Søk i bloggen

Oversett bloggen

Kontakt


31.10.2011 00:31

Årets halloweenkostyme ble Minni mus. Er utrolig lite utvalg her jeg bor, så da jeg fant dette kostymet måtte jeg bare kjøpe det. Følte meg utrolig dum da jeg gikk rundt med det, men det var søtt da! 


Dette bildet ble riktignok tatt litt utpå kvelden (etter masse dansing), så det forklarer håret.. hehe.. uansett!
Hva syns dere? 
 
Kommenter her

3 Kommentarer

30.10.2011 13:34

Hadde en utrolig, koselig kveld i går. Vi var 6 jenter hos sandra og fikset oss, dro videre til Leknes, og satte etterhvert kursen for ul-ørnen. Det var der halloweenpartyet skulle være. Det var veldig morsomt. Vi danset store deler av kvelden og jeg storkoste meg sammen med jentene mine <3 
Tok ikke noen bilder selv, så må vente på andre legger dem ut. Da får dere se kostymet mitt.. haha! jeg følte meg sykt dum!!!!!  
Nå skal jeg straks dra til bussen, jeg skal nemmelig på besøk til Marthine sammen med Anders. Tror det blir like gøy som alltid :-)


trøttitrynet.no...


Seeyah! 

Q: hadde du en morsom kveld i går?
 
Kommenter her

2 Kommentarer

29.10.2011 01:13

Husker dere Bjørn Henrik Brandtenborg? Han har vært med på idol, Norske talenter (?) og x-faktor, men tror aldri han faktisk har nådd helt fram til de beste. Det er utrolig synd! Har hørt på noen av videoene hans, og han er så sykt flink! Blir jo nesten forelsket i den stemmen hans. 


åååh <3
 

Q: Hva syns dere? 
 
Kommenter her

1 Kommentarer

28.10.2011 22:38

I dag var vi tidlig ferdig. Var på IA-kurs fra klokken 08.30-11.30, og så fikk vi dra hjem, deilig! 
Tenkte jeg skulle legge ut bilder av dagens outfit.


Genser fra Bikbok- singlet fra Cubus- bukse fra Lupin. 

Tok bildene med speilrefleksen til Therese, så aner ikke hvorfor de ble så utydelig. 
I morgen skal jeg på Halloweenfest! Jeg sier bare en ting; Gled dere til å se kostymet mitt! Det må være verdens søteste! 
Q: Hva skal du i morgen? 
 
Kommenter her

1 Kommentarer

26.10.2011 18:24

Da har jeg, Solgunn, fått i oppdrag å skrive litt om min kjære venn Sigrid og hennes personlighet.. Skjønner godt at hun ikke vil skrive et skryteinnlegg om seg selv ;) Selv om det er vanskelig for meg å sette ord på alle de gode kvalitetene hennes skal jeg nå forsøke :D

Vakkert bilde fra en av våre mange fantastiske bussturer til og fra skolen på Ramberg :D 

Sigrid er en kjempegrei og trivelig jente som jeg var så heldig å bli kjent med da jeg begynte i 8. klasse på Ramberg skole og vennskapet har holdt seg til nå og forhåpentligvis helt til vi begge sitter på gamlehjem sammen og mimrer. Hun er som regel positiv og glad, men kan også ha sine nedturer, dette er jo egentlig helt normalt for alle og de varer heldigvis ikke lenge. Det er lett å muntre henne opp igjen. Hun har også kjempegod humor og kan komme opp med de rareste ting. Hun er ikke redd for å være seg selv og stå for sine meninger.. Dette kan være både positivt og negativt, i den forstand at det til tider kan være slitsomt å diskutere med henne. Sigrid er en jente som helst vil at alle skal ha det bra og er snill og grei mot alle. Men om du kødder med henne eller noen som står henne nært bør du være rask til beins!
Hehe, er vel kanskje ikke helt sant, men hun kan snakke tilbake. Tror jeg... Vet ikke helt om den anledningen har kommet opp enda (a)

