Søk i bloggen

Oversett bloggen

Kontakt


31.12.2010 03:56

Som dere kanskje har lagt merke til så har jeg fått fikset på bloggen. Har fått ny header ++ og jeg liker det veldig godt. Det er enkelt, men fint. Amanda er den som alltid fikser bloggen min, og det er fordi jeg syns hun er utrolig flink. Om du har lyst på forandringer på bloggen din, spør henne!Hva syns du om bloggen min nå?Kommenter her

4 Kommentarer

30.12.2010 23:09

Var jo på Leknes igår sammen med Therese og Henriette. Laget vi "holdt" med kom helt til finalen, men tapte desverre. Tenkte jeg skulle legge ut et par bilder av gårdagens outift. Samtidig ser dere resultatet av hårfargingen.


Stod veldig rart med foten, menmen.

Bukse fra Cubus
Singlett fra Cubus
Dongeri"jakke" fra Gina Tricot
Ytterjakke fra ?


Sexy fot her og!

Som dere sikkert ser ovenfor ble håret mitt veldig mørkt, men jeg likte det.
Hva syns du om den mørke fargen?
Kommenter her

1 Kommentarer

30.12.2010 19:38

Hadde jo Ina fra besøk på søndag til Mandag. Da fikset vi oss litt, og tok et par bilder. Tenkte jeg skulle legge ut noen av dem nå, bare for å blogge litt. Er ikke noe "wannabe" photoshoot i det hele tatt.

Kan jo legge ut noen av Ina først:


Kosedress (a'

De nydeligste bildene man finner av deg er når du smiler, elsker smilet ditt <3

Noen bilder av meg:

lol
så, ja.. bare for å ha noe å blogge om fikk dere se noen av bildene.
Har ikke så mye å blogge om for tiden, men kan jo fortelle at både igår og dagen før det var jeg på Leknes sammen med Therese og Henriette. Vi var og så på romjulsturneringa. Det var egentlig ganske gøy.

Kommenter her

3 Kommentarer

27.12.2010 20:21

Skal jeg aldri lære? Hadde egentlig ingenting imot håret mitt slik som det var før, jeg ønsket bare å få helt mørkebrunt hår, men neida, det blei svart... Akkurat som sist.. Heldigvis er jeg klar over at fargen vil gå over til mørkebrun i løptet av kort tid, så det føles ikke ille som sist.


Her ser dere litt av resultatet, meg og Therese sin kjære bølgetang. Kan ikke forklare hvor stor kjærligheten min er til den nye bølgetangen min, den er virkelig best! Håret får skikkelig volum og ser utrolig bra ut. Therese er så snill som fikser håret mitt, etter at jeg har fikset hennes.


To bildet av meg og Therese etter at vi hadde bølget håret til hverandre her om dagen. Love <3


Q: Har du en bølgetang?
Hvis ikke: har du lyst på?
Kommenter her

3 Kommentarer

26.12.2010 20:59

Idag er det andre juledag, og jeg hadde store planer om å gå på ski sammen med Therese, men vi sov begge til klokken 14.00, og da begynner det å bli mørkt, så vi tar det en annen dag. Min bestevenninne, Ina, skrev i fortvilelse til meg på facebook. Hun holdt på å dø av kjedsomhet... Det kunne jeg ikke la skje, så da spurte jeg om hun kunne få sove her. Vel, hun sitter på data i sengen min i skrivende stund.
Vi har fikset oss litt bare for gøy, og har tatt litt bilder. Kanskje noen av dem kommer ut senere?
awii, love you søta <3

Q: Hva har du gjort idag?

Kommenter her

2 Kommentarer

25.12.2010 23:57

Fikk et spørsmål om jeg kunne legge ut noen bilder av det jeg fikk i julegave, så her er noen bilder av det jeg fikk.
- Er ikke alt som er kommet med. Fikk litt klær og sminkegreier og, men orker ikke ta bilder av mer enn dette:


Kortmappe

De fleste øredobbene jeg fikkNy mobil

Falske negler og ansiktsmasker

Stort sminkeskrin.

Rettetang

Tante strikket votter til meg *hjerte*

Koss headset!!

bølgetang- love it!

elsker lukta!!

Body Shop produkter.

hårprodukter

Negellakk.

Deodorant

Dusjsåper.

2 søte kliper

Smykker og armbånd jeg fikk.

Fikk forresten bilder av meg og gudmorungen min, hun er nydelig!

