Søk i bloggen

Oversett bloggen

Kontakt


28.11.2011 18:05

Nå skal jeg snart dra til Ramberg for å vente der i en times tid, før jeg drar på kor. Før jeg drar tenkte jeg at skulle legge ut noen flere av bildene som Therese tok av meg forrige helg. Her; http://sigridmal3n3.blogg.no/1321714691_hstbilder_og_jentekve.html kan du se de andre bildene. 


Q; Liker du høstbilder? 


Kommenter her

0 Kommentarer

28.11.2011 15:52

fordi det har vært masse stress! På fredag var jeg ferdig klokken hal 12, men jeg ble igjen på Leknes for å trene på friskhuset. Kom hjem i hal 5 tiden, dusjet, fikset meg og dro rett på jobb. Var ferdig på jobb i 3 tiden om natten. Lørdag våknet jeg og tok et bad. Desverre fant strømmen ut at den skulle gå rett etter jeg var ferdig, så da ble det mye stress.. Skulle sminke meg før jeg dro på jobb, og det var ikke spesielt lett i mørket. Måtte dra til Smolten (der jeg vasker) for å fikse meg, og så bar det rett på jobb etterpå. Var igjen ferdig i 3 tiden, og det var utrolig godt å sove lenge på søndag. Stod opp ganske sent, så fikk bare tid til å sminke meg litt, fikse gave og kle på meg litt "penere" klær før jeg dro i bursdag til Solgunn. 

Visste dere forresten at jeg elsker å jobbe? Ihvertfall i Nusfjord, og det er ekstra morsomt å jobbe sammen med bestevenninna: 


haha, vi er så pen til tider <3
 
har utrolig liten bloggmotivasjon for tiden, bare sånn til opplysning. 
Kommenter her

0 Kommentarer

24.11.2011 19:14

Min favorittsang på youtube for tiden: 

 

Den er så fin at jeg får frysninger <3 Noen fine sanger/videoer å anbefale meg?  
Kommenter her

0 Kommentarer

23.11.2011 20:33

Har jo som nevnt i et innlegg tidligere, deaktivert facebookprofilen min. Angrer som en hund, og har gjort det siden søndag, heh... Et fåtall av vennene mine bruker msn og da er det ikke så mange andre alternativer for å få snakket med dem. Savner å være sosial på nett!! Uansett... De siste dagene har jeg faktisk prøvd å ha et liv på skybyen.. Det har gått rimelig greit.... fram til nå. Er så sykt lei at jeg vil bare spy av hele greia. Gleder meg til lørdag for da er det første jeg skal gjøre når jeg våkner å aktivere facebook igjen, gleder meg <3<3 
Grunnen til at jeg ikke gjør det nå er fordi jeg skal bevise for meg selv at jeg klarer å være en uke uten. enkelt og greit. 


Tok meg friheten til å stjele et av bildene til Sandra

 Q: Vært uten facebook i over en lengre periode før? 
Kommenter her

1 Kommentarer

23.11.2011 18:33

Savner tiden før sommerferien da jeg var brun. Det var den tiden da vi hadde rundt 28 grader i skyggen, og vi fikk mye fri fra skolen. Jeg fikk god tid til å ligge mange timer i solen, og tok også litt solarium nå og da. 
Så begynte sommerferien, og tiden til soling og solarium ble knapp, og fargen forsvant sakte, men sikkert. 
I begynnelsen av august var jeg desperat etter å få litt farge igjen, så jeg begynte med selvbruning. Smurte meg hver dag i tillegg til at jeg tok solarium. Dette resulterte i at jeg ble seende mer orange ut enn brun. 
 
Her er noen bildet fra den tiden jeg var aller brunest/ da jeg så orange ut.
Ikke spesielt pene bilder, men så lenge poenget mitt kommer fram, får det funke!