Fantastisk fisk som kom sprettende på land da vi var på fisketur :p

Er litt merkelig at jeg bare har kommet opp med positive ord, for jeg er jo så glad i å erte henne hele tiden. Der kom jeg forresten på enda en positiv ting, hun tar seg ikke så nært av ting når vi erter henne, men hun vet jo også at det er bare tull da.. Hah, der kom jeg på en negativ ting: Hun er flink til å erte tilbake.. :( :( Er ikke like morsomt når man får igjen.. Eller jo, det er vel det ::

Nå må jeg nok slutte å prate tull å heller skrive mer om denne fantastiske jenta! Hun er virkelig en venn man bør beholde for man kan få så mange fantastiske minner sammen med henne. Sammen med henne kan man finne på alt fra A til Å, enten det er T for telttur, eller F for fisketur. Kanskje til og med S for sykkeltur.. Nå ble det mange turer her, er ikke bare det vi gjør vi har jo D for å danse tulling i stua :D

Kunne lagt mer ut om henne, men jeg tro at dere har skjønt hvor jeg vil henn med dette innlegget (skryte Sigrid opp i skyene) og at dere har fått et sånn høvelig bilde av hvordan personligheten hennes er. Om ikke så er jeg kanskje ikke så flink til å blogge som jeg trodde... (a) ::Litt internhumor fra en grilltur i fjæra :D

Gode minner som aldri forsvinner <3
  Ingen x'er og o'er fra verdens beste Solgunn :D :D
Kommenter her

0 Kommentarer

26.10.2011 10:09

Har aldri vært så trøtt før på skolen. Når jeg tenker meg om så sier jeg det ganske ofte, men i dag, så mener jeg det faktisk. Har aldri sovnet på skolen før, ihvertfall ikke sånn ordentlig som jeg gjorde i dag. Har alltid fri i førstetime på onsdager, så i dag da jeg kom på skolen skulle jeg bare legge hodet ned på pulten for å slappe av, og så sovnet jeg. Våknet flere ganger av at jeg drømte at jeg var på skolen, at det va time, at jeg satt på bussen og at jeg spurte meg selv: er dette virkelig? for det virker som en drøm. Måtte tvinge meg selv til å våkne siden timen begynte, så akkurat nå svir det i øynene mine. Er heldigivs kvikkere nå enn jeg var før timen begynte, og godt er det for jeg har en spanskprøve jeg må øve på.


ååh, jeg ville bare legge meg å sove igjen!! Må heldigvis ikke opp tidlig i morgen, OD-dag <3
 
Kommenter her

0 Kommentarer

26.10.2011 00:04

video:tips til motivasjon


Videoen sier vell det meste! Lurer på om noen av dere har tips til en litt morsommere måte å lære seg alt stoffet? eller kanskje jeg bare er litt for urealistisk og håpefull nå... 
Kommenter her

0 Kommentarer

25.10.2011 21:32

Her har dere en liten sangvideo fra i går. Satt og kjedet meg, så jeg bestemte meg for å synge litt av Justin Bieber's nye sang; mistletoe. Er ikke noe veldige brae greier, var bare for fun liksom. 

Enjoy!
 
- igjen var jeg helt sykt heldig med startbildet.. uff...  
Håper dere er så vennlige å ignorere facebooklydene!  
Kommenter her

5 Kommentarer

24.10.2011 22:39

Nå kommer svarene på spørsmålsrunden jeg hadde sammen med Therese for en stund siden. Håper dere liker svarene! Beklager for dårlig kvalitet, men filmet med iPhone.. 

 

Fikk du godt nok svar på det du lurte på?  
Kommenter her

4 Kommentarer

23.10.2011 22:29

Har vært en herlig helg. Fredag var jeg jo på kino, og i går var jeg først og så på fotballturnering før jeg dro hjem og slappet av + at jeg gikk en tur. 
I dag har jeg rett og slett tatt livet helt med ro. Sov ganske lenge, spiste en god frokost, slappet av og gått en liten tur i regnet sammen med pappa og Kristine. Å vite at man ikke bare har sittet i ro hele dagen er ganske godt å tenke på. Akkurat nå sitter jeg og blgoger, men skulle vell helst øvd på noe greier til i morgen. Får gjøre det før jeg tar kveld da..  
Meg akkurat nå faktisk! 

