10.2010 17:35


Jeg har de beste vennene! ♥
Kommenter her

1 Kommentarer

13.10.2010 17:11 

INNLEGGENE:
Jeg leser ikke denne bloggen så ofte, men er innom av og til. Har nettopp lest igjennom en del av innleggene og synes hun skriver bra! Hun har få skrivefeil og det ser ut til at hun bruker tid på innleggene. Hun inkluderer bloggleserne ved å spørre om mange spørsmål, og på den måten gjør hun det også lettere for oss som lesere å kommentere. Noe jeg ikke er så stor fan av er når skriften på bloggen er i sterke farger, her synes jeg hun har gjort noe lurt. Hun har valgt en litt mildere rosafarge på bakgrunnen av bloggen, og skriften i en litt sterker. På den måten får man ikke vondt i øynene når man leser.
Hun har bilder i stortsett alle innleggene, men på noen innlegg er det bare tekst, pass på: det kan fort bli litt kjedelig.

ALT I ALT:
Alt i alt synes jeg bloggen hennes er bra, og hun er en flink blogger! Hun varierer innholdet i innleggene, noe som er bra. Jeg kan anbefale dere og ta en tur innom denne bloggen! :-)
http://kristinapokerface.blogg.no/
Jeg gir bloggen karakter 5!

Q: Syns du karakteren jeg ga henne var fortjent?
Kanskje du mener du burde ha fått en høgere karakter?

Siste spørsmål: Leser du bloggen hennes?


Kommenter her

0 Kommentarer

12.10.2010 19:26

Nå kommer tre bilder som i hovedsak ble lagt ut på facebook for at vi skulle få oss en god latter (tror jeg)! Det fikk ivertfall jeg!
De har vært på facebook en stund, og jeg fikk plutselig lyst til å dele dem med dere, samtidig som jeg forteller litt om en flott sommerkveld! (Hørtes sykt dumt ut!)


Dette var egentlig helt ok, men disse:- var ille! ivertfall av meg!

Denne dagen hadde jeg vært på jobb til klokken 18.00, men dro til Ramberg for å møte Jimmy, som jeg ikke hadde sett på lenge! Husker ikke helt hvordan det skjedde, men jeg endte opp sammen med Therese, Henriette og Andrea. Vi bestemte oss for å padle i kajakk, etterfulgt av mat på Gjestegården (spisested på Ramberg). Jeg klarte å tippe da jeg skulle sette med ned i kajakken og da jeg skulle gå ut.. Flink? I know! Egentlig ikke, for jeg må være den dårligste til å padle i kajakk. Kom meg jo nesten ingen vei!
Etter at vi hadde spist dro vi på fotballbanen! Var en veldig koselig dag/kveld sammen med flotte folk! ♥
Kjenner jeg gleder meg til Sommeren 2011!

Q: Savner du sommeren?
Kommenter her

3 Kommentarer

12.10.2010 17:27INNLEGGENE:
Therese skriver utrolig bra! Jeg er selv fast leser av bloggen, og syns hun gjør en god jobb. Det hender at det av og til er dager hvor hun ikke blogger, og da kan det bli litt for lange innlegg når hun gir en oppsummering av dagene som har gått. Hun har få skrivefeil, noe jeg syns er et must på en blogg!
Hun er veldig flink til å skrive det hun føler, på en utrolig bra måte.
Hun har bilder med i så og si alle innleggene, og jeg er gleder meg alltid til å se bildene hennes. Hun har også en del videoer, noe jeg syns er bra!
Bildene:
Hun tar nydelige bilder, og er kjempeflink til å redigere dem.
Noen favoritter:


ALT I ALT:
Alt i alt syns jeg bloggen hennes er veldig bra! Hun er en flink blogger, og har ofte noe nytt å komme med. Jeg liker bloggen hennes veldig godt, og anbefaler alle å lese den!
Jeg velger å gi henne karakter 5/6. ! Stå på videre med blogginga, Therese.

Q: Hva syns du om bloggen hennes? Fikk hun en rettferdig/fortjent karakter?
Kommenter her

4 Kommentarer

12.10.2010 11:54

Nå har jeg valgt ut hvem jeg skal vurdere. Jeg skrev opp alle som meldte seg på i en telfeldig rekkefølge, og spurte om Marthine hun kunne nevne to tall ifra 1-6. Hun og Solgunn valgte 3 og 6. Jeg skal vurdere http://thesskristine.blogg.no/ og http://kristinapokerface.blogg.no/ .
Vet ikke helt når jeg får tid til å skrive vurdering, men det blir snart! :-) Må først finne ut hvordan jeg skal sette det opp.


Meg og Therese ♥
Kommenter her

2 Kommentarer

11.10.2010 20:21

I det siste har jeg tenkt over hva som er typisk meg å gjøre, og da har jeg kommet fram til litt forskjellig. Tenkte jeg skulle dele en ting som er veldig typisk meg å si.

Når jeg får en gledelig nyhet, som gjør meg veldig glad, men samtidig overrasker meg veldig, reagerer jeg som oftest meg å si:
Særiøøst..!?

Kan ta et eksempel:
I 10'ende har vi jo muntligeksamen, og jeg kom opp i engelsk. Etter å ha framført mitt, gikk jeg ut og satte meg mens læreren min og sensoren diskuterte karakteren min. Det tok ganske lang tid, så jeg ble litt hysterisk der jeg satt, og tenkte at nå hadde jeg gjort det dårlig, og læreren min hang i for å få karaktern min opp til kanskje 4. Da jeg ble ropt inn var jeg dødsnærvøs, så da hun sa: Jeg har bestemt meg for å gi deg 6.
Reagerte jeg slik:
Særri..!?
Etterfulgt av et:

Nydelig bilde, jeg vet!

Q: Har du noe du bruker å gjøre, sånn uten å tenke over det?
Kommenter her

2 Kommentarer

11.10.2010 16:48

I dag hadde jeg min første dag i ST1B på Leknes. Gikk egentlig veldig bra. Startet dagen i kantina sammen med andre Flakstad folk, etter det fikk jeg en liten omvisning av Marthine. Jeg fikk bøkene mine, og fikk tatt bilde til skole- og bussbevis. Jeg pratet faktisk litt med et par i klassen, og alle virker veldig grei. Tror dette blir bra!

Ignorer rotet på bildene under!
Dette hadde jeg på meg i dag. Den svarte genseren er ifra H&M, og er utrolig god og varm!

Rot! ♥

Har forresten en god nyhet: Mobilen min som har vært på reprasjon nå i 2-3 uker, er endelig ferdig! Glemske meg glemte å hente den, så får ta det i morgen, eller på onsdag.


Gammelt bilde, men: Har savnet min kjære mobil (som du ser på bildet over).

Q: Hatt en fin dag på skolen? eller har du kanskje høstferie? :-)

P.S:
Husk å meld deg på her:
http://sigridmal3n3.blogg.no/1286664868_tenkte_jeg_skulle_vur.html
Kommenter her

5 Kommentarer
hits