Ble dårlig kvalitet på bildene, men jeg har ikke noe bra kamera da..
så: Hva syns dere? : )
Kommenter her

4 Kommentarer

25.12.2010 13:48

Nå kommer gårdagens outfit. Desverre har jeg ikke noen i huset som er så stor fan av å ta bilder av meg, så da må jeg ta fjortissbilder i speilet:


Topp fra Vero moda, skjørt fra Vero moda og sko fra skoringen.
Er veldig klar over at toppen er gjennomsiktig..Q: Hva syns du? :)
Kommenter her

4 Kommentarer

25.12.2010 02:07

Jeg syns dagen har gått fort, så alt for fort. Før jeg visste ordet av det ble klokken 24.00 og verdens beste Emilie Kristin ble 16 år.
Dagen idag har bestatt av: Tre nøtter til Askepott, julemat (ribbe, medisterkaker og julepølser), åpning av gaver og i år tok vi også turen til kirkegården. Har hatt enn flott dag, ingen tvil! Har fått så mange fine julegaver,  f.eks. bølgetang, rettetang, ny telefon, mange armbånd, øredobber, smykker, jeg har fått dusjsåper, penger, gavekort, headset, parfymer osv.. Er veldig takknemmelig for alt jeg har fått, og håper at de som fikk gaver hos meg, likte det de fikk.
Har et par juletradisjoner, og de ble fulgt i år og. Da klokken ble rundt 22.00 ringe jeg Therese. Vi fortalte hverandre hva vi har fått i julegave, og det er noe vi har gjort hvert år siden vi var små. I halv tolv tiden ringte jeg min bestevenninne, Emilie. Den 25. Desember (altså idag) har hun bursdag, og hvert år siden vi ble kjent har jeg ringt henne og vært den første til å gratulere henne med dagen. I år som før, ringte jeg henne, og det var sykt godt å få prata litt med henne over telefon igjen.
Kommer litt bilder av dagen og dagens outfit senere :)Q: fått masse fint i julegave? :)
Kommenter her

3 Kommentarer

23.12.2010 16:40

Idag er det som de fleste forhåpentligvis vet, lillejulaften, eller som enkelte kaller det- Dagen før dagen. Stortsett hele dagen har gått til å vaske rommet mitt. Tror ikke jeg har vasket det så nøye før som jeg har gjort idag.
Nå dufter det herlig grønnsåpe her inne, og julestemmningen min blir bare større og større. Igår da jeg skulle sove slo jeg på julemusikk på spotify og sovnet en eller annen plass mellom "En stjerne skinner i natt" og "Rockin' around the christmas tree". Nå har jeg også fått på plass litt julepynt, og vet dere hva? Jeg gleder meg til i morgen. Jeg blir alltid som et lite barn på lillejulaften og julaften. Senere skal vi pynte juletreet her hjemme og etter det drar jeg til mor og far og pynter deres tre sammen med Therese.


- Google.no


Fordi jeg ikke ser så veldig bra ut idag (!!!) slenger jeg med dette nydelige bilde!

Q: Ferdig med alt til jul?
Skal du pynte tre idag?
Kommenter her

7 Kommentarer

22.12.2010 16:22

Igår fikk vi juleferie. Hadde en kort skoledag med juleavsluttning. Det var mye underholdning og jeg va selv med i julekoret som sang. Er godt å tenke på at juleaften er to dager unna, at leksemaset ikke begynner igjen før om ca. to uker, at jeg er ferdig med alle julegavene mine og at jeg bare skal late meg i tiden framover og nyte fridagene så godt som mulig. Idag har jeg vært på Leknes og fått handlet de siste julegaven + at jeg kjøpte meg et skjørt til julaften. Fant ingen julekjoler verken her eller i bodø, så da kjøpte jeg bare det. Var ikke så dyrt heller.


Har allerede mange idér til hvordan jeg skal være kledd på julaften.

Har også fått julelys på rommet mitt nå, og når bare de står på får jeg skikkelig julestemmning.


Dette hadde mamma fikset på rommet mitt til da jeg kom hjem ifra Bodø på mandag.

Prøv å ignorer alt rotet i vinduet.. takk!

Fine hender i speilet!!

I morgen tenkte jeg at jeg skulle ta en ordentlig vask av rommet mitt. Har egentlig gjort det, men føler for å få enda mer julestemmning. Da kommer også juleduker og annet pynt opp. Gleder meg.

Q Ferdig med alle julegavene?
Pyntet til jul?
Kommenter her

0 Kommentarer

17.12.2010 15:44

Idag i hal 10 tiden drar jeg og resten av familien min på besøk til søsteren min i Bodø. Vi skal ta Hurtigruten i ca. 4 timer.. blæ.. håper det er bobblebad på der, for da skal jeg være en aktiv bruker av det (a).
Var tidlig ferdig idag så jeg har vært en liten tur på Ramberg, jeg har jeg ryddet rommet og snart skal jeg pakke litt saker som jeg skal ha med meg.  Gleder meg til shopping i morgen!
Er bare en liten helgetur og på mandag kommer vi hjem igjen, da blir det juleforberedelser på høyt nivå. Avsluttning på skolen på tirsdagen, julevask, utkjøring av julegaver og så skal jeg på besøk til min lille gudmor unge neste uke, det gleder jeg meg til.
Nydelig!!