Føler at dette var det mest elendige innlegget ever! Var bare for å update litt, men planlegger et litt bedre innlegg til i morgen :) 

Q: Hatt en fin helg? 
 
Kommenter her

0 Kommentarer

22.10.2011 12:26

I går jeg på kino sammen med fire flotte jenter, vi så babycall og jeg var veldig spent! Desverre ble jeg skuffet.. Filmen var overhode ikke slik som jeg hadde forventet.

Akkurat nå sitter jeg å ser på fotballturnering. Lillebror spiller, så jeg tenkte jeg skulle være litt moralsk støtte. Kanskje jeg er så heldig at jeg får se ham skåre sitt første mål :)

Eneste bildet jeg tok i går.

Lader opp til kamp med en vaffel.
Kommenter her

2 Kommentarer

21.10.2011 13:38

Fikk et tips om at jeg burde skrive om meg selv, så da tenkte jeg at jeg skulle skrive et innlegg der jeg forteller dere om meg.
 
Jeg heter, som de fleste sikkert har oppfattet, Sigrid-Malene Angelsen. Selv foretrekker jeg at folk bare kaller meg for Sigrid, så det er det eneste de har gjort siden jeg var liten. Det var veldig rart å komme på vidregående, og starte i en klasse der vi var to som het Sigrid. Folk begynte å kalle meg for Sigrid-Malene og det var utrolig uvant i starten. Jeg er 17 år gammel og bor på en liten plass i Lofoten. Jeg har alltid bodd på samme plass, og det å vokse opp blant bare familie, på en plass med 7 bebodde hus, har nok satt sine preg i meg. Jeg er flink på skolen, har gode karakterer og god orden og atferd. 


Bildet som ble tatt før jeg gikk ut av 10'ende. 


1. klasse på vidregående. 

Det er veldig få som faktisk vet hvor lett det er å gi meg dårlig samvittighet. Jeg får det utrolig lett. Det kan vær den minste lille ting, og bare for å nevne noen eksempler så får jeg så utrolig dårlig samvittighet av å ikke gjøre lekser eller øve på prøver, at jeg blir kvalm. Derfor gjør jeg alltid alle leksene mine. Jeg er en person som elsker å jobbe. Har sommerjobb, og serverer ved spesielle anledninger, i Nusfjord- et av Norges best bevarte fiskevær. Der trives jeg utrolig godt og har de beste medarbeiderne!
Jeg jobber også som vasker på Smolten, men må innrømme at jeg har vært veldig slapp med den vaskingen i det siste. Skal skjerpe meg der! Jeg har spilt fotball siden jeg gikk i 1. klasse og elsker det like mye enda. Desverre har det vært ting som har gjort at det ikke er like gøy å spille nå som det brukte å være. Et eksempel er at jeg ikke tørr å være like "tøff" som jeg brukte pga. av at jeg har skadet ankelen så ofte, og den er så svak. Det skal veldig lite til for at det gjør så vondt at jeg ikke klarer å gå, så derfor har jeg tatt det veldig rolig i år. Jeg spiller på Flakstad IL, jente 16-17, og trives ganske bra. Spiller sammen med utrolig søte jenter. Jeg blir utrolig fort glad i folk, og får ganske lett nye venner (bare går virkelig inn for det). Jeg har de beste vennene og de gjør hverdagen min så utrolig bra. Jeg gleder meg til å dra på skolen fordi jeg trives så godt sammen med dem. De er så flinke til å hjelpe meg når jeg har problemer, jeg kan stole på dem, de stiller alltid opp og er utrolig flinke til å gi meg råd. For meg er venner noe av det viktigste man har, så jeg prøver mitt beste for å ta vare på dem. Jeg er utrolig opptatt av sang. Deltok på Idol i år, men gikk ikke videre, jeg har sunget i kor i over 10 år, og planen er å begynne igjen neste mandag. Jeg har gjort en del soloopptredner, og jeg elsker det. Jeg elsker å utvikle stemmen min, og håpet er å utvikle den masse, masse mer. Jeg har også lyst å lære meg å spille gitar og piano, men tar en ting av gangen. Har utrolig lyst å utdanne meg til noe innenfor musikk, men får se. Siste punktet i dette innlegget er klesstil. Jeg har en helt vanlig klesstil. Kler meg i det jeg føler meg behagelig i, og liker også å kle meg litt penere av og til. Desverre er det slik at folk reagerer veldig når jeg pynter meg, og det går man fort litt lei av. Av og til skulle jeg ønske jeg bodde i en litt større by, der det der vanlig å kle seg slik. Prøver å overse meningene til andre, så om jeg ønsker å pynte meg veldig sterkt en dag, så gjør jeg det, men det har blitt veldig sjeldent i det siste. 
Senere kommer det et gjesteinnlegg om personligheten min.