Da jeg ble seende ut som en vandrende gulrot bestemte jeg meg for å la selvbruningen ligge, og kutte ut solarium. Desverre funker ikke "blek" hud helt for meg, så for omtrent en måned siden tok jeg frem selvbruningskremmen. Heldigvis lærer man av sine feil, så denne gangen smurte jeg meg bare inn i et tynt lag, to til tre ganger i uken. I tillegg tok jeg solarium like ofte som jeg brukte selvbruning.
Nå har jeg lagt bort selvbruningskremmen, og tar bare solarium. Er ganske fornøyd med brunfargen jeg har fått, men kan godt bli litt brunere. 

Brunfargen jeg har nå: 
Må bruke bilder som allerede er lagt ut på bloggen fordi minnekortet mitt til kameraet ikke fungerer...... 

Q; Tar du solarium ofte? Bruker du selvbruning? 
Kommenter her

1 Kommentarer

21.11.2011 22:56

Dagen i dag har gått i ett. Først skole, så en liten powernap (fordi jeg har fått minimalt lite søvn i helga), bursdag til søskenbarnet mitt som er 19 år i dag, kor i to timer og nå har jeg endelig fått satt meg ned for å blogge litt.Desverre er jeg så sykt trøtt at det ikke blir noe ordentlig innlegg. Er nødt å ta kveld nå, for øynene bare siger mer og mer igjen.. sier natta til dere! 
 
Kommenter her

0 Kommentarer

21.11.2011 10:58

Var jo på Twilight breaking dawn part 1 i går sammen med jentene. Herregud for en bra film!!! Hadde ganske store forhåpninger siden så mange hadde sagt at den var så bra, og ble overhode ikke skuffet. Satt med et smil om munnen store deler av filmen, og var med hele tiden. Klarte ikke snu hodet bort fra skjermen én gang! Dere som ikke har sett den, men skal se den i nærmeste framtid; GLED DERE!! 
Om du har sett den; Hva var din mening om filmen? 

Blir bare mer og mer forelsket i Edward Cullen <3
Kommenter her

2 Kommentarer

20.11.2011 18:41

Skal dra med bussen til Leknes for å se twilight breaking dawn part 1! Er syykt gira nå!!! Har hørt at det er den beste twilightfilmen, og at den er utrolig bra. Skal blogge om min mening senere, for nå må jeg stikke! Q; Har du sett den ? Hva er din mening?  
Kommenter her

5 Kommentarer

20.11.2011 16:48På Fredag satt jeg på facebook (som vanlig), og hadde igjen fått den følelsen av å vær dritt lei.. Facebook er til tider utrolig kjedelig, og jeg skal innrømme at jeg bruker alt for mye tid der inne. Derfor slo det meg at jeg ville slette facebooken min. Da jeg ikke fikk til å slette den helt, så deaktiverte jeg den bare. Det som er litt dumt er at jeg kan gå inn når som helst, og alt vil være som før (?). Det er så utrolig fristende å bare logge inn, men jeg har bestemt meg for å ihvertfall være uten facebook i én uke, så får jeg se om jeg holder det lengre. 

Selv om jeg bare har vært uten facebook i to dager, så merker jeg hvor sykt avhengig man er av det for å få kontakt med venner. Jentekvelden vi hadde i går var ikke planlagt, og da jeg skulle ringe rundt å høre om folk var interessert, fant jeg ut at jeg ikke noen sine nummer pga. at jeg nettopp har oppdatert iPhonen min.. Det ble sykt stress. Hadde ikke peiling på hvordan jeg skulle få tak i alle sine nummer, så det endte med at jeg måtte sende melding til venninnen min som var på jobb, slik at hun kunne sende meg et nummeret til en venninne som jeg kunne ringe. Mye stress.. 

En liten del av grunnen til at jeg deaktiverte profilen er vel for å bevise for meg selv at jeg ikke er så avhengig av facebook som jeg tror. Kommer godt med at jeg kan bruke det mot foreldrene mine neste gang de sier det også.Q; Deaktivert facebookprofilen din før? 