Q: Hva skal du i helgen?
Kommenter her

3 Kommentarer

16.12.2010 15:41

http://fuglbajs.blogg.no/

Gratulerer, det kommer en vurdering av bloggen din veldig snart.

2. plass gikk til:

http://thesilly1.blogg.no/ - Nydelig bilde! :-)

3.plass gikk til:

http://foto95.blogg.no/ - veldig fint!

Må få beklage for at det har tatt 100 år før vinneren ble kåret, men jeg har vært så sykt lei av bloggen min, samtidig som jeg har hatt veldig mye å gjøre.

Q: Hvilket bilde likte du best av disse tre? :)
Kommenter her

0 Kommentarer

14.12.2010 23:31

Sist uke begynte jeg på trafikalt grunnkurs, og etter det ting bare hopet seg opp.. På torsdag har jeg en prøve i 2 kapittler i naturfag og en spanskframførelse, men jeg har ikke hatt tid til å lese på noe av det pga. jobb og trafikalt. Jeg kommer såpass sent hjem om dagene at for å få tid til alt måtte jeg søke om en studiedag i morgen. Fikk den heldigvis godkjen,t så da kan jeg sove litt lengre i morgen + at jeg får forberedt meg litt bedre. Trodde det skulle bli en rolig uke frem mot jul, men neida.. Har så og si ferie på fredag, så overlever nok. Har en skoledag i neste uke, så er det ordentlig ferie. På fredag vender jeg nesen mot Bodø til storesøster sammen med familien, det blir godt. Vi skal være der til Mandag, noe som betyr at jeg går glipp av volleyballturneringen på skolen, men det gjør meg egentlig ikke så veldig mye.

Nå sitter jeg her for meg selv og hører på musikk mens jeg rydder litt på rommet. Er igjen blitt bombet, noe som ikke er så bra nå som julen er så nær, men jeg skal nok få vasket det før jul!


Bestevenn <3 *veldig tilfeldig bilde (a)
Savner å tilbringe så mye tid med deg som før, men etter jul er det full skjerpings! Da kommer du til å bli lei av meg!

Q: Gleder du deg til juleferie?
Kommenter her

2 Kommentarer

10.12.2010 09:29

Det har skjedd veldig mye den siste tiden. Jeg har begynt på trafikalt grunnkurs, så dagene min blir brukt til å vente på Leknes et par timer og så trafikalt + alle leksene vi har.. På onsdag kom storesøsteren min hjem. Hun bor i Bodø, men vi ses nesten aldri, så hun hadde bestemt seg for å overraske mamma og de. Hun fortalte meg at hun skulle komme på besøk, og fikk meg til å tenke ut en eller annen måte slik at ingen merket at hun kom hjem. Da jeg var ferdig på trafikalt på onsdag, ble jeg hentet av henne og vi kjørte hjem. Da det var sånn ca. 200 meter igjen, ringte jeg pappa og sa at jeg hadde kjøpt med meg en stor overraskelse hjem, og spurte om han kunne samle alle sammen som var hjemme på deres rom. Vi kjørte hjem, og Linn-Eirin satte seg i sofaen, og så gikk jeg å hentet alle og sa at de kunne komme å se i stuen nå. De tuslet inn i stuen og så bare domt på meg, da lillesøsteren min og pappa plutselig fikk øye på Linn-Eirin. Det kom som en stor overraskelse på alle sammen, men jeg tror mamma ble mest overrasket. Hun stod bare og så ut som et spørsmålstegn, før hun fikk sagt noe som helst, og det hun fikk til å si var:
-Hæ?
Kjenner at det er godt å ha henne hjemme igjen. Igår da jeg kom hjem tok vi ansiktsmaske, og jeg tok også hårkur. Huden min kjennes så myk ut idag.


Hun levde seg litt mer inn i bildetaingen enn meg..

I helgen skal jeg jobbe. Jeg skal jobbe på julebord i Nusfjord, både idag og i morgen. På søndag skal jeg også jobbe. Da er det sånn "finn juletre" i Nusfjord, så da håper jeg det blir mange fjes å se der.
Det som er litt kult er at to stykker fra tv-programmet "Beat for Beat" kommer for å underholde på begge julebordene.

Trond Nagell!

Hva skal du i helgen?

Kommenter her

1 Kommentarer

03.12.2010 09:27

Jeg er så lei av blogging.. blir nesten kvalm på tanken av å måtte blogge.. Har jo hatt en fotokonkurranse, og det ville ikke vært rettferdig om jeg bare ga F*** i hele bloggen.. Skal snart få "kåret" vinneren, men jeg har rett og slett ikke hatt tid.. Det skjer noe absolutt hele tiden.
Nå i helgen drar jeg til Myre sammen med Therese, så jeg tviler på at det blir noe blogging da.. Tror ikke de har internett der vi skal være.

Anyways: ha en fin helg :)Kommenter her

3 Kommentarer
hits