Q: Likte dere et slikt innlegg? 
Kommenter her

1 Kommentarer

21.10.2011 12:06

Eller ihvertfall i den nye sangen hans; Mistletoe. 


åååh <3 den er så fin! Er du ikke enig??  
Kommenter her

0 Kommentarer

20.10.2011 19:32

Hva vil folk lese om? Hva er interessant? Jeg orker ikke å blogge om at jeg sitter hjemme foran pc'en og ser på hellcats og glee, at jeg gjør lekser og trener..Det er liksom ikke så interessant. Så nå lurer jeg på hva DU vil lese om? 


Kom med tips! 
 
Kommenter her

2 Kommentarer

17.10.2011 11:06

I dag kom Marthine tilbake på skolen igjen. Har måtte klart meg i en uke uten henne, og jeg må innrømme at jeg følte meg veldig ensom uten hennes. Hun sitter alltid sammen med meg, så det er godt å ha henne tilbake. 
Fikk den søteste bygaven også! loveyou <3
Kommenter her

5 Kommentarer

16.10.2011 21:23

De siste dagene har vært stress! Mye lekser og mye annet å gjøre, men nå er jeg tilbake, håper jeg! 

_____________________________________________________________________________________

Var på jentekveld i går hos Stian. Vi var fem jenter + Stian og Espen. Det ble mye synging og dansing + litt fiksing av hår og sminke. En herlig kveld som jeg desverre måtte avslutte tidligere enn de andre. Temaet var Barbie, så jeg sminket meg litt mer enn til vanlig, og det var utrolig gøy å eksperimentere med sminke, løsvipper og hår. Det ble tatt en del bilder, og siden jeg ikke kjente noen steder at jeg orket  å legge ut alle, lagde jeg en film. Liker det på den enkle måten. Hva syns du om bildene? 
 
Kommenter her

2 Kommentarer

11.10.2011 14:58

Sitter jeg og lengter etter helg. Jeg trenger søvn! Sov i 3 og en halv time i natt, så er så sykt trøtt... 
Videoen over ble filmet på en av våre mange jentekvelder <3 Planene for helgen er å sove og så er den snakk om en liten jentekveld på lørdag. Håper det blir noe av :-)
Kommenter her

0 Kommentarer

10.10.2011 14:38

Var godt å komme hjem etter en 16 timers lang reise. Savner Sverige og Martine, men det var herlig å se familien igjen. Lillebroren min stod nede på veien å ventet på meg da jeg gikk av bussen, så det første som møtte meg var en stor og våt klem (det regnet en del). Har ikke helt bestemt meg for om ordtaket "borte bra, men hjemme best" stemmer helt i dette tilfellet, så tror det er litt 50/50 her.. 

Det var faktisk godt å komme tilbake på skolen. Elsker å få tilbake rutinene, så det passer meg veldig bra. Har en del lekser, blant annet en engelskstil på 3 sider som skal være ferdig til fredag, men jeg overlever vell.