Kommenter her

2 Kommentarer

20.11.2011 14:54

Det ble en utrolig vellykket kveld i går. Hadde store planer om å poste kveldens outfit før jeg dro, men som vanlig ble alt bare stress, og jeg måtte løpe ut døra for å komme tidsnok.
Jeg og Therese kom én time før de andre vell og merke, så vi krøllet like så godt håret mitt mens vi ventet på at alle skulle komme. Da klokken var rundt åtte, var alle kommet og de andre startet med maten mens vi gjorde oss ferdige med håret mitt.


De hadde gjort det veldig koselig ved bordet ihvertfall

Sandra venter på mat.


Så var det påtide med godteri, sing star og guitar hero. Vi hadde temaet; pyntet. Så etter å ha spist, fikset de fleste av oss seg. Vi sminket oss og det ble på med kjoler og sko. Vi tok også mange bilder!nydelig <3

Bilde i speilet måtte til!

<3

Mariell <3


Hvis det var en ting som virkelig gikk igjen i går kveld, så var det latter! Jeg har virkelig de beste vennene!Petter <3<3<3

Soffe <3dere to <3

Noe av det beste som fins er sing star. Jeg virkelig elsker det! Her var Stine, Sandra og Trine på lag, og jeg og Therese. Etter en gjevn "kamp" var det jeg og Therese som gikk av med seieren!


Da vi spilte Alias fant Sandra ut at det ville være gøy å kaste et glass med brus i gulvet.. And so she did.. 
Det var med et uhell da, men vi måtte ihvertfall frem med kost og støvbrett, vaskemopp og støvsuger. (For de som ikke allerede skjønte det, så knustes glasset...)


Jeg ba alle om å sette seg på bordet mens jeg vasket (mente såklar ved bordet), men det var det ikke alle som skjønte like bra:

Vi merket det ikke først, så etter en ganske lang stund kom det fra Sandra:
- Sigrid.. jeg var den eneste som gjorde som du sa.. Jeg satte meg faktisk på bordet. 
Haha, da måtte jeg le!

Etter å ha sett film var det på tide å ta kveld:


Og etter en relativt god natts søvn, spiste vi felles frokost med hjemmelagde rundstykker, kokte egg og annet godt.
Da gjenstod bare ryddingen, og så satte vi kursen hjem.


Mariell rydder!


Ble hentet av min kjære pappa.

Q; Hadde du en fin lørdagskveld?
Kommenter her

2 Kommentarer

19.11.2011 15:58

Fikk med meg Therese ut i stad for å ta noen bilder. Haha.. jeg er så utrolig kresen, finner alltid noe feil. Fikk et par brukbare bilder da, og håper på å få laget en ny header og et nytt design veldig snart. Føler at jeg har all verdens tid til bloggen nå, og det elsker jeg. Deaktiverte facebookprofilen min i går kveld, og har ikke planer om å aktivere den med det første. Gleder meg til mye blogging.Likte du noen av bildene? 

Senere i kveld blir det jentekveld sammen med de beste. Vi skal lage taco, spille guitar hero, spille Alias og synge sing star. Er ikke internett der vi skal være, og siden vi skal overnatte der får jeg ikke blogget i kveld. Det er litt dumt, men skal prøve å få tid til å poste et innlegg før jeg drar, så får dere se outfitet mitt for kvelden. 
 
Q: Hva er dine planer 
Kommenter her

0 Kommentarer

19.11.2011 00:39

Av og til har man de dagene der man bare har lyst å gi opp alt, og der man rett og slett er dritt lei. Akkurat nå har jeg den følelsen.. Dagen startet ganske bra, men det er utrolig at bare én liten ting kan forandre humøret så fort. At én liten ting kan forandre synet ditt på hele dagen.. 


Alt var så mye lettere før.. Jeg trengte ikke bekymre meg for noe. Kunne bare leve livet mitt som jeg ville.. Liten, søt og uskyldig.. 