I dag kommer storesøsteren min hjem. Hun skal bli til fredag, så det blir nok bra. Alltid like koselig å få henne på besøk. I dag skal vi sikkert bare slappe av og nyte dagen! Tror kanskje hun skal ta hull i ørene mine i dag, men får se. Q: Hva er dine planer for dagen? 

 
Kommenter her

3 Kommentarer

09.10.2011 01:06

Da var siste dag i Luleå over.. Kjenner ingen steder at jeg har lyst å dra hjem, spesielt ikke når reisen tar rundt ca. 14 timer... Har kost meg så utrolig mye denne uken. Har kjøpt en del nye ting (kommer ut på bloggen en dag snart), spist mye god mat (litt for mye..) og rett og slett bare tatt livet med ro. Nå har jeg akkurat vært i dusjen og sitter her med null energi. Føler egentlig ikke for å blogge, men tenkte bare å oppdater (føler meg så flink da), så nå avslutter jeg med noen bilder av meg selv som er tatt av i løpet av denne ferien. 


Sykehus chick! 

 

Ingen spørsmål i dag. 
Kommenter her

1 Kommentarer

08.10.2011 13:08

I går var vi i byen atter en gang. Da vi hadde gått oss lei dro vi til Martine og tok livet helt med ro. Vi så en skrekkfilm før vi fikset oss og dro ut og spiste. 

Da vi kom hjem gjorde vi noe ekstremt barnslig, men utrolig morsomt. Bildet under beskriver det meste: 


Nå skal vi stikke til byen, tehe.. Så forteller mer senere :-) 
 
Kommenter her

0 Kommentarer

07.10.2011 00:09

I dag dro vi til byen atter en gang, men ikke for å shoppe. Jeg og Martine tok hull i ørene. Da vi var ferdig tok vi bussen til Luleå's største leketøysbutikk, Toys R us. Det var veldig mye fint der, så det var vanskelig å velge hva jeg skulle kjøpe i bygave til lillebroren min. Fant heldigvis en ganske bra gave, så håper på en fornøyd bror når jeg kommer hjem. 


Var litt vondt etterpå, jaa.. 

Toys R us: Vet om en liten kar som ville blitt gal om han så dette!

De er ganske søte da <3

Tok oss en liten matbit: 


Da vi hadde fått i oss litt mat, tok vi bussen til sykehuset. Martines mor jobber der, og hun skulle vise oss rundt på sin avdeling. Det var skikkelig interessant, og jeg vurderer sterkt å utdanne meg til noe innenfor helsevesenet. 
Var utrolig morsomt også, og klærne vi fikk ha på oss var digge!

Haha, det var først da jeg så dette bildet at jeg innså at jeg hadde tatt for store klær på meg. 

Dere er så herlige <3

Da vi kom hjem skrek vi litt til filmen "The green mile" og tok ansiktsmaske. Nå vurderer vi å se en morsom film til en forandring, noen tips? 


åååh <3 søteste

Prøvde en ny type ansiktmaske. Litt spesiell.. 

Har hatt en utrolig fin dag, og kan ikke si at jeg direkte gleder meg til å reise hjem på søndag.. 

 Q: Hva har du gjort i dag? 
Kommenter her

4 Kommentarer

06.10.2011 00:51

I dag har vi vært i byen. Ble litt shopping i dag og, men ikke mye. Er nesten ferdig med alle bygavene nå, så da kan jeg endelig slappe litt av. Har egentlig ikke så mye å si om dagen, bortsett fra at den har vært like bra som alle andre dager. I morgen har vi planlagt dagen i detaljer, og jeg tror den blir morsom :-) 
Her er et lite bildedryss fra vår onsdag her i Luleå. Er desverre dårlig kvalitet pga. at bildene er tatt med iPhone, men det får bare være:


Vi satt og ventet på at Martine skulle bli ferdig å fikse seg. 

Rett før vi gikk ut av døra og satte kursen mot byen! 

Vi shoppet litt før vi satte oss på kafé og kjøpte hver vår milkshake.  <3

God milkshake! 