Weheartit
Kommenter her

3 Kommentarer

17.11.2011 21:10

Vi jenter...
Vi løper rundt i huset mens vi pusser tennene.
Vi ler av vitsene våre før vi forteller dem.
Vi kan lese en setning 10 ganger uten å forstå den.
Vi trykker mot dører, hvor det med fete bokstaver står TREKK.
Vi spør "Hva?" selv om vi har forstått alt.
Vi hater det, hvis vinden roter til håret...
Vi kikker 10 ganger om dagen i kjøleskapet uten å spise noe.
Vi kan se den samme filmen 10 ganger uten å bli lei.
Vi er nødt til å ringe til mobilen for å finne den.
Vi kan kikke på klokken, uten å vite etterpå, hva klokken er.
Vi snur puten, for å kunne ligge på den kalde siden.
Vi stiller vekkerklokken til å ringe tidligere, for å kunne ligge lengre.
Før vi går til sengs regner vi ut hvor mange timer vi nå får sove.

Vet ikke med dere, men jeg kjenner meg ihvertfall ganske godt igjen her. Spesielt på; Vi stiller vekkerklokken til å ringe tidligere, for å kunne ligge lengre. hehehe.. 


 Q; Kjenner du deg igjen? 
Kommenter her

2 Kommentarer

16.11.2011 18:19

I helga var jeg jo i bursdagen til bestefar. Han ble 75 år, og det ble middag på restaurant etterfulgt av kaffe og kaker sammen med 50 andre. Desverre måtte jeg dra på jobb før de andre kom, så fikk bare vært med på middagen. Tenkte jeg skulle legge ut litt bilder fra bursdagen. 


Under middagen. 


Kveldens outfit! mamma og lillesøster <3

 lillebror og søskenbarn <3 

Q; Vært i bursdag i det siste? :) 
Kommenter her

0 Kommentarer

15.11.2011 12:15

Vi er så kule at du burde være sjalu! "Heilt særiøst"! 

Vi er så best i livet

Ingen er bedre enn ossSlapp av mamma, jeg er flink å følge med i timen av og til også
Kommenter her

2 Kommentarer

14.11.2011 22:47

Det er godt å ha en leksefri dag av og til. Var ekstra godt på en mandag som denne kjenner jeg. Sov bare 4 timer i natt, så det var utrolig deilig å slå på litt musikk på pc'en og bare sovne av i ca. 2 timer da jeg kom hjem. Har akkurat kommet hjem fra kor, og nå er planen å legge seg ganske snart. Etter at jeg postet det forrige innlegget mitt, har jeg nådd over 500 visninger, snart 600 faktisk. Det liker jeg veldig godt, og er veldig glad for at så mange plutselig bestemte seg for å poste sangvideoen min på facebook i går. 

http://www.youtube.com/watch?v=Gc_XrqyO-Kg&feature=related
hihi 


Legger ut et bilde av meg og min bestevenninne! Kunne ikke klart meg uten deg <3

Q; Hva har du gjort i dag? 
 
Kommenter her

0 Kommentarer

13.11.2011 15:08

Jeg la ut en sangvideo i September, og hadde som mål å nå 300. Etter at både jeg og Therese "reklamerte" litt for den på facebook, og etter at jeg la ut link på skybyen, nådde jeg målet mitt. Bestevenninna mi posta den på hennes facebook, og en venninne av henne igjen på sin igjen, og nå har jeg 479 visninger, altså snart 500. Blir glad hver gang jeg går inn og ser at visningstallet har økt. Nå er målet mitt 500, og det skal jeg klare. 

Så gå inn på denne linken: 
http://www.youtube.com/watch?v=Gc_XrqyO-Kg&feature=related !!!!!! Føler at dette var et helt meningsløst innlegg, men samme kan det være. Er jo min blogg, og dette er noe jeg er opptatt av, så :) 
 
Q: har du sett den før?  
Kommenter her

0 Kommentarer

13.11.2011 00:02

Akkurat nå er jeg på jobb. Er julebord på Karoline restaurant, og jeg jobber som servitør. Tar meg en liten pause nå, og det er sykt godt!!
Helt rått her akkurat nå! Bandet tar av med kjente og populære sanger, så kan vel innrømme at jeg har sunget litt sammen med resten av folkene!

Liker at bestevenninna jobber sammen med meg!
Kommenter her

0 Kommentarer
hits