Søteste lille kafétingen! 

Så ble det enda mer shopping og prøveromsbilder ble tatt: 

Her stod vi å ventet på å se hvordan Martine så ut i det hun prøvde. 

Kjøpte den toppen på bildet ovenfor i en kremhvit farge, men vurderer å kjøpe den i blå også,
hva syns du? :)

Akkurat nå sitter vi og slapper av. Tror planene er å slå på en film før vi skal legge oss. 
Kommenter her

1 Kommentarer

05.10.2011 14:34

Jo, det var jeg det.. Skulle jo oppdatere bloggen i går å skrive om den fantastiske spakvelden vi hadde, men ble så trøtt at jeg sovnet av.  

Det ble mer enn bare en spakveld. Vi fant ut at vi skulle ta bussen til den nærmeste matbutikken som var åpen og kjøpe inn litt snaks til kvelden.Vi gikk ut av butikken med litt mer enn planlagt. Vi tok bussen tilbake og lagde mat og slo på en film. Vi så min favorittfilm: The last song. Guud som jeg elsker den filmen, gråt like mye nå som sist. 


Skittles <3

'Caprice, sikleee.. 

Dette var ganske ok... 

Ble ganske mett, ja..

ååh <3 

søta <3

Martine leser bloggen min!


Må bare vise dere den søte klokken jeg kjøpte i går. Lilla <3

Nevnte jo i går at vi fikset neglene våre. Det vi gjorde var å ta på falsknegler. Prøvde en ny type og ble veldig fornøyd. 

Om noen lurer på hvorfor den ene er mye skjevere enn de andre, så er det fordi fingeren min er sykt skjev, og det er alltid vanskelig å få neglene rett på den fingeren... 


Q: Hadde du en fin kveld i går? :-) 

 
Kommenter her

0 Kommentarer

04.10.2011 20:36


Har "spa"night med Therese og Martine. Akkurat nå har vi ansiktsmaske på og etterpå skal vi fikse neglene våre og se film.  Kommer en oppdatering senere. 

Q: Hva gjør du i kveld? :) 
Kommenter her

1 Kommentarer

04.10.2011 00:23

Var på kinoen Crazy, stupid, love og jeg syns den va veldig bra! Lo ofte og syns filmen var bra. Anbefaler dere å se den. Var litt skeptisk i begynnelsen, men ble positivt overrasket! Akkurat nå sitter jeg sammen med Martine og Therese. Vi spiser godteri, snakker og rett og slett bare koser oss! 


Q: Sett filmen før? Likte du den? 
 
Kommenter her

0 Kommentarer

03.10.2011 19:39

Har hatt en veldig fin dag. Først var jeg og Therese med Martine en tur på skolen, før vi satte kursen mot byen. Vi shoppet litt før vi dro for å spise sammen med Martine og Louise. Da vi hadde spist ferdig ble det litt mer shopping. 
Senere skal vi dra på kino sammen alle vi fire, det blir bra! Jeg digger svensker! De er så søte. Sjekk ut vår nye venn:


Louise!! 


Søte venner. 

Kjøpte meg en sykt god genser i dag: Bikbok- 400 kr. 


Q: Har du ferie? Isåfall: nyter du den like godt som jeg? 

 Husk å stille meg og Therese spørsmål!!!! 
http://sigridmal3n3.blogg.no/1317580843_sprsmlsrunde_med_ther.html 
Kommenter her

4 Kommentarer

02.10.2011 20:40

I skrivende stund sitter jeg i sengen til Martine sammen med Therese. Vi kom frem ganske sent i går kveld, da toget bestemte seg for å få tekniske feil. De fant først ut problemet etter 2 timer, så vi måtte vente lenge. 
I dag har vi bare chillet og tatt litt solarium, og nå fant vi ut at jeg og Therese skulle ha en spørsmålrunde sammen.

Spør oss om hva som helst! Vi lover å svare på alt (med mindre det er for personlig)! :)


pent.
 
Kommenter her

13 Kommentarer
hits